Așteptăm cu toții următorul sezon major de tauri, care ne poate ajuta să obținem un profit masiv. Cum să alegeți cripto-ul potrivit în care să investiți? Primul punct de reținut este lichiditatea criptomonedelor. Ce altceva te poate ajuta să faci predicția corectă despre orice viitor criptografic? Changelly este aici pentru a vă descoperi lumea celor mai buni altcoini penny și mastodonti reali ai investițiilor în criptomonede.

Ce criptomonede vor exploda în 2021?

Am selectat 15 criptomonede care vor crește anul viitor. De la regele criptomonedelor, Bitcoin, până la jetoanele DeFi și până la micile proiecte locale de criptare, începem drumul nostru pentru a obține monede profitabile chiar acum!

Potrivit analiștilor financiari și profesioniștilor în criptomonede, există cincisprezece criptomonede care vă pot aduce un venit impresionant în câțiva ani, printre care:

 1. Bitcoin
 2. Ethereum
 3. Litecoin
 4. Tezos
 5. Cardano
 6. Monero
 7. Za
 8. XRP
 9. Aave
 10. BĂŢ
 11. Crypto.com
 12. Tânjesc.finanța
 13. Binance Coin
 14. Tron
 15. Filecoin

1. Bitcoin (BTC)

Investiția în Bitcoin este întotdeauna o idee bună. Această criptomonedă este încă prima în ceea ce privește capitalizarea pieței (dar nu mai mult din punct de vedere al prețului). Dominând din 2009, Bitcoin devine cel mai puternic din anii următori datorită ideii sale și a încrederii utilizatorilor. Mai mult, Bitcoin s-a dovedit a fi rezistent la orice prăbușire semnificativă a pieței.

În 2020, fiecare sferă a economiei a fost afectată de pandemia de coronavirus. După blocarea din întreaga lume, prețul Bitcoin a scăzut la 4.700 de dolari la sfârșitul lunii martie. În timpul verii, Bitcoin și-a revenit atât în ​​preț, cât și în piață, astfel încât în ​​septembrie, rata a testat 12.000 de dolari. Unii experți spun că recuperarea este la început. Ar putea avea dreptate; uitați-vă la prețul recent al Bitcoin:

2. Ethereum (ETH)

În ciuda performanței negative a fiecărui criptograf la sfârșitul lunii martie, Ethereum a fost puternic pe tot parcursul anului 2020. În septembrie, prețul Ethereum a atins 480 de dolari, care este cel mai mare din 2020.

Succesul Ethereum este destul de înțeles. Primul factor este creșterea DeFi. Chainlink, Bitcoin Wrapped, Maker – toate acele jetoane realizate pe baza Ethereum. Al doilea factor este lansarea Ethereum 2.0, care va fi finalizată până la sfârșitul anului 2020. Utilizatorii sunt entuziasmați de tranziția Ethereum la algoritmul Proof-of-Stake. Există aproape 50.000 ETH blocate pe contractul de depozit, în momentul scrierii.

Este destul de evident că Ethereum este o opțiune bună de investiții, deoarece rămâne împreună cu Bitcoin mulți ani. Criptomoneda de argint are o lichiditate ridicată, deci nu va trebui să vă faceți griji cu privire la vânzarea și cumpărarea acesteia. Apropo, Changelly vă permite să cumpărați sau să schimbați monede ETH și alte active criptografice cu doar câteva clicuri.

3. Litecoin (LTC)

Este posibil ca Litecoin să nu fie una dintre criptomonedele potențiale pentru investiții. Cu toate acestea, tratăm moneda cu respect datorită poziției sale în lumea criptografică. Moneda are o capitalizare de piață imensă de aproape 4 miliarde de dolari. Deși criptomoneda nu a câștigat înălțimi impresionante în 2020, este încă foarte promițătoare. Performanța sa a arătat o creștere de peste 8.000% pentru tot timpul existenței.

Recent, blockchain-ul Litecoin a primit RPG-ul fantastic numit LiteBringer. Deoarece procesul de joc necesită unele Litecoins, a crescut numărul de tranzacții în rețea. Mai mult, Litecoin se află pe lista mijloacelor de plată acceptate în PayPal. Se pare că moneda LTC are un viitor și un potențial de creștere.

