Changelly May Digest: Actualizări pe piață și alte știri interesante

Pe măsură ce lumea începe să se recupereze încet după pandemie, avem mai multe vești bune de oferit. Economia s-a ridicat din scăderea suferită în primăvară și nici echipa lui Changelly nu a rămas inactivă. S-ar putea să vă amintiți că am lansat noua noastră piață fiat-to-crypto în aprilie și suntem mândri să vă prezentăm noile caracteristici și colaborări care o fac și mai bună. În plus, abia așteptăm să vă povestim despre noile noastre parteneriate, interviuri și funcții. Să ne scufundăm!

Subiectul lunii

Changelly lansează un parteneriat cu Coinify pentru a-și consolida piața Fiat-to-Crypto

Changelly lansează un parteneriat cu Coinify pentru a-și consolida piața Fiat-to-Crypto

În aprilie, Changelly și-a lansat piața fiat-to-crypto. Acum utilizatorii noștri pot schimba nu numai criptomonedele, ci și le pot cumpăra din mers de la furnizorul la alegere. Alegeți o ofertă pe baza metodelor de plată disponibile, a tarifelor și a ratingului Trustpilot al furnizorului. Echipa noastră lucrează întotdeauna greu, actualizând platforma pentru a vă îmbunătăți experiența și încheie oferte cu noi parteneri. Luna aceasta, suntem bucuroși să întâmpinăm Coinify, o platformă globală de monedă virtuală, care oferă soluțiile sale de achiziție de încredere în Europa și Asia. În plus față de parteneriatul cu ei, adăugând astfel serviciul lor de cumpărare criptografică pe noua noastră piață, am decis, de asemenea, să lansăm un promo pentru a sărbători această nouă colaborare.

Changelly colaborează cu Coinify pentru a-și consolida piața Fiat-to-Crypto – Changelly

Puteți găsi mai multe informații despre piața fiat-to-crypto a lui Changelly pe blogul nostru.

Changelly la lista OKB, OKEx token de utilitate

Changelly la lista OKB, OKEx token de utilitate

Un nou jeton de utilitate, OKB, s-a alăturat rândurilor de active criptografice disponibile pentru swap-uri pe Changelly. Lansat în 2018, OKB oferă acces la ecosistemul global OKEx. Cu câteva modificări majore ale modului în care funcționează blockchain-ul său, acesta este un moment minunat pentru a vedea ce poate oferi simbolul OKEx. Acum, cu această listare, puteți schimba OKB cu peste 160 de active din mers.

Changelly la lista OKB – OKEx Crypto Exchange Utility Token

CurionInvest Token CUR Listat pe Changelly

CurionInvest Token CUR Listat pe Changelly

Changelly s-a asociat cu CurioInvest în martie, iar acum în mai vă prezentăm CUR, simbolul său principal. Curio (CUR) oferă acces avansat la CurioInvest, o platformă care permite utilizatorilor să investească și să obțină profit din mașinile de lux. Această listare va contribui la creșterea lichidității CUR, deoarece de acum înainte va fi mai ușor să schimbați acest simbol.

Tokenul CurioInvest (CUR) este acum disponibil pe Changelly

EXMO Native Token EXM este acum listat pe Changelly

EXMO Native Token EXM este acum listat pe Changelly

EXM, simbolul nativ al schimbului EXMO, este acum listat pe Changelly. Aceasta este o cooperare reciproc avantajoasă, deoarece ambele adaugă un mare avantaj nou catalogului nostru și oferă, de asemenea, utilizatorilor EXMO o lichiditate de jetoane sporită și o gamă mai largă de tarife. EXM poate fi acum schimbat instantaneu prin intermediul Changelly.

Changelly va enumera jetonul nativ de schimb EXMO (EXM)

UTK Token se alătură celor peste 160 de active listate pe Changelly

Token UTK se alătură celor peste 150 de active listate pe Changelly

UTK, simbolul nativ al sistemului de plăți digitale Utrust, s-a alăturat recent listei noastre extinse de active criptografice disponibile. Lansat în 2019, Utrust a câștigat în mod constant popularitate, iar această listă va aduce cu siguranță mai multă atenție. Acum, utilizatorii săi pot schimba instantaneu UTK cu orice alt element din catalogul lui Changelly.

Changelly salută UTK (Utrust) familiei de peste 160 de active disponibile pentru swap-uri instantanee

Crypto vorbește cu Jeth Soetoyo, CEO IDRT

Crypto vorbește cu Jeth Soetoyo, CEO IDRT

În aprilie, Changelly a listat IDRT, cea mai larg adoptată stablecoină susținută de Rupiah indonezian. Deși a fost lansat abia în 2019, IDRT a reușit deja să câștige popularitate pe scară largă și au fost aduse mai multe îmbunătățiri blockchain-ului său. Am decis să discutăm cu CEO-ul IDRT, Jeth Soetoyo, despre experiența sa de înființare și conducere a companiei sale, despre viitorul stablecoinelor și despre posibilitatea adoptării criptelor în masă.

Crypto Talks cu IDRT: construirea unui proiect de succes în mai puțin de un an

Merita citit

Cum să extrag criptomoneda XYO

Previziunea prețului Litecoin (LTC) pentru 2020, 2025, 2030

Cele mai bune calculatoare miniere în 2020

Piața Fiat-to-Crypto de la Changelly a fost explicată

Cum să configurați un portofel Bitcoin?

Cum se utilizează portofelul Bitcoin – Ghid pentru începători

Hard Fork vs Soft Fork explicat

Ghid pentru Bitcoin Forks: Bitcoin Gold, Bitcoin Cash, Bitcoin SV 

Și asta însumează mai, Changelions! Promitem că luna viitoare Changelly va avea știri, caracteristici, parteneriate și actualizări semnificative ale produselor și mai bune. Și, desigur, ghiduri, informații și predicții de preț chiar mai bune. Așadar, rămâneți la curent, rămâneți în siguranță și ne vedem data viitoare!

Stare de nervozitate

Facebook

Telegramă

Reddit

Youtube

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me