Changelly évfordulója: az ötéves utazás a Crypto Space-en keresztül

Ebben a hónapban ünnepeljük ötéves évfordulónkat itt, Changellyben, és a világ minden eseményének közepette szeretnénk egy pillanatra visszatekinteni az elért haladásra, és megünnepelnénk az emberek csodálatos közösségét, amely biztosította az üzemanyagot a kriptotérben tett utazásunkhoz. Április 10-től – a Changelly rakéta indításától számított öt évig – a Changelly együtt fog működni a kriptográfiai tér más cégeivel, hogy lottót rendezzenek klassz kriptográfiai ajándékokkal. Olvasson tovább a lottó és a memóriasávos utazás részleteiről, amikor elmeséljük azokat a döntő lépéseket, amelyek eljutottak oda, ahol ma vagyunk.

A korai évek

2015. április 12-én egy kis, öt emberből álló csapat indította el a Changellyt, akit a kialakulóban lévő decentralizált pénzügyi szektorban rejlő lehetőségekben és az általuk fejlesztett termék szükségszerűségében vallott közös meggyőződés hozott össze. Eredeti formájában Changellynek 30 kriptovaluta volt. Kezdettől fogva az volt a cél, hogy bővítsük a platformot és az ipart, és hogy minél értékes eszközzé váljunk az új, fejlődő gazdaságban. Céljainak elérése érdekében a Changelly csapata felismerte, hogy el kell köteleznie magát a titkosítás tömeges átvételének katalizátora mellett..

2015. április 12-én egy kis, öt emberből álló csapat hozta létre a Changelly-t, akit közös hiedelem hozott össze a kialakulóban lévő decentralizált pénzügyi szektorban rejlő lehetőségekben és az általuk fejlesztett termék szükségszerűségében.

Az első év, amikor a Changelly fellépett, látta, hogy a csapat földet ért, hogy elképzeléseik valósággá váljanak a kriptográfiai közösség számára. Ez azt jelentette, hogy támogattak annyi projektet, amelyek valódi értéket nyújtottak a közösség számára – függetlenül attól, hogy alapított érmékről vagy altcoinokról van szó -, valamint finomhangoló műveletek a platformon.

A Changellynél a kemény munka 2016 elejére kezdett igazán eredményt hozni. Ez év januárjában az a Changelly rakéta, amely olyan kicsien indult, legitim űrhajóvá vált, mivel több mint 100 000 felhasználó otthona lett. Bár most nem tűnhet túl soknak, a korai időkben 100 ezer volt, miután mindössze nyolc hónapot töltöttek a piacon, és hatalmas volt a szél. Changelly gyors növekedése és hű felhasználói bázisa megadta a platformnak azt, amire szüksége volt ahhoz, hogy jelentős és befolyásos piaci szereplőként lépjen a színpadra.

A Holdra

A következő évben, miközben tovább növekszik, a Changelly csapata egy olyan ökoszisztéma kialakítására összpontosított, amely képes kényelmesen befogadni mindenféle igényű és igényű embert. Ekkor kezdett a platform valóban egyesítővé válni a kriptotérben, hídépítő szerepet tölt be a haladó és új felhasználók, valamint a különböző projektekhez, például az USDT és a QTUM számára hű emberek között, és helyet biztosított az asztalnál a különböző nézetek és megközelítések, amelyek megadják ennek az iparágnak a határát, amely a sokszínűséget nyomja.

2017-ben a Changelly csapata egy olyan ökoszisztéma kialakítására összpontosított, amely kényelmesen képes befogadni mindenféle igényű és igényű embert.

Az ökoszisztémát pénztárcák bevezetésével és számos új zseton támogatásával alakították ki. Aztán két lépésben, amely döntőnek bizonyult a platform növekedése szempontjából, Changelly partneri viszonyban állt az Indiacoinnal, és ezt követte a Simplexszel való partnerséggel. Ezek a partnerségek kulcsfontosságúak voltak, mivel lehetővé tették a Changelly felhasználók számára, hogy Mastercard és Visa bankkártyákkal könnyen és gyorsan vásárolhassanak kriptot.

A Changelly ökoszisztéma ezen új kiegészítéseivel a platform a következő évben kezdett igazán lendületbe lépni, főleg a 2017 végi nagy bikafutás nyomán. Annak érdekében, hogy mindenki jól érezze magát a Changelly használatával, a csapat a céllal dolgozott hogy a platform valóban felhasználóorientált legyen. Ez a 24/7 Changelly támogató csevegés elindítását jelentette – az iparág egyik legfontosabb segítségnyújtási szolgáltatása – az API-k fejlesztését és a Changelly Android-alkalmazás indítását..

Elindult a Changelly mobilalkalmazása!

2019-ben folytatódott az ökoszisztéma fejlesztése a Changelly webhely átalakításával és további partnerségekkel a fő pénztárca szolgáltatásokkal. Webhelyének újratervezésének részeként a Changelly csapata kifejlesztette Major Tom logóját, és az új blogján keresztül oktatási anyagokat kezdett el készíteni a kriptográfiai tudatosság növelése érdekében. Ezenkívül az év vége felé a Changelly 7 különböző nyelvi verziót adott ki webhelyéről és szolgáltatásáról, hogy jobban be tudja illeszteni globális ügyfélkörét.

Mindez oda vezetett, ahol ma vagyunk. Ezzel elmondva, az egyetlen állandóság, amely mindezeket átélte, és amelyek nélkül ebből semmi sem lett volna lehetséges, Ön, felhasználóink. Tehát, amikor megragadjuk az alkalmat, hogy visszatekintsünk arra az útra, amelyet együtt jártunk, hogy eljussunk erre a pontra, biztosak akarunk lenni abban, hogy a felhasználóink ​​tudják, mennyire értékeljük mindazt, amit értünk tettek..

Changellyről

A Changelly egy biztonságos azonnali kriptotőzsde, amelynek több mint 150 kriptovaluta áll rendelkezésre, amelyeket fel lehet cserélni és megvásárolni a legjobb piaci áron. A 2015 óta működő platform és mobilalkalmazása havonta több mint egymillió látogatót vonz, akik mind gyors és egyszerű cserét, alacsony átlátszó díjakat és 24/7 élő támogatást élveznek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map