4. Tezos (XTZ)

Criptomoneda Tezos oferă utilizatorilor acces la mize accesibile. Întrucât prețul monedei XTZ este de aproximativ 2 USD, este ușor să obțineți câteva din portofoliul dvs. De obicei, utilizatorii au nevoie de aproximativ 20 de zile pentru a obține primul profit. Blockchain-ul Tezos folosește dovada de miză delegată, deci este posibil să deveniți validator de blocuri sau să delegați acest drept altora.

În 2020, prețul monedei a crescut de aproape patru ori de la 1,2 USD la 4,28 USD. Acum rata monedei s-a ajustat, deci este foarte accesibil să cumpărați. Monedele dvs. vor fi complet sigure, deoarece blockchain-ul este securizat printr-un protocol inteligent de securitate. Uită-te la ratele încrucișate de pe Changelly și investește în siguranță în monedele Tezos în câteva minute.

5. Cardano (ADA)

Criptomoneda Cardano este cunoscută pentru blockchain-ul său în curs de dezvoltare. Lansat în 2017, blockchain-ul Cardano este încă în curs de dezvoltare. Acesta ar putea fi singurul motiv pentru care să investești în ADA.

Deși ecosistemul său nu este finalizat, ultima etapă numită Shelley a crescut prețul activului imediat după câteva caracteristici îmbunătățite. Una dintre aceste caracteristici este miza mult așteptată. Acum deținătorii pot crea fondul de miză sau pot delega această acțiune altora.

În ceea ce privește rata, moneda ADA a câștigat o oarecare valoare de la începutul anului. A început anul cu un preț de 0,02 USD, Cardano valorase 1,5 USD până în august. Acum prețul s-a ajustat, deci este foarte accesibil să obțineți câteva monede ADA. Oferim utilizatorilor noștri posibilitatea de a investi în ADA chiar acum.

6. Monero (XMR)

Monero a fost lansat în 2014, concentrându-se pe confidențialitate și descentralizare. Monero este o criptomonedă incredibilă, datorită securității și fungibilității sale. Criptomoneda, alături de Bitcoin și Litecoin, a devenit un mijloc de plată în lumea reală. Cel mai mare avantaj al blockchain-ului Monero este capacitatea de a efectua o tranzacție în câteva minute (considerați că Bitcoin are nevoie de aproximativ 10-15 minute).

Deși rata XMR nu a arătat performanța anului 2018, rezultatele în 2020 sunt destul de impresionante. Chiar dacă moneda a căzut sub influența întregii piețe în martie 2020 și prețul a scăzut la 34 USD, prețul său s-a ajustat perfect la 135 USD. Monero se află într-o tendință ascendentă, astfel încât este evident că este profitabil să investească în Monero.

7. Lanț (LINK)

Rețeaua oracle Chainlink este rulată pe blockchain-ul Ethereum. De când sectorul pieței DeFi a crescut, LINK a preluat poziția dominantă în acest spațiu. Proiectul urmărește să rezolve problema furnizării de informații din lumea exterioară către blockchain. Chainlink are concurenți, dar proiectul este ferm înrădăcinat ca lider în sectorul său.

Dacă vorbim despre rata monedei, atunci 2020 a dat roade datorită perioadei de glorie a DeFi. La începutul anului, moneda valora mai puțin de 2 USD. În august, prețul LINK a ajuns la aproape 20 USD.

Deoarece schimburile descentralizate câștigă din ce în ce mai multă popularitate, nevoia de oracole care ar furniza informații despre ratele criptomonedelor crește în consecință. Atâta timp cât este nevoie de astfel de informații, Chainlink va fi relevant, iar prețul monedei va crește.

8. Ripple (XRP)

Ripple oferă tranzacții rapide, ieftine și fiabile. Dezvoltatorii de criptomonede XRP se adresează mai multor corporații financiare mai degrabă decât utilizatorilor obișnuiți. Astfel, Ripple acționează ca o punte între sistemele bancare tradiționale și tehnologia de plată digitală. În acest sens, moneda acționează ca un jeton nativ care determină suma transferului în orice monedă din lume.

