A kriptopénz folyamatosan áthatja az emberi élet számos aspektusát, legyen az nagy vagy kicsi. Fizetési rendszerek, e-pénztárcák, a valós intézményekben használt blokkláncok, mint például az egészségügy és hasonlók – mindez új valósággá válik számunkra. Tehát nem lehet meglepetés, hogy a kriptopénz a mobilalkalmazásokban is kibővült. Végül is az emberek többsége mindenhová magával viszi telefonját, és idejének legalább egy részét rajtuk keresztül tölti.

Ennek tudatában a legtöbb kriptográfiai csapat úgy döntött, hogy kiterjeszti platformjait az asztali számítógépeken túl, valamint az iOS és az Android rendszerekre is. És azért vagyunk itt, hogy tájékoztassuk őket róluk, és segítsünk kiválasztani azt, amelyik a legjobb lenne az Ön számára. Ehhez nem egy, hanem KÉT listát állítottunk össze a legjobb 5 mobilkészülékre, az Androidra és az iOS-re használt kriptográfiai alkalmazás kiválasztottjaival. Mindez szépen ötvöződik a Top 10-ben.

Most, minden további nélkül, merüljünk el az Ön számára megtalált alkalmazásokban!

Az 5 legnépszerűbb kriptográfiai alkalmazás Androidra

Széles körben úgy vélik, hogy az Android jó mobil operációs rendszer mind a technikai, mind a kriptográfia szerelmeseinek, mivel sokféle módosítást tesz lehetővé. Ha ehhez hozzáad egy nagy közönséget, akkor receptje lesz a nagy sikerre, amire a következő legjobb kriptovaluta alkalmazások tudnak igazolni. Most vessünk egy pillantást arra, hogy mi van a listán.

# 1. Coinbase Exchange

érme alap

A Coinbase kétségtelenül az egyik leghíresebb kriptovaluta-társaság. Tehát egyáltalán nem lepheti meg, hogy van Android-alkalmazásuk, valamint asztali. Lehetővé teszi, hogy eladja, vásárolja és kicserélje kriptográfiáját, legyen az Bitcoin vagy más, több mint 120 érme közül, amely szerepel a névsorukban. Azt is lehetővé teszi, hogy bezárja a fiókját, ha a készülékét ellopják, a kívánság nagyszerű biztonsági kiegészítő. Összességében elmondható, hogy a Coinbase az egyik legjobb kriptovaluta alkalmazás, és jó okból is.

Töltse le a legújabb verziót A Google Play.

# 2. CEX.IO tőzsde

cex.io_

A CEX.IO egy másik nagyszerű mobil kriptográfiai alkalmazás, amely asztali változatban is kapható. Lehetővé teszi a kriptográfia ésszerű áron történő megvásárlását, tárolását és cseréjét, valamint fiat pénznemek (USD, GBP, Euro és rubel) kriptójának megvásárlását. Bár lehet, hogy nem olyan sokoldalú, mint a Coinbase, jól tartja magát, és mindenképpen egy alkalmazás, amelyet meg lehet nézni.

Töltse le a legújabb verziót A Google Play.

# 3. Changelly Exchange

Changelly logó vízszintes

Persze, azt gondolhatja, hogy kissé elfogultak vagyunk a saját mobilalkalmazásainkkal kapcsolatban, de amint megtörténik, a Changelly jó szolgáltatást és a rendelkezésre álló eszközök széles skáláját kínálja. Nem működik pénztárcaként, szigorúan csereplatformként működik, de lehetővé teszi 150 + különféle kriptó és token vásárlását, eladását és cseréjét. Ezekkel a számokkal az egyik legsokoldalúbb mobilalkalmazás a listán, még a Coinbase sem képes lépést tartani vele.

Töltse le a legújabb verziót A Google Play.

