Deși în noiembrie criptomarketul scârțâia sub presiune și starea de spirit depresivă era copleșitoare, nava spațială Changelly își păstra ferm cursul spre lună. La începutul primei luni de iarnă, ne-ar plăcea să împărtășim realizările noastre cu voi, astronauți cripto!

Nou site web implementat

Am testat noul nostru site web Changelly de la începutul lunii septembrie. Două luni sunt suficiente pentru ca un bebeluș beta să devină o nouă versiune pentru adulți a site-ului nostru web.

Am conceput-o în așa fel încât chiar și un cripto-începător să poată face cu ușurință un schimb prin intermediul serviciului nostru. Este simplu, ușor de utilizat, intuitiv. De asemenea, am realizat noul site web Changelly cu câteva pagini noi dedicate partenerilor noștri, în special, am realizat pagini separate pentru fiecare tip de produs al partenerilor, indiferent dacă este vorba despre un portofel, un simbol sau un schimb. Designerii și dezvoltatorii noștri continuă să facă tot posibilul pentru a face Changelly unic și ușor de utilizat.

De aceea, sunteți întotdeauna binevenit să lăsați feedback despre experiența utilizatorului serviciului nostru. Nu ezitați să păstrați legătura cu echipa Changelly prin intermediul nostru e-mail, prin social media sau doar lăsând un comentariu sub acest rezumat.

Actualizare aplicație mobilă

Împreună cu site-ul web, am actualizat Aplicație mobilă Changelly. Acum, cu versiunea actualizată 1.03, aplicația a devenit mai stabilă, iar toate activele noi care au apărut pe web în noiembrie sunt acum disponibile și în aplicația mobilă. Descarca și schimbă-ți cripta din mers!

Rata fixă ​​introdusă

Ai așteptat acest moment suficient de mult. Deci, cererile dvs. au fost ascultate. Începând din acest decembrie, Changelly implementează opțiunea Fix Rate. În acest moment rata noastră fixă ​​funcționează în două produse cripto-proeminente care utilizează API-ul nostru –Exod și CoinGate. Fii cu ochii pe blogul Changelly, pe măsură ce urmează să publicăm un material separat despre problema ratei fixe.

Aceste parteneriate și implementarea ratei fixe sunt mai semnificative decât poate părea. Iată ce crede CEO-ul Changelly, Ilya Bere cu privire la implementarea ratei fixe:

„Este de prima importanță pentru noi să unim cel mai bun serviciu împreună cu cea mai bună experiență a utilizatorilor. Pentru Changelly, implementarea ratei fixe este o altă etapă importantă în calea adoptării în masă a criptomonedelor. ”

EOS Black Friday

Pentru a sărbători Vinerea Neagră în acest an, Changelly împreună cu EOS au anunțat un promo de o săptămână când toți utilizatorii noștri ar putea crea gratuit conturi EOS!

BCH Fork și Stablecoins explicate

În blogul nostru, încercăm nu numai să vă informăm despre cele mai noi actualizări și parteneriate, ci și să acoperim poveștile de top și să explicăm unele tendințe. În noiembrie, povestea de top a fost despre furca BCH și apariția BCH SV și BCH ABC. Am luat un interviu cu Roger Ver și Craig S Wright pentru a înțelege situația și pentru a vă oferi posibilitatea de a decide, care parte are dreptate.

Un alt subiect fierbinte a fost un marș al victoriei stablecoinelor. Am pregătit un material detaliat, explicând de ce stablecoinele au devenit atât de populare, care sunt tehnologia cheie din spatele lor și cât de demne sunt de încredere. Am inclus interviuri cu experți de top în domeniu pentru a face lucrurile nituitoare pentru dvs..

Ghiduri și tutoriale

La Changelly suntem cu adevărat interesați să extindem cunoștințele comunității cripto. Luna aceasta am publicat două articole clarificatoare: un ghid despre cum să organizezi un swoken de jeton și o lectură lungă despre cum să folosești API-ul lui Changelly Du-te și verifică!

Noi parteneriate

Este întotdeauna important să creăm noi parteneriate și prieteni, dar pe o piață urcată devine vitală. Așadar, suntem bucuroși să vă prezentăm câțiva dintre noii noștri parteneri!

