Az Ethereum kriptovaluta évek óta stabilan tartja a második pozíciót a piaci kapitalizáció szempontjából. Az ETH kriptovaluta rengeteg bányászt vonzott. Valóban, a Bitcoin-tól eltérően, az éter bányászható hétköznapi videokártyák segítségével.

A bányászat sok kemény munkát és drága hardvert igényel. Néha mindenképpen könnyebb Ethereum érmét vásárolni, mint mindezeket a GPU-kat és ASIC-eket. Összeállítottuk a Ethereum bányászati ​​medencéinek legátfogóbb listáját, amelyek jelenleg népszerűek.

Hogyan kezdjük el az Ethereum (ETH) bányászatát?

Bármely Ethereum bányászati ​​készlet olyan szerver, amely a bányászat feladatát elosztja a résztvevők között. Az egyes bányászok hozzájárulását a blokk megoldásához egy meghatározott számlálási rendszer segítségével határozzák meg, majd ennek megfelelően a résztvevők jutalmat kapnak.

Mi szükséges a bányászat megkezdéséhez? Itt van egy lista az Ethereum bányászatra való felkészüléshez.

 • A Windows operációs rendszer legalább 7. verziójával rendelkező számítógépre van szükség. A frissített rendszer megvédi Önt a jövőben a követelmények megváltozásának lehetőségétől, mivel szükség lesz az összes szoftver átvitele az új Windows rendszerre.
 • A videokártya leghatékonyabb működése érdekében legalább 4 GB memóriakapacitású videoadaptert kell használnia.
 • Telepítse az illesztőprogramok legújabb verzióját. Ez biztosítja a maximális bányászati ​​sebességet.
 • Ha az alaplap lehetővé teszi több további videokártya behelyezését, akkor ez jelentősen leegyszerűsíti a feladatot és növeli a profitot.

Hogyan válasszunk Ethereum bányászati ​​medencét?

Nincs egyértelmű válasz arra a kérdésre, hogy melyik Ethereum bányászati ​​medence a legjobb. Számos tényezőt érdemes mindenkinek figyelembe vennie a medence kiválasztása előtt. Beszéljünk röviden a főbbekről.

 • Először is van egy jutalék, amely 1-2% körüli.

 • Másodszor, vannak kényelmes statisztikák. Az elemzéshez nélkülözhetetlen adatokat jelenít meg. A statisztikák elemzésével meghatározhatja a készlet erejét, népszerűségét, korlátjait, blokkméreteit és még sok minden mást. Ha az adatok gyengék, akkor a készlet rendszergazdái talán elrejtenek néhány részletet. Tehát óvatosnak kell lenned.

 • Harmadszor, fontos a pool kifizetéseinek gyakorisága és a minimális kifizetési küszöb.

  Például, ha olyan GPU-kat vásárolt, mint például az 1080 Ti, és fedezni szeretné a kiadásait, akkor a legjobb megoldás az, ha olyan készletet választ, amelyen gyakran fizetnek és alacsony a fizetési küszöb. Így ésszerű időn belül vissza tudja adni a pénzét.

  Ezenkívül a bányászatból származó nyereségét befolyásolja a bányászat jelenlegi nehézsége, a régió villamosenergia-ára és az ETH jelenlegi ára. Használat WhatToMine a bányászat jelenlegi jövedelmezőségének kiszámításához.

  Megtekintheti az Ethereum árjóslatát, de ne felejtse el mindig saját kutatásokat végezni.

A kifizetésekre hatással lehet a medence ereje. Több bányász dolgozik egy blokk visszafejtésén, annál gyorsabban oldja meg közös erőfeszítéssel, és pénzt kap. Következésképpen a fizetések gyakorisága növekszik.

A 10 legfontosabb Ethereum bányászati ​​medence

Changelly összeállította az Ethereum kriptovaluta kényelmes bányászatához leggyakrabban használt poolok listáját.

# 1. SparkPool

sparkpool bányászati ​​medence felület a főoldalon

Az ETH, a GRIN, a CKB és a BEAM ökoszisztémák legerősebb kínai medencéje a Sparkpool, amely erőforrás nyitva áll a bányászokkal való együttműködésre szerte a világon. A bányászat megkezdéséhez konfigurálnia kell a bányászati ​​program kötegelt fájlját. Az Ethereum bányászat jövedelmezőbb az AMD GPU-k számára. A módosított BIOS-nak villognia kell, és módosítania kell a túlhúzási lehetőségeket az MSI Afterburner vagy az AMD illesztőprogram beállításaiban.

 • Bányászati ​​jutalom típusa: PPS+
 • Díjak: 1,0%

# 2. Ethermine

ethermine bányászati ​​medence navigációval az ethereum bányászat megkezdéséhez

Az Ethermine az első és hivatalos Ethereum bányászati ​​medence. Valamikor ezelőtt a medence a nagy terhelés miatt nem fogadott új felhasználókat, és csak régi ügyfelekkel dolgozott. Emiatt sok új bányász kénytelen volt áttérni az egyedüli bányászatra, mivel akkor ennek a medencének nem volt más alternatívája. A medence kiemelkedik nagy teljesítményével és alacsony díjaival.

 • Bányászati ​​jutalom típusa: PPLNS
 • Díjak: 1,0%

# 3. F2Pool

Az f2pool weboldal bányászati ​​alkalmazásletöltő gombokkal

Az egyik legnépszerűbb medence az F2Pool, amelynek szerverhálózata van mind az otthoni régióban (Kína és más ázsiai országok), mind az Egyesült Államokban. Az F2pool.com a kriptovaluták széles skáláját kínálja. Mielőtt elkezdené bányászni az F2pool-on, be kell fejeznie a regisztrációt. A regisztráció után regisztrálja Ethereum címét, szerezze be a szoftvert és konfigurálja azt.

