Какво е Blockchain Gaming

В повечето случаи блокчейнът се свързва изключително с криптовалути, но това не е съвсем вярно, тъй като обхватът на приложението на технологията е много по-широк. Много индустрии от телекомуникациите до здравеопазването вече са оценили възможностите за децентрализация.

Що се отнася до игровата вселена, технологията blockchain е в състояние да създаде нови форми на приходи, да въведе по-надеждно удостоверяване на играчите и да промени геймплея по различни начини. Основен бонус на блокчейн игрите е създаването на уникални елементи, потвърждаване на правата на собственост и дори реализиране на печалба във виртуалното пространство за игри. Също така, това се отнася за всички видове елементи в играта, артефакти, знаци, карти, потребителски акаунти и т.н. Платформата за игри Enjin е мощен пример за това как блокчейнът може да трансформира виртуалното пространство към по-добро.

Enjin Gaming Universe

„Представете си да използвате легендарен меч в повече от една игра. Привличайте това изображение в ума си – скачайки от един виртуален свят в друг и носете със себе си вашите герои, оръжия, превозни средства, помощници и екипировка. Просто помислете за това за момент.

Enjin е изградил това – екосистема, която използва силата на блокчейн технологията, за да промени коренно начина, по който игрите се проектират, правят, монетизират и играят. “

– Ето как колоритният Илия Ролович, CMO в Enjin описва възможностите на новата блокчейн игрална мултивселена, проектирана от разработчиците на Enjin.

Игрови артефактиИгрови артефакти от Enjin multiverse

Защо се нуждаете от Changelly Multi-Swap

В сътрудничество с Enjin, космическият екип на Changelly сега предлага лесен начин за геймърите да спечелят над 130 криптовалути като награда за постиженията си в играта.

Геймърите ще могат безпроблемно да обикалят виртуални светове, като събират предмети, подкрепени с Enjin Coin (ENJ). След това те могат да използват Портфейл Enjin за да се стопят тези елементи, за да се извлече ENJ вътре. С натискането на един бутон потребителите след това могат да търгуват ENJ за 130+ различни валути, включително Bitcoin, Litecoin и Ethereum, използвайки платформата за търговия Changelly в портфейла Enjin. В рамките на минути играчите ще могат да конвертират своите игрални елементи в биткойн в безпроблемно изживяване, което досега не беше възможно.

Какво означава това с прости думи?

Представете си, че играете основна игра и бихте искали да спечелите малко биткойн. Докато играете, печелите предмети, в които е заключена монета Enjin, и стопявате тези предмети в портфейла Enjin. След това, без да напускате портфейла, използвате Changelly, за да търгувате ENJ за биткойн.

Това е новаторска иновация и със сигурност ще привлече много повече потребители, разработчици и устойчиво общоприемане в криптопространството – което е от огромно значение, ако целта ни е да намалим нестабилността на крипто пазара.

По-долу има кратък видео урок за това как да обменяте ENJ с други крипто в портфейла на Enjin:

„Blockchain игрите все още са много силна движеща сила на цялата индустрия. Ето защо ние от Changelly сме наистина развълнувани да обединим усилията си с Enjin и да предоставим на портфейла им за игра безпроблемна опция за обмен на крипто към крипто. Наистина се надявам, че това е само началото на дългосрочно и взаимно ползотворно сътрудничество. “

Изпълнителният директор на Changelly Иля Бере признава.

Максим Благов, главен изпълнителен директор на Enjin, също намира това сътрудничество за важна стъпка към по-нататъшното развитие на индустрията:

„С Changelly беше невероятно да се работи. Предлагането на 130+ популярни криптовалути предоставя на потребителите на портфейла ни съвсем ново ниво на безпроблемна ликвидност. Методът на Changelly за намиране на най-добрата цена от множество борси представлява онзи вид първоначално мислене на потребителя, който ценим дълбоко в Enjin. Очакваме с нетърпение да прокараме индустрията напред в сътрудничество с този иновативен екип. “

Максим Благов, главен изпълнителен директор Enjin.

За Enjin

Enjin е водещ разработчик на блокчейн екосистеми. Enjin създава набор от първи за потребителя блокчейн продукти, които позволяват на всеки лесно да създава, управлява, търгува, съхранява, изследва, разпространява и интегрира активи на блокчейн. Изградена върху здрава инфраструктура на веригата и състояща се от платформата Enjin, Explorer, Wallet, Beam и други инструменти и услуги, екосистемата Enjin предоставя на геймърите истинска собственост върху цифрови активи и дава възможност на бизнеса от индустрията на игрите да увеличи приходите, спечелете конкурентно предимство и иновации по преди невъзможни начини. Ковани в игрите, инструментите и услугите на Enjin могат да се използват и от компании от всякакъв мащаб и индустрии, които се стремят да създават продукти, задвижвани с блокчейн, или да използват токенизирани цифрови активи като част от техните стратегии за придобиване, задържане, ангажиране и монетизиране. Екосистемата Enjin се подхранва от Enjin Coin (ENJ), базирана на Ethereum криптовалута, използвана за директно връщане на стойността на блокчейн активи от следващо поколение. Днес има милиони ENJ, заключени в базирани на блокчейн дигитални активи.

Относно Changelly

Changelly е незабавна борса за незабавна криптовалута. Ние действаме като посредник между крипто борсите и потребителите, предлагайки достъп до 130+ криптовалути. Мисията на компанията прави процеса на обмен без усилия за всички, които искат да инвестират в криптовалута. Работейки от 2015 г., платформата и нейното мобилно приложение привличат над милион посетители месечно, които се радват на високи лимити, бързи транзакции и 24/7 поддръжка на живо. Changelly предлага своя API и адаптивна джаджа за плащане за всяка крипто услуга, която иска да разшири своята аудитория и да внедри нови опции за обмен. Платформата предоставя и своята партньорска програма с механизъм за дял от 50% от приходите. Changelly си партнира с Jaxx, Coinmarketcap, BRD, Coinpayments, Binance, Coinomi, Huobi Wallet и други известни играчи в крипто индустрията.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me