În 2020, XRP a arătat stabilitate: în martie, moneda nu a suferit la fel de mult ca alte monede. Prin urmare, criptomoneda Ripple poate fi un mare avantaj în care să investiți. Valoarea XRP depinde de parteneriatele viitoare și de succesul acestora. Apropo, recent, Ripple a lansat programul de creditare a afacerii Line of Credit. Versiunea beta a serviciului funcționează în rețeaua RippleNet și este disponibilă pentru un număr limitat de clienți.

9. Aave (AAVE)

aveți banner de criptomonedă pe fundalul degradat

Aave este a treia cea mai mare platformă de creditare din DeFi – de aceea criptomoneda sa nativă este extrem de populară. Jetonul LEND a apreciat 1.200% de la un an la altul. Recent, jetonul cu bifă LEND a migrat la AAVE unul la o rată de 100 ÎMPRUMUT pentru 1 AAVE. Acest lucru a făcut posibilă participarea la guvernarea protocolului și desfășurarea mizei. De acum înainte, utilizatorii pot primi venituri pasive din investiții.

În câteva zile, prețul AAVE a început să crească, deci ar putea fi o idee bună să aruncăm o privire mai atentă asupra acestui proiect și a posibilităților de a profita de acesta.

10. Indicativ de bază pentru atenție (BAT)

Tokenul de atenție de bază este o criptomonedă nativă a browserului Brave. Criptomoneda este utilizată ca recompensă pentru vizualizarea anunțurilor de către utilizatori în browser. BAT a devenit unul dintre cele mai înalte programe afiliate din istoria criptomonedelor. Ideea este simplă – urmăriți reclame și câștigați bani din aceasta. Jetonul și-a revenit destul de repede după prăbușirea pieței din martie, iar în august prețul său s-a dublat de la 0,2 la 0,4 USD.

11. Monedă Crypto.com (CRO)

Platforma Crypto.com este un fel de bancă crypto cu o mulțime de instrumente și produse unice. Există carduri de criptomonede, schimb, portofel etc. Toate aceste produse sunt unite de un token CRO nativ, care este utilizat în această rețea. Cu ajutorul acestuia, comisioanele sunt plătite la bursă, precum și se obține o rambursare de pe card.

În 2020, prețul activelor a crescut incredibil. Începând cu un an la 0,03 USD, simbolul a ajuns la 0,2 USD în august. СRO a suferit cel mai puțin din toamna lunii martie – prețul simbolic a scăzut cu doar un cent. Acum, prețul tokenului Crypto.com este ajustat; poate este timpul să vă diversificați portofoliul de criptomonede?

12. Yearn.finance (YFI)

Yearn.finance este un alt reprezentant al pieței DeFi. Devenită populară în această vară, moneda YFI continuă să fie mai scumpă decât prima criptomonedă, Bitcoin. Yearn.finance a schimbat complet jocul pe piața criptomonedelor. Aceste investiții în fonduri de lichidități pot aduce randamente incredibile.

Funcțiile disponibile pe această platformă nu pot fi găsite aproape nicăieri. Aceasta reflectă unicitatea proiectului și a monedei sale. Amintiți-vă că YFI poate aduce atât venituri mari, cât și pierderi uriașe. Am vorbit deja despre viitorul posibil al acestei criptomonede în predicția prețurilor pentru următorii cinci ani; aruncă o privire aici.

13. Binance Coin (BNB)

Deși Binance Coin este creat pentru a plăti taxe sau pentru a primi o reducere la bursa Binance, unii experți susțin că poate fi un instrument de investiții profitabil. La începutul anului, moneda BNB a arătat o dinamică pozitivă, dar în martie, rata a urmat restul pieței în jos.

Cu toate acestea, imediat după cădere, o tendință ascendentă a apărut în grafic, care continuă și astăzi. Ciclul bullish a schimbat prețul din martie de 10 USD la 30 USD la mijlocul lunii septembrie. Deoarece moneda Binance este un activ al schimbului, atâta timp cât prosperă, prețul monedei BNB va crește, de asemenea. Deci, de ce să nu profitați de creștere și să cumpărați BNB? (Sugestie: oferim unul dintre cele mai bune prețuri de piață pentru BNB pentru a vă extinde portofoliul de criptare).

