API-ul lui Changelly a fost recent integrat în portofelele hardware BC Vault. Acum, toți proprietarii de dispozitive hardware din BC vor putea profita de funcția de schimbare a criptomonedelor instantanee de la Changelly, permițându-le să schimbe cripto cu ușurință fie la cursuri variabile, fie la rate fixe. Acesta din urmă are ca scop prevenirea pierderilor în caz de fluctuații neașteptate ale pieței, iar primul va fi disponibil utilizatorilor la o taxă redusă și transparentă de 0,25%.

Procesul de schimb constă în mai mulți pași ușor de înțeles. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să aleagă portofelul sursă și portofelul de destinație sau să introducă cu atenție adresa portofelului de destinație pentru criptomoneda dorită (peste 100 de perechi de criptomonede disponibile) și apoi să stabilească taxa de rețea. O tranzacție medie durează 10 minute din momentul în care cripto ajunge la furnizor, ceea ce înseamnă că nu va trebui să așteptați mult pentru a primi monedele din portofel! Pentru mai multe detalii despre procesarea tranzacțiilor, vă rugăm să consultați acest ghid.

Changelly va echipa portofelele hardware BC Vault cu soluția sa de schimbare instantanee

Această nouă caracteristică este deja disponibilă pentru toate tipurile de portofele BC Vault, inclusiv pentru cele lansate anterior.

Pentru a preveni orice fel de activitate ilegală, dispozitivul se asigură întotdeauna că cererea de schimb a fost semnată cu cheia corespunzătoare și primită de la serverele oficiale Changelly. Încheie toate încercările de tranzacție care nu reușesc această verificare.

Combinația dintre siguranța și securitatea oferită de un portofel hardware BC Vault și soluția inovatoare de schimb a lui Changelly este o potrivire făcută în cer. Ambele echipe sunt foarte entuziasmate de acest nou parteneriat.

Când a fost întrebat despre colaborarea cu BC Vault, CEO-ul Changelly, Eric Benz, și-a exprimat cea mai profundă satisfacție cu rezultatele sale, afirmând că:

„BC Vault este unul dintre cele mai tari portofele pe care le-am întâlnit și sunt foarte încântat să le anunț ca unul dintre cei mai noi parteneri ai lui Changelly. Changelly va oferi tuturor clienților BC Vault o modalitate convenabilă și rapidă de a schimba cripto-ul și de a-și extinde numeroasele caracteristici extraordinare și de a sprijini în continuare baza lor crescândă de clienți.

Dima (Dmitry Fedotov), ​​COO al BC VAULT, a fost, de asemenea, foarte entuziasmat de parteneriat, spunând:

La BC Vault căutăm întotdeauna noi modalități de a oferi o soluție care depășește standardele din industrie pentru portofelele hardware. Changelly, care permite acum utilizatorilor BC Vault schimbul instant și sigur al activelor lor digitale într-o securitate a portofelului rece și a Parsiq, soluție de automatizare și notificare blockchain, se numără printre facilitatorii de servicii prioritari cu mai multe viitoare. Suntem foarte entuziasmați de parteneriatul cu Changelly și așteptăm cu nerăbdare să îl extindem. ”

Despre BC Vault

BC Vault este un portofel hardware care are acum swap API-ul Changelly în interfața nativă, permițând utilizatorilor să efectueze instantaneu schimbul de active digitale fără a compromite securitatea.

BC Vault se remarcă drept soluția supremă pentru securizarea activelor digitale: cheile private sunt criptate și stocate într-un mediu de stocare de vârf RAM ferroelectrică care are o reținere de peste 200 de ani predispusă la câmpuri magnetice.

Dispozitivul are o funcționalitate U2F și o copie de rezervă încorporată a cardului Micro SD.

Fiecare BC Vault este preîncărcat cu 1.0 BTC ca angajament al companiei pentru promisiunea sa de securitate.

Pentru mai multe informații vizitați BC-Vault.com

Despre Changelly

Changelly este un schimb de criptomonede instant fără custodie, ceea ce înseamnă că serviciul nu deține fonduri de utilizator. Changelly acționează ca un intermediar între schimburile de criptare și utilizatori, oferind acces la peste 150 de criptomonede. Misiunea companiei este de a face procesul de schimb fără efort pentru toți cei care doresc să investească în criptomonede.

Pentru cei care doresc să facă schimb de cripto în mișcare, Changelly le oferă aplicație mobilă oficială cu schimburi cu rată fixă, disponibile pentru descărcare în AppStore și Google Play. Pentru cei care ar dori să facă schimb de criptare la o rată variabilă, Changelly oferă o taxă redusă pe piață de 0,25% pentru toate schimburile de cripto-la-criptă..

Changelly oferă API-ul său și un widget de plată personalizabil oricărui serviciu de criptare care dorește să-și lărgească audiența și să implementeze noi opțiuni de schimb. Platforma oferă, de asemenea, un program de afiliere cu un mecanism de repartizare a veniturilor de 50%.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me