A legjobb napi kriptovaluták listája, stratégiák és speciális technikák a kereskedők számára

A napi kereskedésnél a kezdők általában kevésbé sikeresek, mint a tapasztalt kereskedők: ez nem könnyű feladat. Szeretne csatlakozni a napi kereskedők soraihoz? Beszéljük meg a napi kereskedési stratégiákat, miben különbözik a többi megközelítéstől, és miért lehet sokkal jövedelmezőbb. Ezenkívül elkészítettük a legjövedelmezőbb kriptovaluták listáját a napi kereskedéshez 2020-ban.

Mi a napi kereskedés?

A napi kereskedés olyan kereskedési típus, amikor a nap folyamán több vagy több tranzakciót hajtanak végre (a választott stratégiától függően). Természetesen minden kereskedő arra törekszik, hogy a sikeres műveletek száma elsőbbséget élvezzen a sikertelennel szemben. A maximális profit megszerzéséhez folyamatosan figyelnie kell a kriptovaluta piacával kapcsolatos híreket, kereskedési eszközöket kell használnia, figyelnie kell a kriptográfia legkisebb változását, időben reagálnia kell a trendváltozásokra, és még sok minden mást..

Hatalmas számú különféle mutató van, amelyek bizonyos valószínűséggel mutatják a kriptovaluta piac jelenlegi helyzetének alakulását. Mindazokat azonban lehetetlen figyelembe venni, még a megfelelő napi kereskedési stratégiák mellett sem. Ezenkívül abszolút eltérő jeleket adhatnak: egyesek a piac növekedését, mások pedig a piac hanyatlását jelzik.

A sikeres kereskedés művészete a legjelentősebb kereskedési mutatók kiválasztását és helyes elemzését jelenti a tanfolyam mozgásának megjóslásához.

Minden tapasztalt kereskedő a saját ilyen mutatóinak előnyben részesíti: összességében lehetővé teszik a kriptovaluta piacon való kereskedés megfelelő stratégiájának kiválasztását. Ha a sikeres tranzakciók százalékos aránya csökken, akkor a tevékenységeik elemzése után néhány módosítást kell végrehajtaniuk a kereskedési stratégiában.

A Crypto Day Trading nyereséges?

A csendes fejlődési időszak alatt a stratégiai kereskedésnek megvannak a maga hátrányai. Így a kereskedő észrevehet bizonyos mintázatokat a piacon, és maximális profitot érhet el. Miután azonosította ezeket a mintákat és cselekedett rajtuk, a kereskedő stratégiája egy ideig hatékony lehet.

A minták helyes meghatározásához a kereskedőnek meg kell értenie a piacot, rendelkeznie kell valamilyen tapasztalattal a kereskedésről, ismernie a technikai elemzés módszereit, és naprakész információkat kell kapnia megbízható forrásokból stb. De ami a legfontosabb, a piacnak viszonylag stabilnak kell lennie.

A különböző kriptovaluták napi kereskedési stratégiái hasonlóak, mivel a kriptopiacot egységesség jellemzi – az összes eszköz árában ugyanazok a minták ingadozhatnak. A tapasztaltabb kereskedők azonban tisztában lehetnek a valuták közötti különbségekkel: tudják, melyik érmék kereskednek jól. A stratégia részeként a kereskedő meghatározza a belépési és kilépési pontokat, a belépési és kilépési pontok közötti időszakot, a következő belépési időszakot, és szabványos reakciókat alakít ki az árváltozásokra egy bizonyos időszak alatt..

A legjobb kriptóérmék a napi kereskedéshez 2020

Mely eszközök a legjövedelmezőbbek a rövid távú kereskedelemben? Itt van öt napos kriptopénz-kereskedési lehetőség, amelyet a kezdőknek és a tapasztalt felhasználóknak egyaránt figyelembe kell venniük.

Binance érme (BNB)

binance

A Binance Coin (BNB) jól ismert kriptográfia, amelyet a Binance csere vezetett be: kezdetben Ethereum-alapú volt, a közelmúltban azonban a BNB kibocsátotta mainnet-érméjét. Az ügyfelek a BNB tokenek használatával fizetnek cseredíjakat, valamint egyes szolgáltatások és eszközök használatáért. A díjak nagyrészt magukban foglalják a kereskedelmi költségeket, a csere díjait és a jegyzési díjakat. Sok nap a befektetők a BNB-t választják, mivel az vonzza a figyelmet és a Binance terméke. Az összes mainstream tőzsde és pénztárca cég támogatja, ezért mindenképpen fontolja meg ezt a kriptovalutát napi kereskedési stratégiáiban.

