Mindannyian tudjuk, hogy az új technológiák hogyan könnyítik meg az életünket. Különösen, ha a kriptók kezelésének eszközeiről van szó. Mi, a Changelly olyan izgatottak vagyunk, hogy más csapatokkal dolgozhatunk, és részt vehetünk abban, hogy a kriptopénzpiac mindenki számára könnyen és barátságos hely legyen. Ezért találhatja meg a Changellyt sokba integrálva több pénznemű pénztárcák. A fedélzeti Changelly lehetővé teszi, hogy könnyedén válthasson kriptovalutát a legjobb áron, közvetlenül a pénztárca alkalmazáson belül.!

Hogyan működik

Tehát hogyan működnek ezek a pénztárcák a Changellyen keresztül? Mindegyikükbe Changelly API vagy testreszabható widget van beépítve, közvetlenül a felületükre. Miután cserélni szeretne néhány pénztárca érméjét, kezdeményez egy csereügyletet, amely áthalad a Changelly-n. Miután az egyik elkészült, megkapja az érméket felcserélve. Nincs szükség a Changelly weboldal használatára. Ez ilyen egyszerű.

Ebben a cikkben összegyűjtöttük a legnépszerűbb és legmegbízhatóbb kriptovaluta pénztárcákat, amelyeket Changelly engedélyezett. Vessen egy pillantást!

Szoftvertárcák

Először nézzük át a szoftveres pénztárcák listáját, amelyek a legkényelmesebbek a mindennapi használatra és az alacsony értékű összegek megtartására. Az ilyen típusú pénztárcák lehetnek mobil vagy webes alkalmazások.

Kivonulás

Az Exodus a többfunkciós pénztárca a blockchain eszközök biztonságának, kezelésének és cseréjének. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós időben kövessék a blockchain eszközportfóliójuk értékét, ahogyan a piaci körülmények változnak. Ügyfélorientált és biztonságos lévén a pénztárca testreszabható felülettel rendelkezik, és csak a tulajdonosok számára titkosítja a felhasználók magánkulcsait és tranzakciós adatait.

Changelly számára az Exodusszal való partnerség precedenssé vált a fix kamatú árfolyam végrehajtás. Ezzel a szolgáltatással az Exodus pénztárca fix árfolyamon kínál szolgáltatói cseréket, amelyek valójában garantálják az árfolyamot a váltás idején még egy ingatag piacon is.

Huobi pénztárca

A Huobi Wallet egy többláncú eszközkezelő eszköz, amely natív támogatást nyújt akár 7 blokklánc és az összes ERC20 token számára. Ez az első biztonsági pénztárca a Huobi Group-tól, amely a globális vezető digitális eszközök pénzügyi szolgáltatója. A Changelly csereeszköze be van építve a Huobi pénztárcába, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az egyik kriptot könnyedén kicserélhessék bármelyik másikra közvetlenül a pénztárca felületén.

A titkosított eszközök Huobi pénztárcán belüli cseréjéhez csak annyit kell tennie, hogy:

  • Indítsa el okostelefonján a Huobi Wallet alkalmazást, és nyissa meg a Changelly által üzemeltetett „Exchange” részt;
  • Válassza ki az eszközpárt és az átváltási összeget, majd érintse meg az „Exchange” gombot;
  • Hagyja, hogy megtörténjen a csere varázslata, és tegye a dolgát, amíg meg nem kapja a push-értesítést az okostelefonján.

Buntoy Game Wallet

A BUNTOY egy mobil kriptotárca, amelyet blockchain játékokhoz terveztek. Több száz blockchain játékot és több mint 500 kriptovalutát támogat világszerte. Elkötelezett amellett, hogy a legjobb pénztárca élményt nyújtsa a felhasználóknak.

Miért van szükség cserére a blockchain játékokban

Képzelje el, hogy blokkláncos játékot játszik, és speciális felszerelésre van szüksége a játék karakterének frissítéséhez. Ehhez azonban egy adott kriptográfiai eszközre van szükség. Vagy tegyük fel, hogy egy blockchain játék közben keresett valamennyit altcoinból, de a kriptográfiai megtakarításait inkább BTC-ben tartja. Itt lép színre Changelly.

A fedélzeten lévő Changelly API-val a Buntoy pénztárca felhasználói könnyedén kicserélhetik a náluk lévő kriptot bármely más kriptóra, amelyre a pénztárca felületén szükségük van. A csere opció közvetlenül a Buntoy játék pénztárcájába integrálva.

Ginco pénztárca

A Ginco Wallet az új generáció több pénznemű kriptotárcája. A Changelly API használatával a Ginco felhasználói mostantól:

  • Láncok közötti cseréket valósítson meg hat blokklánc és 15 kriptovaluta között, amelyeket a Ginco Wallet interfész támogat
  • Végezzen biztonságos és biztonságos csereügyleteket közvetlenül okostelefonról, anélkül, hogy bárkinek kitenné a privát kulcsot

Ellenőrizze az alábbi gif-et a zökkenőmentes Ginco feat. Changelly pénztárca cseréje:

Edge Wallet

Az Edge egy teljesen felhasználó által vezérelt, nem őrizetbe vett több pénznemű pénztárca. A fedélzeten lévő Changelly API-val az Edge felhasználói zökkenőmentesen kicserélhetik az egyik kriptot egy másikra, és biztosak lehetnek abban, hogy semmilyen privát adatot nem továbbítanak bármilyen harmadik fél letétkezelőjének. Az Edge kínálja az első ár-vadászat pénztárca cseréjét. A felhasználónak csak annyit kell tennie, hogy válasszon egy devizapárt és egy összeget, és az Edge megtalálja a legjobb árat az egész piacon.

