Schimburile criptografice beneficiază de tranzacționare algoritmică: Iată cum

Recent, o mulțime de schimburi în domeniul criptomonedelor au anunțat planuri serioase pentru a obține tehnologia care le permite să se conecteze la motoare similare. Această conexiune încrucișată este norma atunci când vine vorba de piețele de capital la nivel global și se așteaptă multe beneficii și pentru schimburile de criptomonede. În acest articol, vom discuta ce înseamnă tranzacționarea algoritmică, precum și o serie de termeni care au o legătură strânsă cu acest domeniu. Condiții precum HFT vor deveni transparente și am dori să arătăm avantajul pe care îl aduc.

Tranzacționare de înaltă frecvență (sau HFT)

Acest tipul de tranzacționare a fost centrul unor dezbateri foarte clare într-un mediu de schimb criptografic. Principalul argument al comentatorilor a fost că îi lipsește precizia. Există multe tipuri diferite de HFT. Cu toate acestea, atunci când ne referim la cumpărarea criptomonedelor, ar trebui să ne referim la diferite strategii de tranzacționare computerizate utilizate pentru a efectua un număr mare de tranzacții în fracțiune de secundă..

În esență, crearea automată a pieței și strategiile de arbitraj determină mult mai multă eficiență pe piață. Acest lucru se datorează faptului că informațiile se integrează în prețuri mai rapid și cu o eficiență mai mare. În acest fel, diferențele de licitație devin mai restrânse, discrepanțele prețurilor scad, iar descoperirea prețurilor merge mai repede, iar aceste lucruri atunci când criptomonedele sunt tranzacționate în diferite locuri. Dovezile sugerează că experiența pieței criptografice are multe beneficii datorită creșterii HFT. Trebuie doar să te uiți în ultimii doi ani pentru a vedea că spread-urile au devenit mai înguste și mult mai stabile.

Schimburi bazate pe cloud și motoare de potrivire a centrelor de date

ErisX are hardware nou și rulează mai multe facilități de date în întreaga țară, în aceleași state care întrețin companii financiare majore. Acest lucru permite multor comercianți și companii și diverși brokeri să obțină acces ușor la mai multe piețe rapid și fără lupte. Tehnologia poate fi adăugată și utilizată prin intermediul unui API. Acest tip de tehnologie permite calibrarea precisă, fiabilitatea și viteza de tranzacționare. Utilizatorii pot îmbunătăți strategiile și sistemele de tranzacționare la perfecțiune cu mai multe operațiuni. Orice membru al pieței care găzduiește infrastructuri în centrele de date poate beneficia și de reglarea de precizie.

Schimburile bazate pe cloud oferă un control redus asupra întregii infrastructuri. Cu toate acestea, rezultatele acestor tipuri de tranzacții înseamnă că oamenii nu pot obține același tip de viteze și puncte de conexiune ca și schimburile de tip centru de date. Centrele de date cu cea mai înaltă tehnologie pot oferi o latență totală de 100 de microsecunde și totuși fiind capabile să gestioneze milioane de comenzi diferite simultan. Durata de funcționare a acestor tranzacții ar fi de 99,99%. Dacă se compară cu un schimb bazat pe cloud, latența va fi de aproximativ 1000 de ori mai lentă, iar algoritmii vor fi considerabil fiabili și consecvenți în general. Mai mult, un schimb care funcționează în cloud poate comuta sistemele între diverse centre cloud, ceea ce va crește latența generală și inconsecvența la cel mai bun schimb de criptare..

Este vorba despre posibilitatea de a prevedea și înțelege latența, precum și de a avea cât mai puțin din ea posibil atunci când încercăm să gestionăm riscul și să controlăm algoritmii de stabilire a prețurilor. Oamenii doresc ca cele mai bune cotații pe care le pot primi să fie schimbate pentru a beneficia de cea mai bună lichiditate. Dacă este disponibil un timp lung de călătorie dus-întors ca urmare a unei latențe imprevizibile, imposibil de gestionat și ridicate, oamenii nu pot reacționa la fel de repede la schimbările rapide de pe piață. Deci, ei nu vor putea beneficia atunci când cumpără bitcoins. Ca urmare, oamenii ar putea opta pentru cotarea unei piețe mai largi și reducerea lichidității – ambele sunt o problemă și un cost masiv pentru orice investitor.

Strategii de tranzacționare

Concluzie privind schimbul criptografic

Deci, ce se poate spune despre aceste diferite metode în general? Tranzacția algoritmică vă ajută să alegeți ce criptomonedă să cumpărați? Sau cu ce preț criptografic este cel mai bun tranzacționare? Dacă sunteți interesat de criptomonede, putem concluziona cu ușurință că strategii precum tranzacționarea cu frecvență înaltă și crearea automată a piețelor pot aduce o creștere a lichidității și a calității pe piață. Schimburile găzduite în centrele de date oferă o performanță mai puternică, care contribuie foarte mult la diferite tehnici de tranzacționare, deoarece acestea devin mai puțin cedate gestionării riscurilor și reacționează cu ușurință la toate acele piețe în mișcare rapidă. Viitorul este luminos pentru schimburile care operează pe un centru de date și pentru automatizarea strategiilor. Ambele oferă în prezent performanță și consistență optime, cu numeroase avantaje pentru toți utilizatorii.

Mergi mereu pe internet și te uiți la prețul live Bitcoin în USD? Care sunt primele 10 sfaturi de tranzacționare cu criptomonede? Ne-ar plăcea să aflăm mai multe – trimiteți-ne comentariile dvs. mai jos.

Biografia autorului:

Thomas Glare și-a petrecut cea mai mare parte a vieții sale profesionale în tehnologie, după ce a lucrat la unele dintre cele mai mari firme de schimb criptografic din Marea Britanie. După ce a urmat o viață cu peste 10 ani în sectoarele IT și tehnologie, lucrează cu jumătate de normă ca redactor. A scris sute de piese despre totul, de la tehnologie la cazinouri de top.

Declinare de responsabilitate: Acest articol este scris de autorul invitat al lui Changelly. Opinia autorului publicării nu poate coincide întotdeauna cu opinia redacției Changelly.

Pentru a deveni următorul autor invitat al lui Changelly, nu ezitați să vă trimiteți articolele la [e-mail protejat]!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map