# 4. Coins.ph pénztárca

Coins.ph logó

A Coins.ph az első teljes körű kripto pénztárca mobilalkalmazás a listán. Alapvetően lehetővé teszi a kriptovaluták békés tárolását, de tartalmaz néhány olyan funkciót is, amely lehetővé teszi a kereskedést, valamint ajándékkártyák vásárlását a kereskedőktől és a számlák kifizetését. Jelenleg több mint 120 lehetőség közül választhat, és támogatja a Bitcoin (BTC), az éterium (ETH), a Bitcoin Cash (BCH) és a Ripple (XRP) szolgáltatásokat. Amint láthatja, bár ez egy kriptotárca, önmagában is számos funkciót egyesít, és ez a szám folyamatosan bővül.

Töltse le a legújabb verziót A Google Play.

# 5. Cryptonator pénztárca

Cryptonator logó

Ezt a mobil kriptográfiai alkalmazást minden komoly kriptográf kereskedő maga akarja. Nem szakosodott egyetlen funkcióra, inkább a legkülönfélébbek bevonását választotta. E funkciók között szerepel: több mint 140 kriptó tárolása, gyors cseréje, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beágyazhassák a widgetet a weboldalukra, hogy kriptovalutában fogadhassák a fizetésüket. Mint látható, a Criptonator jó alkalmazás azoknak a felhasználóknak, akik szorosan együttműködnek és kifizetéseket fogadnak kriptovaluta formájában.

Töltse le a legújabb verziót A Google Play.

A legjobb 5 kriptográfiai alkalmazás Apple-hez (iOS)

Míg a legjobb kriptográfiai alkalmazásoknak is nehézségei voltak először az iOS-en, ezek az idők már régen elmúltak. Most az Apple-eszközök széles körű alkalmazásokat kínálnak minden kripto rajongó számára. Szüksége van pénztárcára, fizetési alkalmazásra, pénzváltóra vagy valami egészen másra? Valószínű, hogy talál valamit az iOS eszközéhez.

# 1. Coinbase Exchange

érme alap

Mint az előző részben említettük, a Coinbase az egyik legnépszerűbb kriptovaluta alkalmazás a piacon. Ez a megállapítás az iOS esetében is érvényes. Jelenleg az AppStore ‘Cryptocurrency’ keresésében a második helyet foglalja el, csak a CoinCap esetében lépett vissza. IOS-alkalmazásként a Coinbase ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint androidos megfelelője: több kriptót is vásárolhatunk, eladhatunk és kereskedhetünk rajta (a listán 120+ elérhető), ugyanolyan biztonsággal rendelkezik, ami növeli a máris félelmetes, amelyet az Apple készülékei megosztanak. Mindent összevetve, ez egy szilárd választás a mobil kriptográfiai alkalmazás számára, függetlenül attól, hogy milyen eszközt használ.

Töltse le ingyen a legújabb iOS verziót Az Apple AppStore

# 2. CoinCap grafika

CoinCap logó

Míg ez az alkalmazás az AppStore ‘Cryptocurrency’ keresésében az első helyet foglalja el, mi a második helyre helyeztük, mivel az Android esetében nem igazán működik, így nem annyira befogadó, mint a Coinbase. Ennek ellenére a CoinCap egy nagyszerű alkalmazás, amely lehetővé teszi a kriptográfiai felhasználók, bányászok és tulajdonosok számára, hogy nyomon kövessék valutájuk árát. A mutatók széles skálájával ugyanolyan hasznos lenne a tapasztalt kereskedők számára, mint a kriptográfiai felülvizsgálók és elemzők számára. Ennek is vannak hibái, mivel a riasztórendszer valóban fojtogató, és a paramétereit nem szabad megváltoztatni. Tehát, bár lehetővé teszi, hogy valós időben figyelje a kriptográfiai ingadozásokat, ez nem a legjobb eszköz a rendkívül ingadozó devizáknál.

