Noha novemberben a kriptopiac nyomás alatt recsegett és a nyomasztó hangulat elsöprő volt, a Changelly űrhajó határozottan tartotta az irányt a Hold felé. Az első téli hónap elején szívesen megosztanánk veletek, kriptográfiai űrhajósok eredményeinket!

Új webhely telepítve

Szeptember elejétől teszteljük új Changelly weboldalunkat. Két hónap elegendő ahhoz, hogy a béta béta a weboldalunk új, felnőtt verziójává váljon.

Úgy alakítottuk ki, hogy még egy kriptográfus kezdő is könnyedén kicserélhesse a szolgáltatásunkat. Egyszerű, könnyen használható, intuitív. Megvalósítottuk a Changelly új webhelyét is néhány új, a partnereinknek szánt oldallal. Különösen külön oldalakat készítettünk minden partner termékéhez, legyen szó pénztárcáról, tokenről vagy pénzváltóról. Tervezőink és fejlesztőink mindent megtesznek azért, hogy a Changelly egyedivé és felhasználóbaráttá váljon.

Ezért mindig szívesen adunk visszajelzést a szolgáltatásunk felhasználói élményéről. Nyugodtan tartsa a kapcsolatot a Changelly csapatával a mi weboldalunkon keresztül email, keresztül közösségi média vagy csak megjegyzést hagyva ezen összefoglaló alatt.

Mobilalkalmazás-frissítés

A weboldallal együtt frissítettük Changelly mobilalkalmazás. A frissített 1.03 verzióval az alkalmazás stabilabbá vált, és az összes új eszköz, amely novemberben megjelent a weben, már elérhető a mobilalkalmazásban is. Letöltés és menet közben cserélje ki a titkosítást!

Fix árfolyam bevezetése

Elég régen vártad ezt a pillanatot. Tehát kéréseit meghallgatták. Decembertől Changelly a Fix Rate opciót hajtja végre. Jelenleg a Fix Rate két kiemelkedő kriptotermékben dolgozik, amelyek az API-t használják –Kivonulás és CoinGate. Figyelje a Changelly blogot, amikor külön anyagot fogunk közzétenni a Fix Rate kérdésről.

Ezek a partnerségek és a fix kamatláb megvalósítása jelentősebb, mint amilyennek látszhat. Íme, mit gondol Changelly vezérigazgató, Ilya Bere a Fix Rate bevezetéséről:

„Elsődleges fontosságú, hogy egyesítsük a legjobb szolgáltatást és a legjobb felhasználói élményt. Changelly számára a Fix Rate bevezetése a kriptopénz tömeges elfogadásának újabb kiemelkedő mérföldköve. ”

EOS fekete péntek

Az idén fekete péntek megünneplésére Changelly az EOS-szal közösen bejelentette a egyhetes promó amikor minden felhasználónk ingyenesen létrehozhatott EOS-fiókokat!

BCH Villa és Stablecoins magyarázata

Blogunkban megpróbáljuk nemcsak tájékoztatni Önt a legújabb frissítéseinkről és partnerségeinkről, hanem a legfrissebb híreket is bemutatni és megmagyarázni néhány trendet. Novemberben a legnépszerűbb történet a BCH villáról, valamint a BCH SV és a BCH ABC megjelenéséről szólt. Készítettünk interjút Roger Ver-vel és Craig S Wright-nal, hogy megértsük a helyzetet és lehetőséget adjunk arra, hogy eldöntsék, melyik oldalnak van igaza.

Egy másik aktuális téma a stablecoinek győzelmi felvonulása volt. Készítettünk egy részletes anyagot, amely elmagyarázta, miért váltak olyan népszerűvé a stabil termékek, mi áll mögöttük a legfontosabb technológia és mennyire megbízhatóak. Interjúkat is készítettünk a szakterület legjobb szakértőivel, hogy elkészítsük a szegecselő anyagokat.

Útmutatók és oktatóanyagok

A Changelly-nél valóban érdekeltek vagyunk a kriptográfiai közösség ismereteinek bővítésében. Ebben a hónapban két egyértelműsítő cikket tettünk közzé: útmutató a tokencsere megszervezéséhez és egy hosszú olvasmány a Changelly API használatáról. Menj, nézd meg!

Új partnerségek

Mindig fontos, hogy új partnerségeket és barátságokat kössünk, de a bearish piacon ez elengedhetetlenné válik. Ezért örömmel mutatjuk be nektek néhány új partnerünket!

