Представяме TOMO на 150+ Cryptos, изброени на Changelly.com

TomoChain (TOMO), високо защитена система за транзакции с ниска латентност и почти нулева такса и една от най-ефективните блокчейни за токен икономика, е включена в услугата за незабавна обмяна на криптовалута Changelly. В резултат на списъка, токенът TOMO вече е достъпен за бързи крипто суапове от и в 150+ топ криптовалути, които вече се предлагат на платформата Changelly. Освен че потребителите могат да извършват обмен между крипто и крипто, потребителите на Changelly вече могат да закупят TOMO с банкова карта за USD, EUR или GBP.

Осигурявайки света на крипто с ефективност над всички останали, TomoChain разчита на система от 150 Masternodes с консенсус за гласуване на доказателство за гласуване (PoSV), която поддържа почти нулеви такси и 2-секундно време за потвърждение на транзакцията. Тази технология гарантира техники като двойно валидиране, залагане чрез интелигентни договори и истински процеси на рандомизация. С този нов списък Changelly по-нататък възприема мисловната рамка на предоставянето на списъци с най-високо качество на своята борса, улеснявайки процеса на закупуване и търговия с крипто активи на световно ниво.

Потребителите вече ще имат възможността да обменят някоя от 150+ криптовалути, изброени в Changelly за TOMO. Потребителите могат да изберат TOMO като валута на местоназначение, да зададат определената им сума и да продължат към обмена. След като TOMO адресът бъде изброен от потребителя, активът ще бъде доставен директно в съответните им портфейли. Потребителите на Changelly също имат избор между избора да търгуват с TOMO на стандартен процес с плаващ лихвен процент или на базата на фиксирана ставка – както през настолен компютър, така и чрез мобилни устройства. Прилагането с фиксирана лихва дава възможност на потребителите на Changelly да търгуват с TOMO без риск от колебания на крипто пазара, като позволява на потребителите да освободят обменния курс за ограничен период от време, като щракнат върху иконата за заключване и следователно получават точното количество TOMO, показано на началото на търговския им път.

Ерик Бенц, главен изпълнителен директор на Changelly, приветства монетата TOMO в редиците на Changelly, заявявайки, че:

„TomoChain се основава на ангажираност и ефективност, проект, който следвам през последните няколко месеца с напредък, който е наистина вълнуващ за индустрията. TOMO е супер нов списък на нашата платформа и с подкрепата на Changelly, потребителите вече могат лесно да обменят своите крипто в TOMO и дори да закупят TOMO с кредитна карта. “

Лонг Вуонг, главен изпълнителен директор на TomoChain, поздрави изявлението на Ерик, като каза, че:

„Радвам се, че TOMO е включен в услугата за обмен Changelly, тъй като позволява на потребителите да извършват транзакции с TOMO бързо и без усилия в световен мащаб“, каза Лонг Вуонг, главен изпълнителен директор на TomoChain, „Също така се стремим да включим API на Changelly в някои от нашите продукти като TomoWallet и TomoScan в бъдеще. “

Относно TomoChain

TomoChain блокчейн и продуктовата екосистема позволяват на предприемачи, предприятия и институции да изграждат високоефективни, богати на функции блокчейн проекти на подобрена EVM-съвместима платформа. Масив от оригинални функции и протоколи е проектиран да поддържа нуждите на потребителите за бързина, поверителност, използваемост и ликвидност в една платформа.

TomoChain е изграден на ниво на производителност, която постига високи скорости на транзакциите, без да нарушава децентрализацията. TomoChain използва иновативен метод за консенсус, наречен PoSV (Proof of Stake Voting), който дава стимул на всички притежатели на токени на TomoChain да играят активна роля в залагането в мрежа от 150 висококачествени мастернода и да наблюдават активно тяхното представяне и управление. Нейното управление на залаганията Dapp, TomoMaster, е признато за една от водещите платформи за залагане в индустрията.

Относно Changelly

Changelly е незабавна размяна на криптовалута, което означава, че услугата не задържа потребителски средства. Changelly действа като посредник между крипто борсите и потребителите, предлагайки достъп до 150+ криптовалути. Мисията на компанията е да направи процеса на обмен без усилия за всеки, който иска да инвестира в криптовалута.

За тези, които искат да обменят крипто в движение, Changelly предлага своя официален мобилно приложение с борси с фиксиран курс, достъпни за изтегляне от AppStore и Google Play.

За тези, които биха искали да обменят крипто с плаващ курс, Changelly предлага ниска такса от 0,25% за всички крипто-към-крипто борси.Changelly предлага своя API и персонализирано приспособление за плащане към всяка крипто услуга, която желае да разшири своята аудитория и внедряване на нови опции за обмен. Платформата предоставя и партньорска програма с механизъм за дял от 50% от приходите.

Присъединете се към Changelly в социалните канали, за да сте в крак с последните новини и актуализации:

Twitter 

Facebook 

Телеграма 

Reddit

Youtube

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map