Știm cu toții cum noile tehnologii ne ușurează viața. Mai ales, când vine vorba de mijloace de gestionare a criptelor. Noi de la Changelly suntem atât de încântați să lucrăm cu alte echipe și să participăm la crearea pieței criptomonedelor ușor și prietenos pentru toată lumea. De aceea, puteți găsi Changelly integrat în multe portofele multi valute. Cu Changelly la bord, acestea vă vor permite să schimbați cu ușurință criptomonede la cel mai bun tarif disponibil chiar în aplicația portofel!

Cum functioneazã

Deci, cum funcționează aceste portofele prin Changelly? Toate au API-ul lui Changelly sau un widget personalizabil integrat chiar în interfața lor. Odată ce sunteți pe punctul de a schimba între unele monede din portofel, inițiați o tranzacție de schimb care trece prin Changelly. După ce una este terminată, primiți monedele schimbate. Nu este nevoie să utilizați site-ul web Changelly. Este atât de simplu.

Am colectat cele mai populare și de încredere portofele criptomonede împuternicite de Changelly în acest articol. Uită-te!

Portofele software

Mai întâi, să parcurgem lista portofelelor software, care sunt cele mai convenabile pentru utilizarea zilnică și pentru păstrarea unor sume cu valoare redusă. Acest tip de portofele pot fi aplicații mobile sau web.

Exod

Exodus este portofelul all-in-one pentru securizarea, gestionarea și schimbul de active blockchain. Permite utilizatorilor să urmărească valoarea portofoliului lor de active blockchain, în timp real, pe măsură ce condițiile pieței se schimbă. Fiind orientat către client și sigur, portofelul are o interfață personalizabilă și criptează cheile private ale utilizatorilor și datele de tranzacție la nivel local numai pentru proprietarii săi.

Pentru Changelly, parteneriatul cu Exodus a devenit un precedent pentru schimb valutar implementare. Cu această caracteristică, portofelul Exodus oferă schimburi în serviciu la tarife fixe care, de fapt, vă garantează rata în momentul schimbului chiar și pe o piață volatilă.

Portofelul Huobi

Huobi Wallet este un instrument de gestionare a activelor cu mai multe lanțuri care oferă suport nativ pentru până la 7 blockchains și toate jetoanele ERC20. Este primul portofel de securitate de la Huobi Group, un furnizor mondial de servicii financiare pentru active digitale. Instrumentul de schimb al lui Changelly este integrat în portofelul Huobi și le permite utilizatorilor să schimbe cu ușurință un cripto cu oricare altul direct în interfața portofelului.

Pentru a vă schimba activele criptografice în portofelul Huobi, tot ce trebuie să faceți este:

  • Lansați aplicația Huobi Wallet pe telefonul dvs. smartphone și deschideți secțiunea „Exchange” alimentată de Changelly;
  • Alegeți perechea de active și suma de schimb, apoi atingeți butonul „Schimb”;
  • Lăsați magia schimbului să se întâmple și faceți-vă lucrurile până când primiți notificarea push pe smartphone.

Portofelul de joc Buntoy

BUNTOY este un portofel criptografic mobil conceput pentru jocuri blockchain. Acceptă sute de jocuri blockchain și peste 500 de criptomonede din întreaga lume. Angajat să aducă utilizatorilor cea mai bună experiență de portofel.

De ce este nevoie de schimb în jocurile blockchain

Imaginați-vă că jucați un joc blockchain și aveți nevoie de niște echipamente speciale pentru a vă actualiza personajul de joc. Dar aveți nevoie de un anumit activ criptografic pentru a face acest lucru. Sau, să presupunem că ați câștigat un altcoin în timp ce jucați un joc blockchain, dar preferați să păstrați economiile de criptare în BTC. Aici intervine Changelly.

Cu API-ul Changelly la bord, utilizatorii portofelului Buntoy pot schimba cu ușurință orice criptă pe care o dețin pentru orice criptă de care au nevoie în interfața portofelului. Opțiunea de schimb integrată direct în portofelul de joc Buntoy.

Portofel Ginco

Ginco Wallet este un portofel criptografic multi-monedă al noii generații. Cu API-ul lui Changelly la bord, utilizatorii Ginco pot acum:

  • Implementați schimburi între lanțuri între șase blockchains și 15 criptomonede acceptate în interfața Ginco Wallet
  • Efectuați tranzacții de schimb sigure și sigure direct de pe un smartphone fără a expune nimănui cheia privată

Verificați giful de mai jos pentru a vedea feat Ginco. Opțiune de schimb în portofel Changelly:

Portofel Edge

Edge este un portofel multi-monedă, complet controlat de utilizator, fără custodie. Cu API-ul lui Changelly la bord, utilizatorii Edge pot schimba fără probleme un cripto cu altul și rămân încrezători că nu vor fi transferate date private către niciun fel de custode terț. Edge oferă prima experiență de schimb în portofel de vânătoare de prețuri. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să aleagă o pereche valutară și o sumă, iar Edge va găsi cel mai bun preț de pe piață.