SafeWallet

A SafeWallet egy fejlett biztonsági technológiával működő, a Blockchain Wave Lab által működtetett, decentralizált kriptográfiai többláncú pénztárca. A SafeWallet segítségével egyszerűen létrehozhat és importálhat több kriptotárcát, és figyelemmel kísérheti a kriptográfia árát.

A csere megvalósításához a felhasználóknak csak a SafeWallet alkalmazásban az „Exchange” fülre kell kattintaniuk, be kell írniuk a kiválasztott eszközök mennyiségét, és meg kell nyomniuk az „Azonnali csere” gombot..

Ontológia pénztárca

A Changelly azonnali csere widgetet közvetlenül az OWallet – Ontology hivatalos asztali pénztárcájába integrálták, így a felhasználók most könnyen konvertálhatják Bitcoin, Ethereum és 100+ egyéb, a Changellyben felsorolt ​​eszközeiket ONT, Ontology mainnet érmékké..

A csere megvalósításához a felhasználónak csak ki kell választania a kicserélt eszközöket, és meg kell adnia a kezdő eszköz összegét, amely után ellenőrizze a végső eszköz becsült összegét, és nyomja meg az „Exchange” gombot. A csere funkció lehetővé teszi a felhasználók számára az ONT vásárlását a fiat számára.

ARK pénztárca

Az ARK a saját all-in-one blokklánc-technológiáján alapuló korszerű megoldásokat kínál a fintech intézmények és magánszemélyek számára. Az ARK hálózaton belül végrehajtott összes tranzakciót a natív ARK token táplálja. Az ARK felhasználói kezelhetik és tárolhatják az érméket egy mögöttes legfelső biztonsági pénztárcában.

A Changelly modulja közvetlenül a hivatalos ARK pénztárca új asztali verziójába van integrálva. A widget lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Changelly külső weboldal használata nélkül vásárolhassanak ARK érmét a Changelly és Visa / Mastercard bankkártyákon felsorolt ​​több mint 100 kriptovaluta bármelyikéhez. A widget bekerül az „ARK vásárlása” fülre, így a felhasználó egyszerűen használhatja bankkártyáját, vagy bármilyen mennyiségű támogatott kriptot beírhat a Changelly-n a vásárláshoz..

Hardver pénztárcák

Ha nagyobb összegekről és komoly biztonsági szintről van szó, akkor jobb, ha olyan hardvertárcát választ, ahol offline tárolhatja a kriptográfiát, hogy senki ne férhessen hozzá. Itt vannak a legkiemelkedőbb hideg pénztárcák, amelyeket a Changelly büszkén hívunk partnereinknek.

Trezor

A Trezor egy kis USB-eszközt jelent, amelyet a tranzakció aláírásához csatlakoztat a számítógépéhez vagy a Mac-hez. Figyelheti az érmék egyensúlyát és kicserélheti őket a Trezor alkalmazás segítségével. És ekkor lép színre Changelly.

Hogyan használhatom a Trezort a Changelly-vel?

A Changelly cseremenet elindításához a Trezor alkalmazás használatával mindössze annyit kell tennie, hogy:

  • Válassza ki az eladni kívánt kriptovalutát és az eladni kívánt forrásokat tartalmazó fiókot;
  • Kattintson az Exchange fülre;
  • Válassza ki a vásárolni kívánt kriptovalutát és a fogadó fiókot. Ez lehet Trezor-cím vagy külső cím;
  • Válassza a Changelly ajánlat lehetőséget.

Ez ennyire egyszerű!

CoolWallet S

A CoolWallet S egy mobil hűtőtárolós hardvertárca, amely titkosított adatokat küld Bluetooth-on keresztül a CoolBitX Crypto mobilalkalmazásba. Az integrált Changelly API lehetővé teszi a CoolWallet S felhasználók számára, hogy zökkenőmentes titkosítást váltsanak ki a pénztárca felületén.

Az átviteli opció biztosított a Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash és bizonyos ERC20 tokenek számára.

Válassza ki a legjobban megfelelő pénztárcát

Szerencsénk van, hogy integráljuk termékünket ezekbe a csodálatos pénztárcákba, de nem fogjuk abbahagyni a tudatát, hogy még több jó termék létezik. Ön is olvashatja a mi előző cikk a mai napig sokkal több pénztárca van beépítve a Changelly swap funkcióval, mint a fent említettek 🙂

Legyen Ön az első, aki értesül a Changelly összes új eszközéről és frissítéséről. Kövess minket:

Twitter

Facebook

Távirat

Reddit

Youtube

Szép cserék, #Changellions!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me