14. Tron (TRX)

Adăugăm una dintre cele mai controversate criptomonede la acest rating. S-ar putea să gândiți diferit la creatorul lui Tron, Justin Sun, dar criptomoneda sa a fost în fruntea capitalizării de piață de mulți ani.

De când Tron a devenit proprietarul BitTorrent, șansele de profit s-au dublat. De fapt, un proiect deține două criptomonede pe piață simultan. Cu toate acestea, Tron are mai mult succes în interpretarea sa. Deși criptomoneda nu a adus profituri mari deținătorilor săi, nu a scăzut dramatic în preț. În septembrie, prețul unui activ s-a triplat de fapt: de la 0,01 USD la 0,03 USD.

15. Filecoin (FIL)

Am vorbit deja despre rețeaua Filecoin. Dacă sunteți interesat de elementele de bază, consultați articolul nostru.

Am adăugat Filecoin la acest rating pe bună dreptate. Proiectul se pregătește să înceapă din 2017 și, în cele din urmă, în 2020, visele dezvoltatorilor s-au împlinit în sfârșit. Echipa a lansat stocarea descentralizată a fișierelor cu posibilitatea de a câștiga bani din minerit. Scopul proiectului este promițător, deoarece stocarea cloud centralizată nu este atât de sigură.

De când proiectul a fost lansat pe 15 octombrie, nu au fost încă colectate suficiente date pentru a estima în mod rezonabil viitorul monedei. Judecăm numai după perspectiva existentă. Proiectul are o foaie de parcurs promițătoare și o echipă excelentă. Nu pot promite o creștere incredibilă, dar fără curaj, fără glorie.

Cum să obțineți un profit pe criptomonede?

Este dificil să decideți să faceți primul pas în criptomonede: toată lumea din jurul lor vorbește despre volatilitatea pieței și, mai des, nu înțelege cum funcționează activele digitale. Cel mai important sfat este să fii pregătit pentru pierderi semnificative. Dacă nu sunteți gata să pierdeți jumătate din valoarea monedei în care ați investit, cu greu puteți aștepta recuperarea prețului acesteia.

Al doilea sfat este să vă diversificați portofoliul. Începeți cu criptomonede mai stabilite și testate în timp. Pe măsură ce explorați piața, luați în considerare diverse proiecte mici și investiți în ele. Uneori, când Bitcoin scade, unele altcoins pot crește în valoare.

Al treilea sfat și poate cel mai important este să nu vă păstrați banii într-un schimb. Gândiți-vă la un loc sigur pentru investițiile dvs. Am scris deja multe recenzii despre portofele pentru depozitarea acestei sau a altei monede. Deci, puteți utiliza metodele deja dovedite.

Indiferent de strategia de investiții pe care o alegeți, amintiți-vă despre securitate și analiza constantă a pieței. Odată ce ați intrat în lumea criptomonedelor, nu veți rămâne indiferenți, iar Changelly este aici pentru a vă face experiența pe piață confortabilă. Consultați ratele noastre încrucișate pentru cumpărarea sau schimbul de criptomonede. Acceptăm carduri bancare, transferuri și chiar Apple Pay.

Cea mai bună criptomonedă în care să investească – Î&A

Am ales cele mai frecvente cinci întrebări cu privire la temă și am răspuns la aceasta.

Care este cea mai profitabilă criptomonedă?

Răspunsul la această întrebare este destul de evident. Nu vom ezita să pretindem că Bitcoin este cea mai profitabilă criptomonedă. Uită-te la creșterea prețului Bitcoin la sfârșitul anului 2020. Puțini au crezut că Bitcoin va reveni la vechile sale culmi. Cu toate acestea, era destul de previzibil pentru noi că Bitcoin va continua să crească și să devină în cele din urmă cea mai promițătoare criptomonedă din istorie.

Care Crypto are cel mai mare potențial?