Portofel Ginco

Chiar la începutul lunii noiembrie, am parteneriat cu un portofel Ginco multi-monedă, cripto-portofelul noii generații. Puteți citi interviul cu Muuto Morikawa, CEO al Ginco Inc, unde explică, de ce este esențial să vă distrați cu echipa pentru a rămâne un jucător de top pe piață.

GRSPay

Changelly este acum integrat în GRSPay – un server open source gratuit pentru comercianții care doresc să accepte Groestlcoin pentru afacerea lor. Mulțumită lui Changelly, comunitatea GRS este capabilă să plătească facturi cu GRS sau orice alte 130 de active criptografice disponibile pe Changelly.

Portofelul de joc Buntoy

Industria jocurilor și blockchain-ul: împreună fac o potrivire perfectă. De aceea, Changelly s-a asociat cu Buntoy Wallet, un portofel criptografic mobil conceput pentru jocurile blockchain. Acceptă sute de jocuri blockchain și peste 500 de criptomonede din întreaga lume. Împreună cu Changelly, Buntoy Wallet încearcă să ofere utilizatorilor cea mai bună experiență de portofel.

De asemenea, am colaborat cu următoarele portofele: AToken, Fetch și Coffee Wallet.

Elemente noi listate

Unii s-ar aștepta ca pe o piață în scădere, monedele să scadă și să nu fie dispuse să coopereze. Cu toate acestea, Changelly a enumerat câteva monede cu adevărat interesante luna aceasta!

NIMIQ

Conceput pentru simplitate, NIMIQ își propune să fie cel mai performant și cel mai ușor de utilizat protocol de plată descentralizată & ecosistem. Changelly este fericit să ajute NIMIQ să-și atingă obiectivele.

GUSD

Emis de Gemini Trust Company, controlată de faimoșii frați Winklevoss, Gemini Dollar combină solvabilitatea dolarului SUA cu tehnologia blockchain și supravegherea autorităților de reglementare din SUA. Extrem de fiabil, mai ales atunci când piața este volatilă.

Digitex

Jetonul DGTX este moneda de bază a Digitex Futures Exchange și este o parte integrantă a modului în care bursa poate funcționa cu comisioane de tranzacție zero la toate tranzacțiile.

Changelly în turneu

Summit-ul SiGMA, Malta 2018

Industria jocurilor se dezvoltă extrem de rapid. Am vizitat unul dintre cele mai mari evenimente din acest an dedicat iGaming – SiGMA 2018, unde CEO-ul nostru, Ilya Bere, a abordat o problemă vitală a adoptării în masă a criptomonedelor.

CEO Changelly, Ilya Bere, care cântă la Sigma Summit 2018

Am mers chiar mai departe și am devenit sponsor al CryptoCruise, care a devenit una dintre cele mai strălucitoare părți ale iGamingSummit!

Summit-ul Malta Blockchain

În primele zile ale lunii noiembrie, echipa Changelly a participat la Summit-ul Malta Blockchain. Evenimentul a fost foarte productiv și bogat în întâlniri cu parteneri existenți și potențiali.

Ilya Bere participă la premiile Malta Blockchain 2018

Echipa Anna Rosebrook și Jelurida la Malta Blockchain Summit 2018

Web Summit, Lisabona 2018

La începutul lunii noiembrie, șeful Bizdev al lui Changelly, Anna Rosebrook a participat la una dintre cele mai importante conferințe tehnologice de pe planeta Pământ – Summitul Web. Citit Twitter-ul Anna unde împărtășește această experiență remarcabilă.

Anna Rosebrook participă la Web Summit 2018

Devcon4, Praga

În timp ce o parte din echipa spațială Changelly participa la evenimente în Malta, managerul nostru de dezvoltare a afacerii Ilyas Sultan deschidea frontiera cripto la Devcon4 care a avut loc la Praga.

Ilyas Sultan și Paul Puey la Devcon4, Praga

Asta este pentru noiembrie! Abonați-vă la noi pe social media pentru a fi la curent cu ultimele știri Changelly:

Stare de nervozitate 

Facebook 

Telegramă 

Reddit

Youtube

Bune swap-uri, #Changellions!