CoinsPaid Partners Changelly: A vezető erők egyesítése

A blockchain játék és a szerencsejáték minden nap lendületet kap. Az intelligens szerződéseken alapuló online kaszinók mind a játékosok, mind a kaszinók számára win-win forgatókönyvet nyújtanak. A játékplatformok korlátlan lehetőségeket kínálnak játékosaik számára a játék karaktereinek fejlesztésére, valamint a játék közbeni bevételre. Úgy tűnik, hogy ez a fülke manapság továbbra is a legígéretesebb, és motorként működik, amely az egész blokklánc-iparágat előre viszi.

A blokklánc másik mozgó ereje az együttműködés. Kiemelkedő tapasztalatok és skálahasználati lehetőségek biztosítása érdekében a felhasználók számára az 1. iGaming kriptofizetési átjáró Érmék fizetve partnere a Changelly-vel – a vezető titkosítási szolgáltatással. A CoinsPaid portfoliójában több mint 100 iGaming vállalat van, köztük a SoftSwiss, a BitStarz, a CoinsPaid Wallet, amelyen keresztül kriptovalutákat vagy készpénzt tárolhatnak, nyomon követhetnek, átutalhatnak és kezelhetnek, és még sok más. A Changelly viszont több mint 140 kriptovalutához biztosít hozzáférést a zökkenőmentes cseréhez a legjobb áron. Ennek a partnerségnek köszönhetően a különféle blokklánc-fülkék, ideértve az iGamingot, a fogadásokat és a szerencsejátékokat, robusztus ökoszisztémát építhetnek ki, ahol az ügyfeleknek nem kell otthagyniuk a megszokott felületet a kriptográfia cseréjéhez, miközben betéteket készítenek. Mindkét vállalat célja a cserefolyamatok javítása és könnyebbé tétele. Képesség gyors kriptóban történő fizetések fogadására, új közönség összekapcsolására, átlátható tranzakciós jelentési rendszerre, csalásvédelemmel – az összes említett lehetőség elérhető a CoinsPaid szolgáltatással. Ezért a kriptográfia vezető szereplői hosszú ideje választják a CoinsPaid-ot.

A CoinsPaid kriptopénztárca egyik kriptotartalmának konvertálásához a felhasználónak meg kell nyitnia az Eladás részt, válasszon ki egy pár kriptográfiai eszközt a cserére, és adja meg az első kriptográfia összegét. Ezután erősítse meg a CoinsPaid által adott becsült árfolyamot az Eladás gombra kattintva. Ezután erősítse meg a cserét a 2FA kód beírásával, majd nyomja meg a “Csere megerősítése” gombot. A cserefolyamat az alábbi GIF-en tekinthető meg:

Érmefizetett pénztárca kriptográfia

A kézi cserélési lehetőség mellett a CoinsPaid automatikus konvertert biztosít kereskedői számára API-val. Például a Játékosnak csak Doge-ja van, de a Kaszinó üzemeltetője csak a BTC-t fogadja el, ebben az esetben a Player Doge-ban fizet, és a CoinsPaid azonnal átváltja a BTC-re a piaci árfolyamon, és jóváírja az üzemeltetőt a BTC-vel..

„Míg egyesek még remélik, hogy túlélik a kriptotélet, mi a Changelly-nél továbbra is bízunk benne, hogy ez a legjobb alkalom a kapcsolatok megerősítésére azokkal, akik a mindennapi életben a kriptográfia átvételére törekednek. És senki sem teheti meg jobban, mint a kriptovaluta fizetési átjáró, mint a CoinsPaid. A Changelly API beépítésével a CoinsPaid számos lehetőséget kínál vásárlóinak a kriptográfiai termékek megvásárlásához, és lehetővé teszi az online vállalkozások új szintre emelését! ”

Anna Rosebrook, a Changelly üzletfejlesztési vezetője

„A CoinsPaid és a Changelly partnerség biztosítja a vállalkozások számára a kriptográfia cseréjét 140+ kriptovaluta között. Az azonnali csere közvetlenül a projekt felületébe van integrálva, amely sokkal jobb felhasználói élményt nyújt minden kriptotermék számára, legyen szó kriptotárcáról vagy fizetési átjáróról. Más szavakkal, a kriptográfiai projekteket és a Changellyt valóban azért hozták létre, hogy kézről kézre fussanak és tömegesen alkalmazzák a kriptot. – hangsúlyozta Alexey Sidorowich, a CoinsPaid üzletfejlesztési vezetője.

Alexey Sidorowich, a CoinsPaid üzletfejlesztési vezetője

A CoinsPaid-ről

A CoinsPaid egy olyan platform, amelyet a tech-hozzáértő csapat fejlesztett ki, 10 éves tapasztalattal az iparban. A platform ügyfeleinek a legmagasabb biztonsági szintet kínálja, amelyet külső biztonsági audit bizonyít. A biztonság a CoinsPaid egyik alapelve, és ennek fokozása érdekében egy privát Blockchain került kifejlesztésre. Ezenkívül a CoinsPaid átlátható kereskedelmi feltételeket, azonnali befizetést / visszavonást és más magasan profi eszközöket kínál az üzleti élet számára. A CoinsPaid fizetési átjáró lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy gyorsan összekapcsolják és kifizetéseket kapjanak 14 blokkláncon belül, így nincs szükség további programozók alkalmazására, hogy támogassák az egész projekt belső infrastruktúrájának munkáját. A CoinsPaid egy megbízható partner, amely segíti az üzleti élet gyorsabb és jövedelmezőbbé válását: ingyenes egynapos beszállás, azonnali tranzakciók, 24/7 üzleti támogatás és fix kamatozású crypto-fiat.

Changellyről

A Changelly nem őrizet alatt lévő azonnali kriptovaluta-tőzsde, ami azt jelenti, hogy egyetlen felhasználó pénzeszköze sem helyezi el a szolgáltatást. Changelly közvetítőként működik a kriptográfiaközvetítők és a felhasználók között, 140 + kriptovalutához kínál hozzáférést. A vállalati küldetés megkönnyíti a cserefolyamatot mindenki számára, aki kriptovalutába szeretne befektetni. A 2015 óta működő platform és mobilalkalmazása havonta több mint egymillió látogatót vonz, akik magas limitekkel, gyors tranzakciókkal és 24/7 élő támogatással rendelkeznek. A szolgáltatás nem rejt rejtett vagy ésszerűtlen díjakat. Csak 0,5% -os díj rögzített díjat számít fel, és ennyi, pont.

A Changelly API-ját és testreszabható fizetési modult kínál minden kriptográfiai szolgáltatáshoz, amely szélesebb körű közönséget kíván terjeszteni és új cserealkatrészeket kíván megvalósítani. Több tucat kriptográfiai vállalkozás használja már a Changelly API-t, amely az azonnali csere funkcióval felhatalmazza működésüket. A Changelly együttműködik a MyEtherWallet, az Exodus, a Binance, a BRD, az Edge, a Coinomi, a Trezor, a Ledger, az Enjin, a Coinpayments, a Huobi Wallet és a kriptográfia más ismert szereplőivel. A platform 50% -os bevétel-megosztási mechanizmust biztosít Affiliate programjának is.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map