A început un nou an criptografic. Echipa spațială Changelly continuă să exploreze spațiul cripto nesfârșit. Prima lună a anului 2020 a fost fructuoasă în ceea ce privește parteneriatele, rețelele și surprizele plăcute pentru utilizatorii Changelly. Aruncați o privire la primele noastre realizări ale anului, Changellions!

Repere din ianuarie

Changelly și TOMOchain oferă 300 de dolari în TOMO

La sfârșitul lunii decembrie 2019, TOMO, simbolul nativ al TOMOchain, a fost adăugat la Changelly, devenind astfel disponibil pentru swap-uri rapide de criptare cu peste 150 de criptomonede de top. Mai mult, cu această listă, utilizatorii Changelly pot achiziționa acum TOMO cu un card bancar fie pentru USD, EUR sau GBP.

Pentru a sărbători această listă mult așteptată și pentru a-i înveseli pe iubiții noștri utilizatori și hodlerii TOMO, am lansat o promoție remarcabilă cu un fond de premii de 300 USD în TOMO. Citiți condițiile de pe contul de Twitter al lui Changelly și participați la distracția TOMO!

Riscați să câștigați 300 USD în $ TOMO cu Changelly & #TOMOchain!

⚡️Cum și postează postarea noastră;

⚡️ Urmărește-ne & @TomoChainANN aici și pe Telegram;

⚡️Descărcați #changelly_app și cumpărați #TOMO pentru orice #crypto in valoare de >20 USD până pe 11 februarie;

⚡️ Completați acest formular &# 128073; https://t.co/cXDRMv6euO.

– Changelly (@Changelly_team) 28 ianuarie 2020

Changelly își extinde campania Zero-Network-Fee

Taxe de rețea pentru utilizatori plătite de Changelly

La sfârșitul anului trecut, pentru a felicita universul cripto cu Anul Nou, la Changelly am decis să anulăm taxele de rețea până la sfârșitul lunii ianuarie. Campania de taxe Zero-Network a fost întâmpinată cu o mare apreciere de către entuziaștii cripto. Prin urmare, am decis să prelungim campania până pe 9 februarie.

Fără comisioane de tranzacționare pentru tranzacțiile Jaxx Liberty

Împreună cu Changelly, portofelul criptografic Jaxx Liberty a renunțat la taxele de tranzacționare pentru toate tranzacțiile cu rată variabilă în portofel. Promoția va dura și până pe 9 februarie 2020. Grăbește-te, descarcă Jaxx Liberty și bucură-te de swap-uri fără taxă!

Tranzacții cu rată fixă

Numărul de criptomonede disponibile pentru schimburi cu rată fixă ​​a fost extins la 21!

În prezent, cele disponibile pentru schimburi instantanee fără risc sunt BTC, ETH, XRP, ADA, BCH, BNB, BSV, DAI, DASH, DGB, EOS, LTC, TRX, TUDS, USDC, USDT, USDT20, VET, XLM, XMR, ZEC.

Pentru a bloca rata (Changelly o reîmprospătează la fiecare 30 de secunde) trebuie să comutați comutatorul de la plutitor la fix (așa cum se arată în imaginea de mai jos), care va activa caracteristica „tarif fix” și va garanta că rata afișată pe ecran va fi fie cel la care se schimbă cripto-ul dvs..

Parteneriate

Îngrijind

Accointing s-a asociat cu echipa Changelly! Importați-vă tranzacțiile direct din Changelly, urmăriți-le cu ușurință și creați rapoarte fiscale mai rapid. Aflați mai multe la https://accointing.com

Proprietăți de epocă

Am încheiat un parteneriat cu Epoch Properties, o firmă de consultanță în investiții imobiliare de vârf, care îi ajută pe utilizatori să achiziționeze proprietăți folosind cripto. Obțineți acces la cele mai profitabile opțiuni de investiții imobiliare cu Epoch și Changelly!

Evenimente participate

Forumul Economic Mondial din Davos

Changelly la Forumul Economic Mondial 2020

CEO-ul lui Changelly, Eric Benz, și directorul de relații publice, Antonio Bileci, au participat la Crypto Valley Week din Davos-Klosters, Elveția, în cadrul reuniunii anuale a Forumului Economic Mondial, care a avut loc în perioada 20-24 ianuarie 2020..

Câteva cuvinte ale lui Antonio Bileci, directorul de relații publice Changelly:

„Intrarea în Davos-Klosters, de la gara principală din Zürich cu trenul este ceva magic, vizionarea unei frumoase țări de minuni de iarnă – de la cabane spectaculoase din lemn până la priveliștile maiestuoase ale Alpilor, este cu adevărat o glorie. A fost grozav să mă uit cu elita lumii în materie de tehnologie, finanțe, sustenabilitate, economie, agricultură și politică și este un forum pe care l-aș recomanda tuturor celor care nu au mers niciodată, deși întrebarea este dacă voi merge din nou în 2021? Asta este încă de decis. ”

Antonio Bileci a scris o recenzie a WEF 2020, oferind cititorilor o recapitulare detaliată a tuturor evenimentelor care au avut loc în Davos, inclusiv Crypto Valley Week, Blockchain Economic Forum, EmTech Investment Meeting.

Faceți o excursie în Alpii Elvețieni împreună cu Antonio și experimentați forumul ca și cum ați fi fost acolo. Puteți chiar să scrieți câteva sfaturi și trucuri utile pentru a fi gata să participați personal la Forumul Economic Mondial anul viitor!

Crypto Elite în Davos – Forumul Economic Mondial 2020

Elemente noi listate

Ravencoin

Ravencoin (RVN), un activ blockchain peer-to-peer conceput pentru a gestiona crearea și transferul eficient de active de la o parte la alta, a fost listat pe Changelly, devenind astfel disponibil pentru swap-uri rapide de criptografie cu cele peste 150 de criptomonede de top oferite deja platforma. În plus față de efectuarea schimburilor de cripto-la-criptă, utilizatorii Changelly pot achiziționa acum Ravencoin cu un card bancar fie pentru USD, EUR sau GBP.

SmartCash

De asemenea, suntem bucuroși să raportăm că toți utilizatorii Changelly pot cumpăra acum jeton SmartCash SMART pe platforma noastră folosind VISA și MasterCard.

Merita citit

Rezumat anual Changelly: încheierea anului criptografic 2019

Conversații cripto cu Epoch BTC: utilizarea cripto-ului în investiții imobiliare

Cum să vindeți cripto folosind contul dvs. bancar Sepa: Changelly explică

Prognoză de preț Binance Coin (BNB) pentru 2020, 2022 și 2025

Un reflector asupra intersecției cripto-politicii cu Eric Benz de la Changelly

Asta e tot pentru ianuarie, Changellions! Fiți la curent cu cele mai recente știri Changelly abonându-vă la conturile noastre de socializare:

Stare de nervozitate 

Facebook 

Telegramă 

Reddit

Youtube

Aveți un swap frumos!