Всички знаем колко по-лесно новите технологии правят живота ни. Особено, когато става въпрос за средства за управление на вашите крипто. Ние от Changelly сме толкова развълнувани да работим с други екипи и да участваме в превръщането на криптовалутния пазар в лесно и приятелско място за всички. Ето защо можете да намерите Changelly, интегриран в много мултивалутни портфейли. С Changelly на борда, те ще ви позволят лесно да превключвате между един крипто актив на друг при най-добрата скорост, налична точно в приложението на портфейла!

И така, какви са портфейлите с Changelly и как работят? Погледни!

Коиноми

Коиноми е HD мулти-валутен портфейл с висока сигурност с многоезичен интерфейс. Неговата прозрачност и безопасност на частния ключ (Йерархичен детерминистичен портфейл (BIP44) прави Coinomi солиден надежден портфейл. Има над 500 000 изтегляния на Android пазар и 5 звезди рейтинг на App Store. Интерфейсът за обмен е много ясен и прост. Просто изберете монета за изпращане, монета за получаване и натиснете „Напред“.

Freewallet

Freewallet е идеален за вашия Android или iOS устройство. Благодарение на този портфейл можете да забравите за архивирането – ако загубите устройството си, можете да замразите акаунта си и да го достигнете от друго устройство. Ако имате някакви въпроси относно използването на портфейла, екипът за поддръжка на Freewallet винаги е на разположение за вас в чат на живо. В този портфейл Changelly също е скрит като API.

Монетни плащания

Монетни плащания е голям онлайн портфейл с няколко валути. Предлага се и като Android ап. Можете да изтеглите приложението Coinpayments на вашия смартфон и да контролирате напълно средствата си. Всички ваши плащания през този портфейл са обезпечени с технологията BitGo multisig. Освен това портфейлът може да защити валутата ви в трезора и да изчака известно време (точно от вас), преди да се похарчат парите. Всеки път, когато искате да замените една монета с друга, го правите чрез Changelly.

NEM XEM Nanowallet

За съхранение на XEM (NEM) можете да използвате неговия собствен Nanowallet за вашия работен плот. С помощта на този портфейл можете да изпращате XEM, мозайки и съобщения на всякакви адреси / пространства от имена. Той също така поддържа Apostille Notarisation Service – първата блокчейн нотариална услуга. Интеграцията на Changelly позволява да обменяте всяка поддържана монета, която имате, към XEM.

Доверете се на портфейла

Доверете се на портфейла е високо защитен портфейл за вашите Ethereum и базирани на Ethereum токени, който е достъпен за iOs и Android устройства. Той е прост, лесен за ползване и съхранява вашите лични ключове защитени на вашето устройство. Можете да закупите Ethereum или базирани на Ethereum токени, като изберете Changelly само с няколко кликвания.

Jaxx

Jaxx е мултивалутен портфейл, създаден от добре познатия екип на Decentral. Самият портфейл е известен със своята лекота на ползване и страхотни функции. Защитата на Jaxx е първокласна, всички частни ключове се съхраняват на вашето устройство. В допълнение към това Jaxx зачита поверителността и не изисква вашата лична информация или дори поща, когато започнете да работите с нея. Новата версия на приложението ще включва интеграция Changelly, която ще ви позволи незабавно да превключвате между монети.

Breadwallet

Breadwallet е изключително сигурно и доста удобно за потребителите приложение за портфейл, което позволява да се изпращат и получават биткойни по възможно най-лесния начин. Екипът зад Breadwallet се фокусира върху безпроблемно използване, поверителност и сигурност. Това е единственият портфейл, който съхранява вашите средства точно във вашия смартфон. Нашият API за Breadwallet е на етап интеграция. Скоро потребителите на Breadwallet ще могат да изпращат всяка монета, поддържана от Changelly, и да получават своите биткойни направо в приложението!

Изход

Изход е десктоп портфейл, предназначен да ви даде пълен контрол над вашите криптовалутни активи. Подобно на други портфейли за настолни компютри, Exodus съхранява криптовалутни активи директно на вашата машина. Тъй като Exodus е олекотен портфейл, никога не трябва да изтегляте цялата блокчейн на вашия компютър. Най-голямото твърдение за слава на Exodus е неговата интуитивна, лесна за ползване платформа. Портфейлът за настолни компютри Exodus има за цел да ви даде всички приказки за контрол на цялото портфолио от криптовалути. Съветникът за архивиране ще ви позволи да поддържате портфейла си в безопасност и готов за по-нататъшна употреба.

Мицел

Мицел е биткойн компания с широка гама от продукти, известна най-вече като един от първите (и най-добрият за крипто анархисти и отрепки) биткойн портфейли с повече от 500 000 потребители. Портфейлът предоставя набор от инструменти и функции за съхранение и изпращане на биткойни по възможно най-безопасния начин. През 2014 г. Mycelium беше удостоен с уважаваната награда „Най-добро мобилно приложение“ като портфейл с превъзходна сигурност от банков клас.

Портфейл Naga

Портфейл Naga е нов мултивалутен портфейл с набор от уникални функции, опростяващи използването на криптовалута. Портфейлът позволява на потребителите не само да извършват незабавен обмен между потребители на платформата, но също така им позволява да плащат 50% по-малко такси за транзакции. Потребителите му също ще имат достъп до уникалната функция, която позволява на потребителите да изпращат и получават крипто плащания, използвайки своя имейл адрес, а не стотиците сложни номера, които в момента представляват адреси на криптовалута.

Всичко е свързано с API и Widget

Е, как работят тези портфейли чрез Changelly? Всички те имат API на Changelly или адаптивна джаджа (като NEM / XEM Wallet), интегрирана точно в техния интерфейс. След като сте на път да разменяте между някои монети в портфейла си, вие инициирате обменна транзакция, която преминава през Changelly. След като едната приключи, вие получавате вашите монети разменени. Няма нужда да използвате уебсайта Changelly. Толкова е просто.

Предстоящи интеграции

Има и няколко предстоящи интеграции, които нямаме търпение да приключим.

Изберете портфейл, който ви подхожда най-добре

Имаме късмета да интегрираме продукта си в тези невероятни портфейли, но няма да спрем да знаем, че има още по-страхотни продукти там. Абонирайте се за нашите Twitter, Facebook, Среден за да поддържаме връзка с нашите актуализации!

Останете на линия!

Twitter 

Facebook 

Телеграма 

Reddit

Youtube

Ще ви държим в течение за последните новини, съвети и ръководства.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me