Az Ethereum (ETH) piaci kapitalizációja, befolyása stb. Szerint a vezető kriptovaluták között áll. A legtöbb decentralizált alkalmazás az Ethereum blokklánc tetejére épül. Nagyjából minden kriptotőzsde felsorolja az ETH-t, és a legnagyobb bányászati ​​készlet, a MinerGate szerint az ETH az első számú kripto a bányászat jövedelmezőségét tekintve. Ezért az Ethereum bányászata 2020-ban meglehetősen biztonságos választás. Elkészítettük a legjobb Ethereum bányászati ​​szoftverek listáját, hogy kiválaszthassa a legmegfelelőbbet.

Ethereum bányászati ​​követelmények

Mielőtt elmélyülnénk az Ethereum bányászati ​​szoftver különféle lehetőségeiben, győződjön meg arról, hogy felkészült-e az Ethereum bányavizekre lépni. Számos bányászati ​​követelménynek kell megfelelnie, mielőtt elkezdené nyereségesen bányászni az ETH-t. Ezek:

  • Ethereum Bányászati ​​hardver

Minél jobbak a GPU-k (grafikus kártyák), annál jövedelmezőbb lesz az Ethereum bányászata. Ne felejtse el telepíteni (vagy frissíteni) az illesztőprogramokat a GPU-hoz.

  • Ethereum pénztárca

Válassza ki az Ön számára megfelelőt. Megbízható Ethereum pénztárcák széles választéka áll rendelkezésre a biztonságos tárolás és használat érdekében.

  • Ethereum bányászati ​​medence

Az Ethereum bányászatakor nem szükséges csatlakozni egy adott bányászati ​​medencéhez, mivel sikeresen bányászhatja az ETH szólóját. Ha azonban az ETH bányászat a hosszú távú cél, akkor a bányászati ​​medence társad lehet ezen a területen.  

Nyereséges-e az Ethereum bányászata??

Mint fent említettük, az ETH a második kriptovaluta a piaci kapitalizáció szempontjából. Ma az Ethereum fontos szereplő a kriptopiacon. Az Ethereum blokk jutalma jelenleg 2 ETH (~ 448 USD). A piaci ingadozások ellenére még mindig jövedelmező az ETH bányászata 2020-ban. Még jövedelmezőbb lesz, ha az Ethereum áttér a tétbiztosító konszenzus algoritmusra (PoS), amely kevesebb áramot és számítási teljesítményt igényel.

A 6 legfontosabb 2020-ban használható Ethereum bányászati ​​szoftver

# 1. MinerGate

MinerGate a kriptográfia veteránja. A 2014-ben alapított MinerGate a bányászok számára a világ minden tájáról egyszerű, mégis átfogó szolgáltatást nyújt. A MinerGate két bányászati ​​lehetőséget kínál: xFast GUI Mine és xFast CLI Mine.

A MinerGate xFast GUI Mine átlagosan akár 20% hashrate-t biztosít, mint az előző verzió, és tökéletesen megfelel a kezdő bányászoknak, míg az xFast CLI Mine parancssori parancsnak tűnik a konzolban, és megfelel a szakembereknek. Ez az Ethereum bányász Mac, Windows és Linux rendszereken működik.

# 2. Kétélű skót kard

A „kettős bányászat” opciónak köszönhetően a Claymore lehetővé teszi az Ethereum (ETH) és más speciális kriptotípusok (Decred, Lbry, Pascal, Siacoin) egyidejű bányászatát. A Claymore 1% -os bányajáradékot kínál és a főbb operációs rendszerek támogatják. Ez a tény teszi Claymore-t az egyik legjobb Ethereum bányászati ​​szoftverré Windows és Linux számára. Ez az Ethereum bányászati ​​szoftver támogatja az AMD és az nVidia kártyákat.

# 3. PhoenixMiner

A PhoenixMiner nem nyújt Önnek kettős bányászati ​​lehetőséget, mégis alacsonyabb fejlesztési díjakat és magas szintű stabilitást kínál. Az Ethereum bányaszoftver mind az AMD, mind az nVidia kártyákat támogatja, és futtatható Windows és Linux rendszereken. A PhoenixMiner Ethereum GPU bányász szoftver tökéletesen illeszkedik a Windows 10 rendszerhez. A PhoenixMiner segítségével más érméket is bányászhat Ethash algoritmus (Ethereum Classic, MOAC stb.) Alapján.

# 4. Ethminer

Az Ethminer egy Ethash GPU bányászmunkás, amely parancssori programnak tűnik, és amelyet a Windows parancssorán vagy Linux konzolján kell elindítani. Csakúgy, mint a PhoenixMiner, az Ethereum Classic, a Musicoin stb. Bányáira is alkalmazható. A fejlesztési díj 1%, míg az Ethminer elég alacsony rendszerigényt igényel. Sőt, ezt az Ethereum bányászati ​​szoftvert rendszeresen frissítik.

# 5. Geth

Kezdetben a Geth-et az Ethereum fejlesztői mutatták be, és az első és hivatalos Ethereum bányászati ​​szoftvernek tekinthető. A Geth bányász szoftver kliens is az Ethereum pénztárca, amely automatikusan megoldja a pénztárca problémáját.

Ha tapasztalt bányász vagy és az ETH bányászata közben fejleszteni akarod a programozási ismereteidet, akkor a Geth a tökéletes párod. Geth a „Go-Ethereum” rövidítése és a „Go” szkriptnyelv által feldolgozott. Az Ethereum protokoll hivatalos „go” megvalósítása több asztali platformon is futtatható, beleértve Mac, Windows és Linux operációs rendszereket is.

# 6. CGMiner

A CGMiner egy ingyenes Ethereum bányász, amely csaknem egy évtizede van a piacon. Ezt az Ethereum bányászati ​​szoftvert tartják a GPU egyik leghatékonyabb bányászának. Haladó bányászoknak fog megfelelni, mivel konzolos bányász. Vegye figyelembe azt is, hogy a CGMiner inkább az AMD kártyákra orientálódik, mint az nVidia-ra. A CGMiner nemcsak az ETH-t és származékait teszi lehetővé, hanem a BTC-t is és így tovább.

A lényeg

Az Ethereum az egyik legrégebbi és legnépszerűbb kriptovaluta. Az ETH bányászatához sokféle hardver és szoftver létezik, amely mindenki számára hozzáférhetővé teszi az Ethereum bányászatot. Ezeket a 6 legfontosabb Ethereum bányász szoftver klienst tartják a legjobbnak a résen, mégis figyelmesnek kell lenned bármelyik.

Felhívjuk figyelmét, hogy sok olyan átveréses webhely van, amely a hivatalos oldalaknak tetteti magát. Töltse le az Ethereum bányászati ​​szoftvert hivatalos szolgáltatóktól.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me