Cum să câștigi bani pe criptomonede

Criptomonedele au devenit mult timp un element de bază în viața noastră, indiferent dacă le folosim sau nu. Internetul este plin de știri despre monede criptografice noi, povești despre oameni care câștigă (și pierd) bani pe ei și recenzii despre hardware și software pentru minerit. Auzim despre această sau acea criptomonedă care atinge o nouă înălțime și majoritatea oamenilor măcar o dată s-au gândit: „Poate că pot câștiga niște bani pe criptos?” Acest articol este aici pentru a vă ajuta cu asta.

Strategii de câștig Crypto

Criptomonedele își creează propriile ecosisteme financiare, asemănătoare monedelor fiat. Există diferite moduri de a câștiga bani pe criptomonede. De la minerit până la tranzacționare, cele mai populare sunt descrise în acest articol. Deci, fără alte întrebări, să ne scufundăm.

Cumpărați și HODL

Cumpărați și Hodl cum să câștigați bani pe criptomonede

Termenul „HODLing” provine din greșeala „deținere”. A devenit răspândit în rândul comunității cripto. Prin utilizarea acestei strategii, faceți cont pe una dintre monede, fie pentru a fi stabil, fie pentru a crește în viitor. Ca atare, sunt folosite doar monedele cele mai stabile sau cu cea mai rapidă creștere. Un exemplu bun ar fi Bitcoin, Monero și Ethereum, întrucât adesea revin din prăbușirea prețurilor și cresc rapid.

De fapt, recent am compilat lista noastră cu cele mai profitabile criptomonede pentru investiții. Deși nu este un sfat de investiții, acesta vă va oferi un bun punct de plecare pentru a începe să cumpărați cripto.

Stack Cryptocurrencies

Staking Cryptos cum să câștigi bani din criptomonede

Unele cryptos deschid o modalitate de a câștiga mai mult mizându-le. Aceasta înseamnă că vă țineți monedele într-un portofel online pentru o perioadă de timp pentru a susține rețeaua blockchain și pentru a obține dividende de la acestea. Nu este cea mai profitabilă opțiune, dar puteți obține mai mulți bani fără a face nimic în afară de a le depozita într-un portofel live. Rețineți că nu fiecare criptă acceptă miza.

Minerit

Exploatarea criptomonedelor

Mineritul este cel mai popular mod de a obține cripto și unul dintre cele mai dificile. Majoritatea criptelor au încetat să accepte extragerea procesorului, înlocuindu-l cu GPU-uri și ASIC-uri. Chiar dacă aveți o platformă minieră decentă, este încă un proces care consumă mult timp și consumă multă energie pentru a primi un bloc de recompensă. Utilizarea bazinelor miniere reduce suma recompensei pe care o obțineți.

Totuși, dacă reușiți să obțineți aur, veți primi o recompensă mult mai mare decât metodele alternative, mai ales dacă extrageți cripto-uri precum Bitcoin sau Ethereum. Unele criptomonede au început să se împingă împotriva mineritului centralizat și a ASIC-urilor pentru a face din nou exploatarea individuală mai atractivă. Deci, dacă alegi cu înțelepciune, îți vei găsi mina de aur.

Tranzactionare de zi

Tranzacționarea criptelor

Tranzacționarea zilnică vă permite să câștigați bani din criptocurrency dacă sunteți priceput la citirea tendințelor și la luarea deciziilor rapide. Există o mulțime de schimburi în care puteți practica tranzacționarea zilnică a criptelor și o mulțime de valute disponibile pentru comercianții aspiranți.

Este un concept simplu care necesită timp pentru a stăpâni: cumpărați scăzut și vindeți scump. Trebuie să citiți și să analizați diagrame pentru a vedea semnele înainte ca prețul să înceapă să crească sau să scadă. De asemenea, ar trebui să reacționați rapid la aceste modificări, deoarece prețurile se pot modifica cu până la 50% în câteva secunde. Deși pentru un începător poate părea dificil, toată lumea poate învăța aceste abilități la timp. Este o opțiune bună pentru persoanele care nu doresc să aprofundeze latura tehnică a mineritului.