 • Bányászati ​​jutalom típusa: PPS, PPS+
 • Díjak: 3,0%

# 4. Spiderpool

A spiderpool webhely fő oldala egy alkalmazással, amely az ethereum bányászati ​​statisztikáinak követésére szolgál a medencében

A Spiderpool az Ethereum kriptopénzek új bányászati ​​medencéje. A medencének egyetlen hátránya van, csak mandarin nyelvet használ. A Google Translate segítségével azonban könnyedén megkezdheti a bányászatot. A Spiderpool rendelkezik mobilalkalmazással, amely lehetőséget ad a monitor teljesítményének követésére.

 • Bányászati ​​jutalom típusa: PPS+
 • Díjak: 1,5%

# 5. Nanopool

A nanopool startig oldalon fel lehet választani az Ethereum vagy más kriptovaluta bányászatának lehetőségeit. megmutatja a pool hashrate-jét, a bányászok számát és egy eszköz árát

A Nanopool már az Ethereum egyik legnagyobb bányászati ​​medencéje. A részvény bonyolultsága statikus és egyenértékű 5 milliárddal. Az ezen a medencénél a bányászathoz ajánlott minimális hashrate csak 5 Mhesh / s. A készlet bányászati ​​jutalmát a PPLNS-séma szerint számolják, ahol N az összes elfogadott részvény az elmúlt 10 percben.

A medence megbízható szerverekkel rendelkezik szerte a világon. A weboldal kényelmes és intuitív felülettel rendelkezik. A pool magas minimális kifizetési küszöbértékkel rendelkezik. Célszerű 3 gazdaságból csatlakozni, hogy ne várjon a hosszú fizetésekre.

 • Bányászati ​​jutalom típusa: PPLNS
 • Díjak: 1,0%

# 6. MiningPoolHub

A miningpoolhub webhelye megadja az elérhető algoritmusok listáját a GPU bányászatához az Nvidia vagy az AMD segítségével

A multipool MiningPoolHub lehetővé teszi, hogy profitáljon a bányászatból és különböző fizetési rendszerek digitális érméit cserélje ki a javasolt árfolyamon. Több érmét is kibányászhat ugyanabban az algoritmusban. A készlet a PPLNS algoritmust használja a felhasználói jutalmak meghatározására. A pénzeszközök visszavonására vonatkozó jutalék 0,9%.

 • Bányászati ​​jutalom típusa: PPLNS
 • Díjak: 0,9%

# 7. 2Miners

2miners bányászati ​​medence műszerfal a rendelkezésre álló poolok és bányászati ​​algoritmusok listájával

A 2Miners pool három szerverrel rendelkezik, amelyek Európában, az USA-ban és Ázsiában találhatók. A bányászok élhetnek az e-mail vagy a távirati értesítések ingyenes használatával. A minimális kifizetés 0,5 ETH, amely két óránként halmozódik fel. A készlet a PPLNS jutalmazási rendszert használja, amelyben N az utolsó 50 000 részvény.

 • Bányászati ​​jutalom típusa: PPLNS
 • Díjak: 1,0%

# 8. Huobipool

huobipool weboldal felület, amely bitcoinokat, villáit és ethereumot kínál bányászathoz

A Huobipool egy gyorsan fejlődő, nagy pénznemű pool, amelyet a Huobi Global kriptovaluta-csere alapján alapítottak. A fő jellemző az EOS munkájának igazolása és szavazása módban végzett munka volt.

 • Bányászati ​​jutalom típusa: FPPS

# 9. BTC.com

A btc.com bányászati ​​készlet oldala a legnépszerűbb kriptovalutákkal, beleértve az ethereumot is

A BTC.com az egyik leggyorsabban növekvő kriptovaluta közös bányászati ​​szolgáltatás. A kínai befektetőkhöz tartozik, hasonlóan az ipar legfelső szegmensének hasonló struktúráihoz. A medencét 2016 elején indították teszt üzemmódban, és fennállásának első hónapjaiban kiválónak bizonyult.

 • Bányászati ​​jutalom típusa: FPPS

# 10. Ezil

ezil bányászat statisztikák felülete kettős bányászat zil és eth hashrate és számológéppel

Az Ezil.me pool csapata azt javasolta az Ethereum bányászainak, hogy növeljék jövedelmüket a Zilliqa (ZIL) kriptovaluta bányászatával. A bányászati ​​algoritmusok hasonlósága lehetővé teszi, hogy 1,5 órán át váltson az ETH-ról egy másik érmére.

 • Bányászati ​​jutalom típusa: PPS+
 • Díjak: 1,0%

A lényeg

Az Ethereum bányászat fenti pooljait sok felhasználó ellenőrizte. Minden szervernek magas a hashrátusa, és rendszeresen és tisztességesen folyósítja a bevételeket a bányászoknak. A készlet értékelésének legmegbízhatóbb módja, ha saját maga teszteli. A medence ellenőrzése azt is lehetővé teszi, hogy megértse, mennyire hatékonyan működik a bányászati ​​felszerelése.

A medence teszteléséhez csatlakoztassa a berendezést 2-3 napig a szervizhez, és mérje meg az eredményeket. Így meg fogja tudni érteni, melyik medence van az Ön számára.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me