Непопечителска услуга за незабавна обмяна на криптовалути Changelly изброява SOLVE токена. Този актив е основният знак на Solve.Care, глобална компания, която използва блокчейн, за да предефинира плащанията и администрацията за здравеопазване.

Changelly разшири списъка с над 150 криптовалути, които предлага за суапове с токена SOLVE. SOLVE е основният актив на платформата Solve.Care, създадена в блокчейн Ethereum. Този стандартен токен ERC20 вече може да бъде заменен за 150+ най-добри криптовалути, предлагани от Changelly, както на фиксирани, така и на плаващи курсове, както и да бъде закупен за фиатни пари с банкова карта.

Solve.Care, глобалната здравна компания, която има за цел да предефинира координацията на грижите, да подобри достъпа до грижи, да овласти пациентите и да намали измамите, използва технологията blockchain, за да създаде платформа, ориентирана към пациентите, която позволява на потребителите да се възползват от по-рационализиран процес на достъп до грижи. Токенът SOLVE е полезен маркер, който може да се използва в тандем с платформата, увеличавайки общата стойност както за пациентите, така и за практикуващите и най-важното, подобрявайки резултатите за здравето на пациентите.

С списъка на Changelly, SOLVE стана още по-достъпен за незабавни суапове и покупки на фиат, облагодетелствайки застрахователни компании, държавни агенции, болници и клиники, мрежи на доставчици, администратори на бенефициенти, фармацевтични компании и всички други участници в Care Administration Networks, които използват този знак в екосистемата Solve.Care.

Коментирайки партньорството, Pradeep Goel, изпълнителен директор на Solve.Care, каза:

„Changelly предоставя бърз и сигурен начин за обмен и закупуване на цифрови токени, водещ към таксата, за да направи процеса на обмен без усилие – визия, която също е отразена в подхода на Solve.Care да направи блокчейн технологията по-достъпна и лесна за ползване. Поели сме ангажимент да поставим хората и семействата в основата на това, което правим, да им върнем контрола върху тяхното здравословно пътуване и резултати и нашето партньорство с Changelly бележи още един крайъгълен камък в нашето пътуване за предефиниране на глобалния пазар на здравеопазване. “

Ерик Бенц, изпълнителен директор на Changelly, също беше много ентусиазиран от новото партньорство, заявявайки:

„Здравеопазването е една от най-важните индустрии в днешно време, тъй като помага за спасяването на човешки животи и сега използването на професионалисти в блокчейн в световен мащаб може да разработи нови иновативни лечения и лекарства. Използването на блокчейн за подобряване на нашия подход към здравеопазването е област от голям интерес за мен в момента и не бих могъл да бъда по-доволен да приветствам Solve.Care в семейството на Changelly. “

Всичко за Solve.Care

Решете. Грижа е глобална здравна компания, която предефинира координацията на грижите, подобрява достъпа до грижи, овластява потребителите с информация, намалява административните разходи за обезщетения и помага за намаляване на измамите и отпадъците в здравеопазването по целия свят.

Платформата Solve.Care създава екосистема за ориентирани към пациентите грижи въз основа на медицински условия, икономически и социални нужди и други съобразени критерии за допустимост. Solve.Care е първата компания, която използва цифрова валута и блокчейн технология в здравеопазването за плащания въз основа на стойността.

Solve.Care получи наградата за най-иновативен блокчейн проект на форума Blockchain Life 2019 и „Топ 3 иновативни решения за блокчейн“ и „Топ 3 изключителни проекта“ на наградите World Blockchain 2019, наред с други отличия.

За повече информация, моля посетете уебсайтът.

Относно Changelly

Changelly е незабавна борса за незабавна криптовалута, което означава, че услугата не задържа потребителски средства. Changelly действа като посредник между крипто борсите и потребителите, предлагайки достъп до 150+ криптовалути. Мисията на компанията е да направи процеса на обмен без усилия за всеки, който иска да инвестира в криптовалута.

За тези, които искат да обменят крипто в движение, Changelly предлага своя официален мобилно приложение с борси с фиксиран курс, достъпни за изтегляне от AppStore и Google Play. За тези, които биха искали да обменят крипто на плаващ курс, Changelly предлага ниска в индустрията такса от 0,25% за всички крипто-към-крипто борси.

Changelly предлага своя API и адаптивна джаджа за плащане за всяка крипто услуга, която иска да разшири своята аудитория и да внедри нови опции за обмен. Платформата предлага и партньорска програма с 50% механизъм за споделяне на приходите.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me