CoinsPaid Partners Changelly: Unirea puterilor de frunte

Jocurile blockchain și jocurile de noroc câștigă din ce în ce mai mult în fiecare zi. Cazinourile online bazate pe contracte inteligente oferă un scenariu câștig-câștig atât pentru jucător, cât și pentru cazinou. Platformele de jocuri oferă jucătorilor lor oportunități nelimitate de a dezvolta personaje de joc împreună cu primirea de venituri în timpul jocului. Se pare că această nișă rămâne astăzi cea mai promițătoare și acționează ca un motor care conduce întreaga industrie blockchain înainte.

O altă forță în mișcare a blockchain-ului este colaborarea. Pentru a oferi utilizatorilor o experiență remarcabilă și oportunități de utilizare la scară largă, gateway-ul de plăți iGaming cripto # 1 Monede plătite parteneriat cu Changelly – cel mai important serviciu de schimb criptografic. CoinsPaid are peste 100 de companii iGaming în portofoliu, inclusiv SoftSwiss, BitStarz, CoinsPaid Wallet prin care criptomonedele sau numerarul pot fi stocate, urmărite, transferate și gestionate și multe altele. La rândul său, Changelly oferă acces la peste 140 de criptomonede pentru un schimb continuu la cel mai bun tarif. Datorită acestui parteneriat, diferite nișe blockchain, inclusiv iGaming, pariuri și jocuri de noroc, pot construi un ecosistem robust în care clienții nu trebuie să lase o interfață familiară pentru a-și schimba criptele în timp ce fac depozite. Ambele companii își propun să îmbunătățească procesele de schimb și să le facă fără efort. Abilitatea de a primi plăți rapide în cripto, de a conecta un public nou, de a avea un sistem transparent de raportare a tranzacțiilor cu protecție împotriva fraudei – toate opțiunile menționate sunt disponibile cu CoinsPaid. De aceea, jucătorii de top din industria criptografică au ales CoinsPaid de mult timp.

Pentru a converti un activ criptografic pentru altul din portofelul criptografic CoinsPaid de care un utilizator trebuie să deschidă secțiunea Vindeți, alegeți o pereche de active criptografice pe care să le schimbați și introduceți suma primei cripte. Apoi confirmați rata estimată dată de CoinsPaid făcând clic pe butonul Vinde. După care confirmați schimbul introducând codul 2FA și apăsați butonul „Confirm schimb”. Fluxul procesului de schimb este vizualizat pe GIF de mai jos:

Schimb criptografic de portofel plătit cu monede

Pe lângă opțiunea de schimb manual, CoinsPaid oferă un convertor automat pentru comercianții lor cu API. De exemplu, jucătorul are doar Doge, dar Operatorul Cazinoului acceptă doar BTC, în acest caz, Jucătorul plătește în Doge și CoinsPaid îl schimbă instantaneu la BTC la rata de piață și creditează Operatorul cu BTC.

„În timp ce unii încă mai speră să supraviețuiască iernii criptografice, la Changelly rămânem încrezători că acesta este cel mai bun moment pentru a consolida relațiile cu cei care își propun să adopte cripto în viața de zi cu zi. Și nimeni nu o poate face mai bine decât gateway-ul de plată a criptomonedelor precum CoinsPaid. Cu API-ul Changelly la bord, CoinsPaid oferă clienților săi numeroase opțiuni de cumpărare de bunuri-pentru-criptare și permite extinderea afacerilor online la noul nivel! ”

Anna Rosebrook, șef dezvoltare business la Changelly

„Parteneriatul CoinsPaid și Changelly oferă companiilor opțiunea de schimb criptografic între peste 140 de criptomonede. Schimbul instantaneu este integrat direct în interfața proiectului, ceea ce aduce o experiență de utilizare mult mai bună oricărui produs criptografic, indiferent dacă este un portofel criptografic sau un gateway de plată. Cu alte cuvinte, proiectele bazate pe cripto și Changelly sunt create cu adevărat pentru a rula mână cu mână și pentru a adopta adoptarea în masă a cripto. ” – a subliniat Alexey Sidorowich, șeful dezvoltării afacerilor la CoinsPaid.

Alexey Sidorowich, șef dezvoltare afaceri la CoinsPaid

Despre CoinsPaid

CoinsPaid este o platformă dezvoltată de echipa tehnologică cu 10 ani de experiență în industrie. Platforma oferă clienților săi cel mai înalt nivel de securitate dovedit de audit de securitate extern. Securitatea este unul dintre principiile cheie ale CoinsPaid, iar pentru îmbunătățirea acesteia este dezvoltat chiar acum un Blockchain privat. Mai mult, CoinsPaid oferă clienților săi condiții comerciale transparente, depozite instantanee / retrageri și alte instrumente profesionale pentru afaceri. Gateway-ul de plăți CoinsPaid permite companiilor să se conecteze și să primească rapid plăți în cadrul a 14 blockchains, eliminând necesitatea angajării unor programatori suplimentari pentru a sprijini activitatea întregii infrastructuri interne a proiectului. CoinsPaid este un partener de încredere care ajută o afacere să devină mai rapidă și mai profitabilă: onboarding gratuit de o zi, tranzacții instantanee, asistență 24/7 pentru afaceri și rată fixă ​​crypto-fiat.

Despre Changelly

Changelly este un schimb de criptomonede instant fără custodie, ceea ce înseamnă că fondurile utilizatorilor nu sunt plasate în serviciu. Changelly acționează ca intermediar între schimburile de criptare și utilizatori, oferind acces la peste 140 de criptomonede. Misiunea companiei face procesul de schimb fără efort pentru toți cei care doresc să investească în criptomonede. Funcționând din 2015, platforma și aplicația sa mobilă atrag lunar peste un milion de vizitatori care se bucură de limite înalte, tranzacții rapide și asistență live 24/7. Serviciul nu percepe taxe ascunse sau nerezonabile. Există doar o taxă fixă ​​de 0,5% comision, și gata, punct.

Changelly oferă API-ul său și un widget de plată personalizabil oricărui serviciu de criptare care dorește să-și lărgească audiența și să implementeze noi opțiuni de schimb. Zeci de companii de cripto folosesc deja API-ul Changelly, care le conferă funcționalitate cu ajutorul funcției de swap instant. Changelly este partener cu MyEtherWallet, Exodus, Binance, BRD, Edge, Coinomi, Trezor, Ledger, Enjin, Coinpayments, Huobi Wallet și alți jucători cunoscuți din industria criptografică. Platforma oferă, de asemenea, programului său de afiliere un mecanism de repartizare a veniturilor de 50%.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map