Ginco pénztárca

November elején a több pénznemű Ginco Wallet-tal, az új generáció kriptopénztárcájával léptünk kapcsolatba. Elolvashatja Muuto Morikawával, a Ginco Inc. vezérigazgatójával készített interjút, ahol elmagyarázza, miért elengedhetetlen a csapat szórakozása a piac vezető szereplőjének maradása érdekében.

GRSPay

A Changelly mostantól integrálva van a GRSPay-be – egy ingyenes és nyílt forráskódú szerver azoknak a kereskedőknek, akik el akarják fogadni a Groestlcoin-ot az ő üzletükben. Köszönhetően Changellynek, a GRS közösség képes számlákat fizetni GRS-sel vagy bármilyen más, a Changellyen elérhető, több mint 130 kriptográfiai eszközzel.

Buntoy Game Wallet

A játékipar és a blockchain: együtt tökéletesen illenek egymáshoz. Éppen ezért Changelly együttműködött a Buntoy Wallet, egy mobil, kriptográf pénztárcával, amelyet blockchain játékokhoz terveztek. Több száz blockchain játékot és több mint 500 kriptovalutát támogat világszerte. A Bellyy Wallet a Changellyel együtt arra törekszik, hogy a legjobb pénztárca-élményt nyújtsa a felhasználóknak.

Ezenkívül a következő pénztárcákkal is együttműködtünk: AToken, Fetch és Coffee Wallet.

Új eszközök listázva

Egyesek azt várják, hogy egy zuhanó piacon az érmék alacsonyan fekszenek, és nem hajlandók együttműködni. Changelly azonban ebben a hónapban felsorolt ​​néhány nagyon jó érmét!

NIMIQ

Az egyszerűség kedvéért tervezett NIMIQ célja, hogy a legjobban teljesítő és legkönnyebben használható decentralizált fizetési protokoll legyen & ökoszisztéma. Changelly örömmel segít a NIMIQ-nak céljaik elérésében.

GUSD

A Gemini Trust Company által kiadott, híres Winklevoss testvérek ellenőrzése alatt álló Gemini Dollar ötvözi az amerikai dollár hitelképességét a blockchain technológiával és az amerikai szabályozók felügyeletével. Rendkívül megbízható, különösen akkor, ha a piac ingatag.

Digitex

A DGTX token a Digitex Futures Exchange tőzsdei pénzneme, és szerves része annak, hogyan működhet a tőzsde nulla tranzakciós díjjal minden ügyletnél.

Changelly a turnén

SiGMA csúcstalálkozó, Málta, 2018

A játékipar kivételesen gyorsan fejlődik. Meglátogattuk az idei év egyik legnagyobb eseményét, amelyet az iGaming-nak szenteltünk – a SiGMA 2018 rendezvényt, ahol vezérigazgatónk, Ilya Bere a kriptovaluta tömeges elfogadásának létfontosságú kérdését érintette..

Ilya Bere, a Changelly vezérigazgatója, a Sigma Summit 2018 előadásán lép fel

Még tovább mentünk, és szponzorává váltunk a CryptoCruise-nak, amely az iGamingSummit egyik legfényesebb részévé vált!

Máltai Blockchain csúcstalálkozó

November első napjaiban a Changelly csapata részt vett a máltai Blockchain csúcstalálkozón. Az esemény nagyon eredményes volt, és gazdag volt a meglévő és potenciális partnerekkel való találkozások során.

Ilya Bere részt vesz a Máltai Blockchain Awards 2018-on

Anna Rosebrook és Jelurida csapata a máltai Blockchain Summit 2018-on

Web-csúcstalálkozó, Lisszabon 2018

November elején Changelly Bizdev vezetője, Anna Rosebrook részt vett a Föld bolygó egyik vezető technológiai konferenciáján – a Web Summit-en. Olvas Anna twittere ahol megosztja ezt a kiemelkedő tapasztalatot.

Anna Rosebrook részt vesz a Web Summit 2018-on

Devcon4, Prága

Amíg a Changelly űrcsapatának egy része Máltán rendezvényeken vett részt, üzletfejlesztési vezetőnk Ilyas Sultan a prágai Devcon4-nél nyitotta meg a rejtjelhatárot.

Ilyas Sultan és Paul Puey a Devcon4-ben, Prágában

Ennyi a november! Iratkozzon fel ránk a közösségi médiában, hogy lépést tarthasson a legfrissebb Changelly-hírekkel:

Twitter 

Facebook 

Távirat 

Reddit

Youtube

Szép cserék, #Changellions!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me