Mi, a Changelly, folyamatosan fejlesztjük partnerségünket Infinito Solutions hogy a felhasználók a lehető legsimább élményt nyújtsák a kriptovaluták kereskedése közben. Vállalataink együttműködésének első lépéseként a Changelly azonnali csere dApp került fel Infinito App Square hogy az Infinito Wallet felhasználói hozzáférhessenek a Changelly szolgáltatásához.

A két vállalat közötti stratégiai partnerség következő lépése a a Changelly API integrálása közvetlenül a Infinito pénztárca. Ennek az integrációnak köszönhetően az Infinito Wallet tulajdonosai zökkenőmentesen kereskedhetnek több tucat kriptovalutával közvetlenül a pénztárca felületéről.

Changelly x Infinito pénztárca promóció

A stratégiai partnerség ezen új mérföldkőjének kiemelésére és a felhasználók figyelmének felhívására az API integrációra a Changelly és az Infinito egy különleges bevezetési promóciót kínál:

2019.09.25-től és 2019.10.09-ig minden Infinito Wallet felhasználó ingyenesen cserélhet kriptopénzeket a pénztárcában a Changelly megoldás segítségével!

Ezenkívül az Infinito 10 000 VNDC-t jutalmaz az első 24 000 tranzakcióért. Minél több tranzakciót hajt végre – annál több jutalmat kap!

Hogyan lehet kereskedni a titkosítással az Infinito pénztárcán belül

A csere megvalósításához mindössze annyit kell tennie, hogy:

  • Nyissa meg az Infinito pénztárcát, és érintse meg az „Exchange” elemet a fülsávon;
  • Olvassa el és fogadja el a tőzsdei nyilatkozatot a kereskedés megkezdéséhez;
  • Válasszon ki egy kriptopárt, amellyel kereskedni szeretne;
  • Erősítse meg a választott kereskedési pár és tranzakciós díjat;
  • Írja be a pénztárca jelszavát, és koppintson az „Exchange most” elemre;
  • Ellenőrizze a csereelőzményeket az „Előzmények” fülön keresztül.

„Büszkék vagyunk arra, hogy fokozzuk az Infinitóval való partnerségünket, és azonnali cserefunkciókat kínálunk pénztárcájuk felhasználói számára. Szeretem az Infinito termékcsomagot és azt, hogy miként teszik nagyon egyszerűvé a hozzáférést a kriptográfiai ökoszisztémához. Olyan vállalatok, mint az Infinito, gyorsítják a kriptográfia bevezetését innovatív technológiájuk révén. ”

Eric Benz, a Changelly vezérigazgatója.

Idén június óta a Changelly Instant Exchange API-ja is szerepel az Infinito blockchain alkalmazás-fejlesztési infrastruktúrájában, IBP, azon vállalatok számára, akik integrálni kívánják az azonnali kriptográfia-funkcionalitást a szolgáltatásaikba. Az Infinitóval együtt átfogó, nem szabadságvesztéses azonnali csere megoldást kínálunk mind a végfelhasználók, mind a blockchain vállalkozások számára.

Junya Yamamoto, az Infinito vezérigazgatója a következőket mondja:

„A Native Exchange funkció az első a sok nagyszerű DeFi funkció közül, amely csatlakozik az Infinito Wallet-hoz. Univerzális pénztárcánk jelentős mérföldköveket ért el mobiltárcaként, és most a pénztárcában történő kereskedelem az Infinito következő lépése lesz, amely még zökkenőmentes élményt kínál a felhasználó számára, és teljes értékű decentralizált pénzügyi termékké válik. Örülünk, hogy Changelly az első cserepartnerünk. Stratégiai partnerként az Infinito és Changelly együtt fog működni, hogy decentralizált pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson a globális közösségek számára. ”

Az Infinitóról

Az Infinito célja egy tökéletes blokklánc-élmény megteremtése a felhasználók, az alkalmazások és a fejlesztők számára az ökoszisztéma termékén keresztül, amely magában foglalja az Infinito Wallet, az Infinito App Square, az Infinito Blockchain Platform és az InfinitoPAY.

Az Infinito Wallet, az Infinito Blockchain Platform és az Infinito üzleti blokklánc-megoldások mögött álló 50 szakértőből álló szakmai csapat – intenzív tapasztalattal rendelkezik a blockchain technológiában, beleértve a műszaki fejlesztőket és kutatókat, üzleti és marketing vezetőket, tervezőket, minőség-ellenőrzési mérnököket és ügyfélszolgálati tisztviselőket.

Changellyről

A Changelly nem őrizet alatt lévő azonnali kriptovaluta-tőzsde, ami azt jelenti, hogy egyetlen felhasználó pénzeszköze sem helyezi el a szolgáltatást. A Changelly közvetítőként működik a titkosítási központok és a felhasználók között, és több mint 150 kriptovalutához kínál hozzáférést. A vállalati küldetés megkönnyíti a cserefolyamatot mindenki számára, aki befektetni akar a kriptovalutába. A 2015 óta működő platform és mobilalkalmazása havonta több mint egymillió látogatót vonz, akik magas limitekkel, gyors tranzakciókkal és 24/7 élő támogatással rendelkeznek. A Changelly intuitív felületet, a legjobb árfolyamokat és biztonságos tranzakciókat kínál. Ezért törekedjen a kölcsönös bizalom kialakítására az ügyfelekkel.

A Changelly API-t és testreszabható fizetési modult kínál minden kriptográfiai szolgáltatáshoz, amely bővíteni kívánja közönségét és új cserealkatrészeket kíván megvalósítani. Tucatnyi kriptográfiai vállalkozás használja már a Changelly API-t, amely az azonnali csere funkcióval felhatalmazza működésüket. A Changelly együttműködik a MyEtherWallet, az Exodus, a Binance, a BRD, az Edge, a Coinomi, a Trezor, a Ledger, az Enjin, a Coinpayments, a Huobi Wallet és a kriptográfia más ismert szereplőivel. A platform 50% -os bevétel-megosztási mechanizmust biztosít Affiliate programjának is.