Salut, entuziaștii noștri cripto! După cum probabil știți, universul cripto este destul de enorm, așa că în septembrie racheta Changelly a orbitat în jurul pământului și a aterizat în patru locuri diferite pentru a participa la cele mai proeminente evenimente din industria cripto. Dar mai întâi lucrurile.

World Blockchain Forum (Londra)

Începutul lunii septembrie a fost marcat de participarea la World Blockchain Forum, care a avut loc la Londra. Evenimentele Forumului Blockchain Mondial reprezintă punctul central între industrie și întreprindere în spațiul blockchain. Anul acesta, WBF London s-a concentrat asupra viitorului ICO-urilor și a aprofundat apariția STO-urilor (oferte de jetoane de securitate).

CEO Changelly, Ilya Bere și șef de dezvoltare a afacerilor, Anna Rosebrook a început sezonul evenimentului cu noi parteneriate, cunoașterea liderilor pieței precum Nicolas Cary, cofondatorul Blockchain.com și întâlnire cu Roger Ver, CEO al Changelly la Bitcoin.com.

Changelly și Nic Cary la biroul Blockchain.com din Londra

Anna Rosebrook și Roger Ver la World Blockchain Forum, Londra

Token Fest (Boston)

Următoarea oprire în turneul lui Changelly a fost Token Fest – un eveniment de rețea exclusiv de două zile axat pe afacerea și tehnologia tokenizării care a avut loc la Boston. CEO Changelly, Ilya Bere a făcut o prezentare despre Changelly devenind platforma de schimb instantaneu # 1, în timp ce Anna Rosebrook a participat la panoul de discuții rapide intitulat „The Tokenization Of Everything”. Token Fest a fost bogat în întâlniri și noi cunoscuți, standul Changelly a fost întotdeauna înconjurat de oameni.

Ilya Bere reprezentând Changelly la Token Fest, Boston

Discurs Anna Rosebrook la panoul de discuții rapide, Token Fest, Boston

Summit Litecoin (San Francisco)

Următorul eveniment la care a participat a fost Litecoin Summit care a avut loc la San Francisco. Anul acesta, Fundația Litecoin a găzduit o mulțime de membri uimitori ai comunității cripto-globale, printre care partenerii minunați ai lui Changelly, precum CoolBitX, Gemeni, LiteCash, Simplex, Lightning, LiteVault și mulți alții care au stabilit tendințele în lumea tehnologiilor Blockchain. Agenda Changelly a inclus participarea la numeroase interviuri, împreună cu întâlniri cu personalități cu adevărat eminente, cum ar fi Charlie Lee, Creatorul Litecoin.

Echipa Changelly cu Charlie Lee, Creatorul Litecoin la Summitul Litecoin, San Francisco

CEO Changelly, Ilya Bere împreună cu fondatorul CoolBitX Michael Ou și cripto bloggerul Kenn Bosak la Litecoin Summit, San Francisco

Consens: Singapore

Evenimentul de închidere din septembrie pentru Changelly a fost Consensus: Singapore. Aranjamentele sub marca Consensus ocupă locul de frunte în spațiul industriei criptografice. Datorită faptului că marca Consensus atrage peste 8.000 de participanți, Consensus: Singapore s-a dovedit a fi răspunsul la cererea tot mai mare de conținut specializat și oportunități sporite de rețea pentru a satisface apetitul global. Brandul Changelly a participat la eveniment la un stand mare în care membrii echipei noastre au întâmpinat partenerii cheie precum CoolBitX, ZCoin, ARK, Ledger, Simplex și mulți alții.

Echipele Changelly și CoolBitX la standul Changelly, Consensus: Singapore, septembrie 2018

Echipa ARK îi întâmpină pe Changelly la standul ARK, Consensus: Singapore, 2018

Echipele Changelly și ZCoin la Consensus: Singapore, 2018

Evenimentele consensuale sunt, de asemenea, îndrăgite de toți membrii comunității cripto pentru oportunitatea uimitoare de a uni experiența de lucru productivă cu petreceri remarcabile.

Director de marketing și PR al lui Changelly la petrecerea BlockAsia și Node Capital la BitTemple, consens: Singapore, 2018

„Acest septembrie sa dovedit a fi foarte plin de viață pentru echipa Changelly. Am zburat în jurul lumii în doar trei săptămâni pentru a participa la cele mai proeminente evenimente din industrie, care reunesc unele dintre cele mai bune minți din spațiul tehnologiilor blockchain. Mi se pare extrem de important ca diferiți membri ai echipei Changelly să participe la astfel de evenimente precum Consensus, să se întâlnească personal cu influenți care modelează tendințele și să obțină informații semnificative asupra stării industriei criptografice. Luna precedentă a dus pentru Changelly la o învățare profundă a dimensiunilor internaționale ale pieței, împreună cu intrarea în legături și parteneriate proeminente. – CEO Changelly, Ilya Bere.

Ilya Bere cu dinozauri cripto la Consensus: Singapore, 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me