Urși vs. Bulls în Crypto: Market Players

Lumea criptografică are multe lucruri în comun cu bursele financiare tradiționale. Există termeni, reguli și principii similare și moduri de comportament similare atunci când oamenii fac oferte și solicită cripto care are un impact asupra ratelor. Bulls și Bears sunt principalii jucători care HODL piață așa cum este.

În acest articol, vom afla ce sunt exact taurii și urșii în termeni de tranzacționare a criptomonedelor și cum îi poate ajuta pe utilizatori să aleagă momentul potrivit pentru a vinde sau cumpăra monede digitale.

Tauri și urși Înțeles

Termenul „Urs” a fost împrumutat de la comercianții de pe Wall Street. Înseamnă că un investitor crede că prețurile pentru o anumită criptomonedă sau piață vor scădea și dorește să profite de această scădere a ratei.

În această perioadă, investitorii se pot simți panicați de piață și se tem să nu piardă investițiile, astfel încât piața urs este situația în care numărul vânzătorilor este mai mare decât numărul cumpărătorilor. Principiile Bears și Bulls se contrazic reciproc, îngreunând procesul de cumpărare și vânzare.

De exemplu, la începutul anului 2019, prețul criptomonedelor a scăzut. Această piață a fost numită bearish, deoarece nu existau condiții prealabile pentru creșterea ratelor.

graficul prețurilor bitcoin care arată tendința negativă sau așa-numita poziție a merketului de ursDiagrama prețurilor Bitcoin – Sursa: CMC

Piețele bearish nu sunt întotdeauna lucruri rele, mai ales pentru o nouă industrie care încă se legitimează ca o opțiune de investiții stabilă și viabilă.

Taurii cripto sunt opusul urșilor cripto. Adică, taurii sunt cei care trag piața în sus și cresc rata. Există conceptul unei piețe bull, care este o piață cu rate de criptomonede în creștere. Pur și simplu, taurii aleargă cu capul în sus și trag cu ei rate de criptomonede. Fiecare investitor și comerciant așteaptă ca acest tip de situație de piață să obțină un profit bun.

Citiți despre realizarea unui portofoliu profitabil pe termen lung.

Dacă piața este dominată de o tendință de urcare, este evident că activul este în creștere, o linie de tendință poate fi trasată de-a lungul a două minime consecutive, fiecare dintre acestea trebuie să fie mai mare decât precedentul. Al treilea preț scăzut pe linia de tendință confirmă stabilitatea tendinței ascendente. Să ne uităm la graficul tendinței alcista.

După cum puteți vedea, iată o tendință a pieței bull în 2019. Bitcoin a început să crească la 5200 de dolari. Al doilea punct cel mai scăzut a fost de peste 7.000 de dolari. Aceste puncte de jos ne arată o tendință ascendentă.

graficul prețurilor bitcoin în 2019 - două puncte cele mai mici nu sunt egale între ele, al doilea este mai mare, ceea ce înseamnă o tendință de urcare

Când vedem schimbări pozitive în ratele criptomonedelor, până la lună, iar investitorii au un sentiment bun cu privire la piață, devine ușor să urci și să urmărești cripto-ul în continuă creștere.

Etimologie Market Bulls and Bears

Să ne adâncim puțin în mitologia Wall-Street. Acesta este locul în care termenii bursieri Bulls și Bears au fost adoptați în SUA ca simbol al rezistenței și durității.

Totul a început cu … mineri! Nu cripto, ci minerii de aur în timpul celebrei Gold Rush. Fiind obosiți după o zi grea de muncă și însetați de diversiune, minerii s-au făcut de râs de un sport sângeros obișnuit – punând împreună Tauri și Urși pe o arenă de luptă.

În timpul luptei, Bulls de obicei atacau în sus cu coarne, în timp ce ghearele urșilor se prăbușeau în jos și se apasau de pământ. Din fericire, un astfel de mod de a petrece timpul a devenit ilegal, dar a gravat confruntarea eternă dintre doi rivali puternici de pe piață.

Piața Bull and Bear – Când să investești în Crypto?

Balansarea recurentă pe termen scurt de la piața taurului la urs este un lucru obișnuit în cripto. Iarna anului 2017 a arătat o stare optimistă a pieței. Prețul Bitcoin a crescut dramatic și imprevizibil. Investitorii și vânzătorii au avut perspective destul de optimiste, astfel încât chiar și persoanele fără cunoștințe tehnice au fost încurajate să cumpere Bitcoin pentru USD. Cu toate acestea, această tendință nu ar putea dura pentru totdeauna, astfel încât prețul Bitcoin a scăzut din cauza unei corecții a pieței.

Pentru investitorii care nu au activele necesare pentru a aștepta rezultate pozitive pentru o lungă perioadă de timp, există, de asemenea, o strategie pe termen scurt pe care o puteți utiliza pe o piață bear.

Istoricul, statisticile, datele au arătat că prima cursă de urs după o piață urșească semnificativ lungă este întotdeauna cea mai mare, ceea ce înseamnă că investiția pe o piață ursă va duce la profituri potențial rapide.

Nu există nicio modalitate de a prezice când se va întâmpla o mișcare alcista. Deci, este mai bine să fii atent și conservator cu această strategie de investiții. Este important să înțelegem că investiția atunci când o mișcare alcătească este deja în curs este o idee proastă, deoarece retrageri rapide și corecții de piață vor duce la scăderea profiturilor.

Cu cât durează mai mult o piață urs, cu atât fiecare raliu ulterior va fi mai masiv datorat mai multor factori, inclusiv o schimbare în psihologia investitorilor și teama de a pierde, cunoscută sub numele de FOMO.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map