Jaxx Liberty Cryptocurrency Wallet сега разширява опциите за обмен с Changelly

Jaxx Liberty x Changelly

Моменталната услуга за обмен на криптовалути Changelly си партнира с Decentral Inc., производител на портфейла Jaxx Liberty. Jaxx Liberty е безплатен портфейл, който поддържа 90 криптовалути и е достъпен за мобилни устройства, настолни компютри и хром разширения. Той включва инструменти като обмен в приложения, портфолио, пазари, изследователи на новини и блокове и предлага 7-дневна поддръжка на своята глобална потребителска общност. Крипто суап функцията на Changelly ще бъде интегрирана в Крипто портфейл Jaxx Liberty, И потребителите ще могат незабавно да търгуват над 45 криптовалути чрез услугата за обмен Changelly в приложението Jaxx Liberty.

В резултат на това партньорство Jaxx Liberty предлага и двете Changelly Fixed и Changelly Dynamic обмен на опции. Това създава възможност за потребителите да избират между получаване на гарантирана, предварително определена сума, която се показва в началото на обмена, и поемане на пазарния риск, като приемат възможността за колебания на курса, докато обменът не завърши.

Услугата за обмен Changelly в приложението Jaxx Liberty ви предлага опции за обмен с фиксиран и плаващ курс. Това създава възможност за потребителите да избират между получаването на гарантирана, предварително определена сума, която се показва в началото на обмена, и потенциално по-добър обменен курс, като приемат възможността за колебания на курса, докато обменът ви приключи. Изображението по-долу илюстрира опциите с фиксиран и плаващ курс, предлагани от услугата за обмен Changelly в приложението Jaxx Liberty.

Изображението по-долу илюстрира опциите с фиксиран и плаващ лихвен процент, предлагани от Jaxx Liberty и Changelly:

Крипто обмен на Jaxx Liberty с Changelly

Изпълнителният директор на Decentral, Maggie Xu намира това сътрудничество с Changelly за тържествена победа за своите глобални потребители:

„Винаги сме развълнувани да привлечем партньори за подобряване на обмена на опит за нашите глобални потребители. Changelly предлага конкурентни цени, високи лимити за търговия и бързо време за обработка, всички от които са изключително ценни. Партньорството с Changelly позволява на нашите потребители достъп до услугата за обмен на Changelly (както за обмен с фиксиран курс, така и за плаващ курс) чрез Jaxx Liberty. Това е нашият празничен подарък за крипто общността.

Изпълнителният директор на Changelly, Ерик Бенц намира партньорството с Jaxx Liberty за важна стъпка към осиновяването на крипто маса:

„Участвайки в крипто екосистемата от толкова много години, успях да стана свидетел от първа ръка как Jaxx Liberty се превърна в невероятния продукт, какъвто е днес. Много съм развълнуван от това партньорство и с интеграцията на Changelly всеки клиент на Jaxx Liberty ще може да изпълнява суапове в момент, без да се налага да напуска портфейла. Виждам големи неща, идващи от екипа на Jaxx Liberty, и това е първата стъпка от мнозина, които предстоят. “

Относно Changelly

Changelly е незабавна борса за незабавна криптовалута, което означава, че услугата не задържа потребителски средства. Changelly действа като посредник между крипто борсите и потребителите, предлагайки достъп до 150+ криптовалути. Мисията на компанията е да направи процеса на обмен без усилия за всички, които искат да инвестират в криптовалута. Действащ от 2015 г., Changelly привлича над милион посетители месечно, които се радват на високи лимити, бързи транзакции и 24/7 поддръжка на живо. Changelly предлага интуитивен интерфейс, най-добрите обменни курсове и сигурни транзакции.

За тези, които искат да обменят крипто в движение, Changelly предлага своя официален мобилно приложение с борси с фиксиран курс, която е достъпна за изтегляне от AppStore и Google Play. За тези, които биха искали да обменят крипто на плаващ курс, Changelly предлага ниска такса от 0,25% за всички крипто-до-крипто борси.

Changelly предлага своя API и адаптивна джаджа за плащане за всяка крипто услуга, която иска да разшири своята аудитория и да внедри нови опции за обмен. Десетки криптобизнеси вече използват API на Changelly, добавяйки функцията за незабавен суап към техните услуги. Платформата предоставя и партньорска програма с механизъм за дял от 50% от приходите.

Относно Jaxx Liberty

Decentral е родното място на Ethereum и производителят на Jaxx и Jaxx Liberty („продукти на Jaxx“). Работи от 2014 г., той е един от най-старите и реномирани екипи в космоса. Продуктите на Jaxx са изтеглени от милиони потребители по целия свят.

Jaxx Liberty е тяхната нова платформа за криптовалута, която дава възможност на хората да поемат контрола върху цифровия си живот чрез управление на над 90 цифрови активи, включително стабилни монети. Инструментите в Jaxx Liberty включват портфейл, обмен в приложения, портфолио, пазари, новини и изследователи на блокове. Всички продукти на Jaxx не са попечителски, винаги са безплатни и предлагат 7-дневна поддръжка на своята обща потребителска общност.

Изтеглете Jaxx Liberty: jaxx.io/downloads

Jaxx Liberty Twitter: jaxx_io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map