Dacă luăm în considerare criptomoneda, alta decât Bitcoin, ar putea fi Ethereum. În 2020, proiectul a atins destul de multe repere și dezvoltatorii nu se vor opri în viitorul apropiat. Potențialul Ethereum este infinit. Capacitatea de a crea proiecte bazate pe blockchain-ul Ethereum permite criptomonedelor ETH să depășească ceea ce s-a realizat deja.

Care este cel mai bun criptomonedă în care poți investi?

Credem că cea mai bună monedă criptomonedă pe care ar trebui să o cumperi este Cardano (ADA). Proiectul dezvoltă și îmbunătățește în mod constant produsul. Recent, echipa a anunțat compatibilitatea blockchain-ului Cardano și Ethereum. Pare destul de promițător?

Ce criptomonedă va exploda în 2021?

Potrivit analiștilor, există câteva monede criptografice (care sunt de fapt preferatele utilizatorilor) care pot exploda anul viitor. Ei consideră că Ethereum, Polkadot, Chainlink și Monero cresc. Bitcoin se numără printre acele monede criptografice care vor exploda și ele.

Care Cryptocurrency crește cel mai repede?

Bitcoin este în continuare cea mai rapidă creștere a criptomonedelor din lume. Cu toate acestea, există câteva monede care ne-au arătat tendința ascendentă impresionantă din acest an, printre care monedele YFI token, Chainlink, Polkadot și Tezos.

{

"@context": "https://schema.org",

"@tip": "FAQPage",

"mainEntity": [{

"@tip": "Întrebare",

"Nume": "Care este cea mai profitabilă criptomonedă?",

"acceptatRăspunde": {

"@tip": "Răspuns",

"text": "Răspunsul la această întrebare este destul de evident. Nu vom ezita să pretindem că Bitcoin este cea mai profitabilă criptomonedă. Uită-te la creșterea prețului Bitcoin la sfârșitul anului 2020. Puțini au crezut că Bitcoin va reveni la vechile sale culmi. Cu toate acestea, era destul de previzibil pentru noi că Bitcoin va continua să crească și să devină în cele din urmă cea mai promițătoare criptomonedă din istorie."

}

}, {

"@tip": "Întrebare",

"Nume": "Care Crypto are cel mai mare potențial?",

"acceptatRăspunde": {

"@tip": "Răspuns",

"text": "Dacă luăm în considerare criptomoneda, alta decât Bitcoin, ar putea fi Ethereum. În 2020, proiectul a atins destul de multe repere și dezvoltatorii nu se vor opri în viitorul apropiat. Potențialul Ethereum este infinit. Capacitatea de a crea proiecte bazate pe blockchain-ul Ethereum permite criptomonedelor ETH să depășească ceea ce s-a realizat deja."

}

}, {

"@tip": "Întrebare",

"Nume": "Care este cel mai bun criptomonedă în care poți investi?",

"acceptatRăspunde": {

"@tip": "Răspuns",

"text": "Credem că cea mai bună monedă criptomonedă pe care ar trebui să o cumperi este Cardano (ADA). Proiectul dezvoltă și îmbunătățește în mod constant produsul. Recent, echipa a anunțat compatibilitatea blockchain-ului Cardano și Ethereum. Pare destul de promițător?"

}

}, {

"@tip": "Întrebare",

"Nume": "Ce criptomonedă va exploda în 2021?",

"acceptatRăspunde": {

"@tip": "Răspuns",

"text": "Potrivit analiștilor, există câteva monede criptografice (care sunt de fapt preferatele utilizatorilor) care pot exploda anul viitor. Ei consideră că Ethereum, Polkadot, Chainlink și Monero cresc. Bitcoin se numără printre acele monede criptografice care vor exploda și ele. "

}

}, {

"@tip": "Întrebare",

"Nume": "Care Cryptocurrency crește cel mai repede?",

"acceptatRăspunde": {

"@tip": "Răspuns",

"text":"Bitcoin este în continuare cea mai rapidă creștere a criptomonedelor din lume. Cu toate acestea, există câteva monede care ne-au arătat tendința ascendentă impresionantă din acest an, printre care monedele YFI token, Chainlink, Polkadot și Tezos. "}

}]

}