Последни крипто новини

С началото на друга работна седмица, ние сме тук с последните новини от света на криптовалутата и блокчейн. Докато губернаторите по цял свят все още имат повече въпроси, отколкото отговори за Везни, Франция отваря врати за стартирането на новите ICO компании, а Иран е на път да легитимно копаене на криптовалути; Binance продължава да стартира нови проекти всяка седмица, а Китай издава първи по рода си филм за Биткойн. Първо, първо, приятно четене!

Всички погледи на Везни: изслушвания на Сената на САЩ от край до край

Дебатите около Везните се натрупаха през последните седмици. На 16-17 юли все още несъществуващият стабилкойн е изправен пред друг тест, а именно изслушването на Сената на САЩ. Прочетете общия преглед на целия процес на Bitcoinist.com.

Общ преглед: Изслушване на американския сенат по проект Facebook Libra

Първият биткойн филм ще нахлуе с големи китайски екрани

Казват „снимката струва хиляда думи“. Е, режисьорите от Китай са напълно съгласни с това твърдение. Следователно, първият по рода си филм за биткойн „Sage Thief“, посветен на криптовалутата и блокчейна, се втурва в китайските кина през октомври 2019 г. Прочетете цялата история по-долу:

Приемане: Първият филм за биткойни нахлува в китайски кина през октомври

Джъстин Сън кани приятели на обяд с Бъфет

Този път поканата дойде при основателя на eToro, Йони Асия. Тъй като крипто индустрията не толерира излишни формалности, поканата е изпратена чрез Twitter и е получила незабавен положителен отговор от Yoni Assia:

https://www.coindesk.com/trons-justin-sun-invites-etoro-founder-to-lunch-with-buffett

Иран ще приеме регулиран крипто майнинг

Докато някои държави ограничават криптовалутите, други намират нови начини как тя може да подкрепи местните общности. Според министъра на енергетиката на Иран законодателите изготвят политики, които ще изискват от миньорите да плащат за електричество по износни цени. Този ход ще притисне минните предприятия да дадат положителен принос за икономиката, която е разбита от вълна от осакатяващи санкции, наложени от администрацията на Тръмп. Вижте цялата история чрез връзката по-долу.

Иран финализира тарифната схема за електроенергия за майнери на криптовалута

Binance работи върху стартирането на Crypto Exchange в Южна Корея

Новината все още не е супер официална. Въпреки това, докато има интервю с местен източник на новини в Южна Корея, главният изпълнителен директор на Чехия Binance потвърди плановете си за откриване на клона на компанията в страната.

https://www.coindesk.com/binance-eyes-launch-of-crypto-exchange-in-south-korea

Регулаторите във Франция: ICO са тук, за да останат (официално)

От деня на появата си, ICO винаги са били страстно обсъждани както по добри, така и по лоши начини. Самата технология обаче винаги е била изключителен пример за дигитализирано набиране на средства. По този начин, за да го направят по-малко криминален, френските финансови регулатори решиха да одобрят свързани с крипто компании съгласно новите предстоящи крипто правила. Нека да видим как ще работи (спойлер: крипто предприемачите НЕ са много доволни):

Франция ще одобрява ICO компании

FunFair вече е на живо с партньорска технология в реално време в мрежата на казината

Добрата новина е още по-добра, когато става въпрос за вашия надежден партньор. На 18 юли FunFair технологиите, водещото на пазара блокчейн казино и партньорът на Changelly стартираха плащания за партньори в реално време в мрежата на FunFair. Не пропускайте възможността да закупите FUN токен на най-добрата цена чрез Changelly!

[add-changelly-widget от = btc към = fun]

FunFair Technologies предоставя партньорски плащания в реално време в мрежата на казината

Не сте вие ​​(САЩ), а блокчейн: Стив Возняк се отправя към Малта, за да стартира нов блокчейн проект

https://www.coindesk.com/steve-wozniak-has-joined-an-energy-focused-blockchain-startup-in-malta

Zcash + Ycash = Завинаги приятели

На 19 юли ориентираната към поверителността криптовалута Zcash беше породена в нова блокчейн мрежа, наречена Ycash. Помислете за тази новина като инвестиционен съвет? и прочетете подробностите в историята по-долу:

https://www.coindesk.com/privacy-coin-zcash-will-soon-undergo-its-first-friendly-fork-meet-ycash

Binance с добри новини, отново

Все още ли се съмнявате дали да инвестирате в Binance или не? Ето още една история, която говори добре за крипто гиганта:

Binance Jersey стартира собствена стабилна валута, подкрепена с GBP

[add-changelly-widget от = btc до = bnb]

Той каза „Да“: Шефът на Германската централна банка подкрепя Везни

Не всеки е толкова скептичен по отношение на крипто като САЩ. Ето доказателството:

Началникът на германската централна банка отнема Bitcoin Скептик Тръмп, подкрепя Везни

Това е всичко за днес, крипто скайуокъри! Абонирайте се за нашия блог, за да следите най-важните теми от цялата крипто вселена!

Най-новите крипто новини

Twitter 

Facebook 

Телеграма 

Reddit

Youtube

Приятен суап!?