Robinetele

O altă modalitate bună de a începe să câștigi rapid niște Bitcoins este îndeplinirea sarcinilor pe site-urile web de robinete criptomonede. În timp ce valoarea recompensei este într-adevăr scăzută (numerotată în satoshis, o milionime din BTC), nu este nevoie să aveți o platformă minieră sau să analizați diagrame. Trebuie doar să finalizați sarcini simple pentru a primi satoshis. Un dezavantaj major este faptul că pentru a câștiga o cantitate oarecum semnificativă de satoshis, va trebui să vă petreceți întreaga zi în spatele computerului rezolvând captchas. Nu este o opțiune viabilă pentru oamenii care lucrează. Cu toate acestea, atâta timp cât evitați escrocheriile, este o opțiune bună pentru a obține cripto-uri suplimentare în timpul nefuncțional.

Tranzacționarea roboților

Trading Bot Cum se câștigă bani pe criptomonede

Tranzacționarea roboților este modalitatea de a câștiga bani pe criptomonede automatizând tranzacționarea. Bot-ul este un program care urmărește prețurile și comercializează mărfurile (în acest caz, cripto și jetoane). Roboții eliberează mult timp pentru comercianți. Îl puteți personaliza cu diferiți indicatori și semnale, făcându-i mai eficienți.

Botul de tranzacționare poate reacționa mult mai repede decât orice comerciant. Un robot poate fi plasat pe cripto foarte volatil, astfel încât să poată lua decizii rapide. Cu toate acestea, le lipsește și inteligența umană și nu pot citi fluxul pieței la fel de bine ca oamenii, așa că este întotdeauna riscant să le folosești..

Împrumut

Criptare de împrumut

În timp ce majoritatea oamenilor lucrează pentru bani, de ce să nu-ți lași banii să lucreze pentru tine? Exact așa funcționează împrumuturile, chiar și în criptografie: dai cuiva o parte din banii tăi, astfel încât să îi returneze mai târziu, cu dividende. Cu toate acestea, la fel ca în multe alte modalități de a câștiga bani, lumea criptografică are propriile sale caracteristici cu împrumuturile.

Împrumutul în bani fiat este ușor. Creați un contract și puteți merge în instanță dacă acesta este încălcat. Împrumutul în criptare este mai complicat, deoarece nu există nicio instanță care să vă ajute dacă se întâmplă ceva. De aceea, va trebui să alegeți cu atenție cine împrumutați.

Platformele speciale de creditare par să reducă la minimum riscurile pentru creditorii care folosesc o taxă. Cele mai proeminente sunt împrumuturile SALT, Nexo, Bankera și Lendroid. Atâta timp cât urmați instrucțiunile acestora (folosind un proces cu mai multe semnături, revizuind detaliile tranzacției și monitorizând starea de sănătate a împrumutului), veți putea utiliza creditarea ca modalitate de a câștiga criptografie.

Masternodes

Masternodes Cum se câștigă bani pe criptomonede

Rularea masternodes este o altă modalitate de a obține un venit pasiv. Un masternode este un nod dintr-o rețea de criptocurrency care este responsabil pentru verificarea și aprobarea tranzacțiilor. De asemenea, adaugă blocuri în blockchain. Pentru îndeplinirea acestor sarcini, alți utilizatori de blockchain plătesc alergătorilor masternode o taxă pentru ca aceștia să continue să facă acest lucru.

Deși poate părea o opțiune ușoară, are cerințe de intrare destul de abrupte. Pentru a forma un masternode, trebuie să păstrați o anumită cantitate de monede pe portofel (sau nod). Această sumă variază de la criptă la criptă, dar de obicei este foarte mare, variind de la 1.000 la 25.000 de monede. Este o modalitate bună de a câștiga profit suplimentar pentru un utilizator cripto deja stabilit.

Cumpărați criptomonedă prin Changelly

Dacă modalitățile de mai sus nu vă atrag, puteți cumpăra întotdeauna criptomonede folosind serviciul Changelly. Faceți clic pe butonul respectiv și alegeți moneda pentru a cumpăra cu USD, EUR sau GBP.

rezumat

Puteți câștiga bani pe criptomonede în mai multe moduri. Este posibil să fi acoperit elementele de bază, va trebui să faceți mai multe cercetări înainte de a le putea folosi corect. Puteți face acest lucru citind mai multe articole pe blogul nostru. Rămâneți la curent cu mai multe piese pe cripto și cum puteți obține profit cu ele!

Despre Changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map