Töltse le ingyen a legújabb iOS verziót Az Apple AppStore

# 3. Changelly Exchange

Changelly logó vízszintes

Nagyjából, mivel nem kerülhettük el, hogy az Android szekcióban beszéljünk róla, nem hagyhatjuk ki a Changellyt az iOS piacon sem. Noha nem a legnagyobb követői vannak, a Changelly működik, és ugyanannyi funkciót kínál az iOS-felhasználóknak, mint az androidos közönségének. Nevezetesen több mint 150 kriptót és tokent vásárolhat, adhat el és cserélhet menet közben, ha a Changelly iOS mobilalkalmazást használja a kriptográfia kezeléséhez. És ugyanúgy, mint annak Android verziójánál, a Changelly az egyik legnagyobb kriptográfiai katalógust kínálja az AppStore egyéb alkalmazásai közül..

Töltse le ingyen a legújabb iOS verziót Az Apple AppStore

# 4. Delta Portfolio Tracker

Delta logó

A Delta egy jó ingyenes alkalmazás, amely a legjobban szinergikusan működik más kriptovaluta-alkalmazásokkal, mivel lehetővé teszi a kriptográfiák és tranzakciók nyomon követését. Csak a tőzsde kereskedési párját, árát és nevét kell megadnia. Ezt követően megtalálja a tranzakciót és annak állapotát, ha csak iPhone-ját (vagy bármely más iOS mobileszközt) használja..

Töltse le ingyen a legújabb iOS verziót Az Apple AppStore

# 5. CoinDex Crypto Price Tracker

Coindex logó

A kriptovaluta-alkalmazások nyomon követése, a CoinDex lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomon kövessék kriptográfiai portfóliójukat, valamint tranzakcióikat és cseréiket. Miután választott a támogatott érmék és / vagy zsetonok listájáról, a felhasználók megismerhetik tranzakciójuk állapotát és előre tervezhetnek. Hasznos lenne a kereskedők számára is, mivel lehetővé teszi számukra, hogy elkészítsék befektetéseik listáját, és nyomon kövessék az elmúlt 24 óra lehetséges nyereségét és / vagy veszteségét. Sőt, és minden bizonnyal fontos a kriptokereskedők számára, hogy folyamatosan figyelje a készülő vagy folyamatban lévő ICO-kat.

Töltse le ingyen a legújabb iOS verziót Az Apple AppStore

Mindezek elmondásával és elvégzésével kiválaszthatja, hogy milyen érméket és / vagy zsetonokat vásárol és használ fel magának, és milyen alkalmazásokat szeretne vásárolni, irányítani, tárolni, kereskedni és eladni. Ne feledje, hogy itt, a Changellyben, bármikor megvásárolhatja és kicserélheti a titkosítást, amikor csak akarja.

Összegzés

Mint látható, mindkét típusú készüléknek hatalmas és teljes körű kriptográfiai alkalmazása van, amely megfelel az igényeiknek. Amit itt felsoroltunk, az csak a jéghegy csúcsa, így még ha nincs is valami, ami tetszik, mindig megtalálhatja közvetlenül keresve. Végül is, amikor utoljára ellenőriztem, csak a Google Playen több mint 250 kriptográfiai alkalmazás volt! Tehát szinte biztos, hogy talál valamit, amit hasznosnak talál és megfelel az igényeinek.

Azt is meg kell jegyezni, hogy az ilyen alkalmazások száma és minősége folyamatosan javul. Új funkciók kerülnek fel, valami új felfedezésre vagy fejlesztésre kerül, ami új trendet indít el, és így tovább, és így tovább. Tehát, ha érdekli a téma, mindig tartsa a fülét a földön, mivel a változások a kriptográfiai világban gyorsan történnek, és a mobil kriptográfiai alkalmazások jelenete sem különbözik ott. Ennek ellenére reméljük, hogy talál valamit, ami felkelti a figyelmét a listánkban. Maradjon velünk!

Changellyről