SafeWallet

SafeWallet este un portofel multi-lanț cripto-activ descentralizat alimentat de o tehnologie avansată de securitate și operat de Blockchain Wave Lab. Cu SafeWallet, este ușor să creați și să importați mai multe portofele cripto și să monitorizați prețurile cripto.

Pentru a implementa un schimb, utilizatorii trebuie doar să facă clic pe fila „Exchange” din aplicația SafeWallet, să introducă suma activelor alese și să apese butonul „Instant Exchange”.

Portofel Ontologie

Widgetul de schimb instant Changelly a fost integrat direct în OWallet – portofelul oficial pentru desktop al Ontology, astfel încât acum utilizatorii săi pot converti cu ușurință Bitcoin, Ethereum și alte 100 de active listate pe Changelly în ONT, monedă mainnet Ontology.

Pentru a implementa un schimb, utilizatorul trebuie doar să aleagă activele schimbate și să introducă valoarea activului inițial, după care verificați suma estimată a activului final și apăsați butonul „Schimb”. Funcția de schimb permite, de asemenea, utilizatorilor să cumpere ONT pentru Fiat.

Portofel ARK

ARK oferă soluții de ultimă generație bazate pe propria sa tehnologie blockchain all-in-one pentru instituții și persoane fizice de gamă. Toate tranzacțiile efectuate în cadrul rețelei ARK sunt alimentate cu jetonul ARK nativ. Utilizatorii ARK pot gestiona și stoca monedele într-un portofel de securitate de bază.

Widgetul lui Changelly este integrat chiar în noua versiune desktop a portofelului oficial ARK. Widgetul permite utilizatorilor să cumpere monede ARK pentru oricare dintre cele peste 100 de criptomonede listate pe cardurile bancare Changelly și Visa / Mastercard fără a utiliza site-ul extern Changelly. Widgetul este plasat în fila „Achiziționează ARK”, astfel încât un utilizator să își poată folosi cu ușurință cardul bancar sau să introducă orice sumă din orice criptă acceptată pe Changelly pentru a efectua o achiziție.

Portofele hardware

Când vine vorba de cantități mai mari și un nivel de securitate serios, mai bine alegeți un portofel hardware în care să vă puteți stoca cripto-ul offline, astfel încât nimeni să nu aibă acces la el. Iată cele mai proeminente portofele reci pe care noi de la Changelly le numim cu mândrie partenerii noștri.

Trezor

Trezor reprezintă un mic dispozitiv USB pe care îl conectați la PC sau Mac pentru a vă semna tranzacția. Puteți monitoriza soldul monedelor dvs. și le puteți schimba folosind aplicația Trezor. Și atunci intervine Changelly.

Cum folosesc Trezor cu Changelly?

Pentru a iniția procedura de schimb Changelly folosind aplicația Trezor tot ce trebuie să faceți este:

  • Alegeți criptomoneda pe care doriți să o vindeți și contul care conține fondurile de vândut;
  • Faceți clic pe fila Exchange;
  • Selectați criptomoneda de cumpărat și contul de primire. Poate fi o adresă Trezor sau o adresă externă;
  • Selectați oferta Changelly.

Este atat de simplu!

CoolWallet S

CoolWallet S este un portofel hardware de stocare la rece, care trimite date criptate către aplicația mobilă CoolBitX Crypto prin Bluetooth. API-ul Changelly integrat permite utilizatorilor CoolWallet S să inițieze un schimb de cripto-cripto fără probleme în interfața portofelului.

Opțiunea de transfer este furnizată pentru Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash și anumite jetoane ERC20.

Alege portofelul care ți se potrivește cel mai bine

Suntem norocoși să integrăm produsul nostru în aceste portofele uimitoare, dar nu vom înceta să știm că există și mai multe produse interesante. Puteți citi și articolul anterior până în prezent, există mult mai multe portofele cu funcție swap Changelly integrată decât cele menționate mai sus 🙂

Fii primul care știe despre toate noile instrumente și actualizări ale lui Changelly. Urmareste-ne pe:

Stare de nervozitate

Facebook

Telegramă

Reddit

Youtube

Bune swap-uri, #Changellions!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me