Acest septembrie a fost destul de intens pentru schimbul instant de criptocurrency Changelly: am salutat o grămadă de jetoane promițătoare și am postat tone de materiale de învățare noi despre tranzacționarea criptelor și industria blockchain-ului în general – și asta nu este tot!

De asemenea, am actualizat programul nostru de afiliere pentru a-l face și mai ușor de utilizat: acum se numește Changelly Earn și oferă o mare varietate de instrumente care vă pot ajuta să începeți să câștigați criptare cu ușurință cu ușurință. În plus, am sărbătorit cea de-a 4-a aniversare a parteneriatului nostru cu Indacoin, deținând un AMA comun și desfășurând o mulțime de promoții.

Nu în ultimul rând, am lansat un concurs de eseuri cripto-tematice pentru a oferi studenților universitari posibilitatea de a-și exprima opiniile cu privire la viitorul industriei cripto..

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre ceea ce am făcut în septembrie.

Subiectul lunii

Competiția de eseuri Changelly 2020

În calitate de veteran criptografic, Changelly este mereu în căutarea unor noi modalități de a ne îmbunătăți atât pe noi, cât și pe industria în ansamblu. Blockchain este încă la început, dar s-a dovedit deja a fi o soluție tehnologică avansată pentru multe probleme globale. Acesta este motivul pentru care este atât de important să oferiți minților tinere luminoase posibilitatea de a fi auzite.

În septembrie, Changelly, împreună cu behintemul media Cointelegraph, au lansat un concurs de eseuri pentru studenții universitari. Scopul acestei inițiative este de a oferi studenților absolvenți și de licență o platformă pentru a-și exprima opiniile cu privire la subiectele cripto importante. Cele mai bune eseuri vor fi recompensate. Termenul limită de depunere este 31 octombrie 2020.

Citiți mai multe despre Changelly Essay Competition 2020

Câștigul Changelly oferă instrumente indispensabile pentru a genera venituri pasive

Începând din august 2020, oricine este interesat de criptomonede poate deveni partener afiliat al Changelly în doar câteva clicuri. Changelly Earn este programul nostru de afiliere actualizat, care își propune să aducă cripto publicului dvs..

Utilizați instrumentele noastre de afiliere, cum ar fi widget-uri personalizabile, butoane, linkuri de recomandare și API, pentru a începe să câștigați până la 50% din veniturile Changelly atât din tranzacții crypto-to-crypto, cât și din tranzacții fiat-to-crypto.

Vă prezentăm Changelly Earn – Widget, Link de recomandare & API

Changelly va lista Moneda NRG

Platforma de contracte inteligente de vârf, Energi, combină cele mai bune oferte pe care Ethereum le poate oferi cu noi caracteristici inovatoare care avansează industria. Bazat pe algoritmul de dovadă a mizei (PoS), Energi oferă un mediu avansat pentru implementarea aplicațiilor descentralizate (dApps).

Ecosistemul Energi este alimentat de monedă NRG care permite fiecărui deținător de NRG să participe la guvernarea Energi.

Changelly va enumera monedă NRG

Changelly salută Electroneum pe lista sa de peste 160 de active disponibile

changelly listează acum jetonul ETN electroneum

Electroneum (ETN) este pe piață de aproape trei ani acum. În prezent are peste 4 milioane de utilizatori din întreaga lume. Electroneum este singura aplicație criptografică bazată pe telefonul mobil care oferă un sistem de plată instantanee descentralizat. În doar câteva minute, utilizatorii pot transfera, trimite și primi fără probleme fonduri pentru o mică taxă de doar câțiva cenți.

Listarea pe Changelly oferă noi oportunități utilizatorilor care nu doresc să treacă prin proceduri KYC complicate, dar doresc să obțină ETN într-un mod rapid și sigur. Schimbați, vindeți și cumpărați ETN cu un card de credit (Visa, Mastercard), transfer bancar sau Apple Pay pe Changelly. 

PlatonCoin este acum listat pe Changelly

coperta articolului pentru listarea platoncoin pe changelly

Platon Finance, proiectul criptomonedelor din Cehia, este condus de nevoile comunității. PlatonCoin (PLTC) este o parte esențială a rețelei care permite fiecărui deținător de jetoane să participe la viața ecosistemului. Platon Finance oferă soluții descentralizate ușor de utilizat pentru operațiuni B2B și B2C, astfel încât oricine să poată intra cu ușurință în lumea monedelor digitale. Acesta este motivul pentru care Platon Finance și criptomoneda sa nativă PlatonCoin (PLTC) joacă un rol crucial în adoptarea în masă a blockchain-ului.

PLC poate fi acum achiziționat rapid cu bani fiduciari pe Changelly. Schimbă, vinde și cumpără PlatonCoin cu cardul tău de credit, Apple Pay sau un transfer bancar. 

Changelly & Indacoin sărbătorește a patra aniversare a parteneriatului

Schimbul criptografic instant Changelly și o platformă pentru achiziții de criptomonede Indacoin a început să lucreze împreună pentru a oferi comunității cripto experiență mai bună a utilizatorului și oportunități de tranzacționare îmbunătățite. Luna trecută, Changelly și Indacoin au sărbătorit a 4-a aniversare a parteneriatului nostru și au organizat o grămadă de promoții și cadouri pentru a le da înapoi utilizatorilor noștri.

Pe 11 septembrie, cele două companii au organizat un AMA pe Twitter și Telegram. În timpul sesiunii, CEO-ul Changelly, Eric Benz, și Guilherme Jovanović, Indacoin CBDO CBDO, au răspuns la întrebările vitale ale comunității despre viitorul activelor criptografice, beneficiile colaborării, realizările din trecut și viitoare și multe altele.

Indacoin este o companie din Marea Britanie care lucrează în domeniul criptomonedelor din 2013. Indacoin le permite utilizatorilor să cumpere peste 100 de active digitale cu carduri de credit sau de debit fără înregistrare și să le stocheze în portofelul Indacoin.

Merita citit

Portofele Electroneum de utilizat în 2020

Ghid privind cultivarea producției de jetoane DeFi

Cum să construiți un portofoliu de criptomonedă pe termen lung

Cum se vinde Crypto cu Mercuryo Widget

Moneda digitală a băncii centrale explicată

Ce este TxID și cum să găsiți o tranzacție în Blockchain

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me