IOTA (MIOTA)

iota

Az IOTA a tárgyak internete számára létrehozott kriptovaluta. A tárgyak internetéhez kapcsolt kütyük ezt a titkosítást használják egymás közötti adatcserére. Ez egy nyílt forráskódú digitális eszköz, amely a biztonságos fizetések és pénzváltások köré összpontosul.

Eltekintve attól, hogy szerepel a tőzsdéken, az IOTA megfelelő választás a napi kereskedés kezdőinek, tekintettel arra, hogy ennek a kriptónak fényes jövője van. A tárgyak internetén alapuló, internetet támogató eszközök száma növekszik – az ipar virágzik. Szakértők úgy számolnak, hogy az IoT-innovációkra és eszközökre szánt B2B-kiadások 2020-ban elérik a 267 milliárd dollárt. Így az IOTA hosszú távon sok előnnyel járhat. Annak ellenére, hogy a mennyiség nem olyan magas az IOTA számára, nem von le vonzerejét, mint a napi kereskedési kriptovaluta.

Ethereum (ETH)

Ethereum logó

Az Ethereum a világ második legnagyobb digitális fizetőeszköze, meglehetősen magas az ár instabilitása. Intelligens szerződés-alkalmazásának és decentralizációjának köszönhetően felhasználási esetei napról napra bővülnek. A napi befektetők számára volatilitása nagy esélyt kínál arra, hogy elég rövid időn belül profitálhasson. A legjobb az egészben, hogy profitálhat, ha az ETH költsége emelkedik vagy csökken. Ezenkívül elérhető a tőzsdék túlnyomó részén.

EOS

Az EOS exponenciálisan nőtt: a fejlesztőknek dollármilliárdokat sikerült összegyűjteniük. Értéke többször is szárnyalt, emelve a kiszámíthatatlanság szintjét. Egy tapasztalt napi kereskedő ezt a kiszámíthatatlanságot komoly nyereséggé alakíthatja. Az EOS az eddigi legnépszerűbb valuták közé tartozik, a világ minden részén a tőzsdék többségében csoportos támogatással és elérhetőséggel rendelkezik. Az EOS vásárlása a bábuk napi kereskedésének tekinthető – ez az eszköz mindig megéri.

Tron (TRX)

trx

A Tron kivételesen dinamikus blokklánccal rendelkezik, fő fejlesztője, Justin Sun villog a kriptográfiai médiában és a közösségi hálózatokban. Valójában a Tron leginkább pozitív híreiről és fejlesztéseiről ismert. A nagy volatilitással együtt mindezek a tényezők azt mutatják, hogy a Tron jó napos kereskedési kriptovaluta. Az ismert kriptográf-kereskedők támogatják a Tront, és figyelembe kell venniük a véleményüket.

Összegzés

Mind a napi kereskedési veteránok, mind a kezdők felhasználhatják adatainkat profitjuk maximalizálása érdekében. Fejezzük be áttekintésünket néhány egyszerű tipp segítségével, amelyek segítenek elkerülni a kereskedelemben előforduló leggyakoribb hibákat:

  • Nem szabad egyetlen digitális eszközbe fektetnie – diverzifikálja portfólióját úgy, hogy több különböző kriptót tartalmaz. Ez lehetővé teszi, hogy aktívan kereskedjen egyes párokkal, amikor mások nem adnak nyilvánvaló belépési vagy kilépési pontokat.
  • Soha ne adjon el egy eszközt alacsonyabb áron, mint amennyit vásárolt. Amint a gyakorlat azt mutatja, előbb vagy utóbb az ár visszatér az előző szintre.
  • Kerülje a cryptocurrency emelkedéses vásárlását és csökkenéskor történő értékesítését.
  • Helyes megközelítést alakítson ki a kriptovaluta-piacon lévő befektetési portfólió értékéhez: nyereségét Bitcoinban számítsa, ne fiatban.
  • Kerülje a pánikot, főleg az erőteljes értékcsökkenéssel, mert mindig korrekciók kísérik. Kicsit várakozás után többet adhat el.
  • Általános szabály, hogy a Bitcoin növekedésével az altcoinok árfolyama csökken. Következésképpen az alták a legaktívabban nőnek, ha a Bitcoin ára lapos vagy csökken.
  • Tartsa naprakészen a befektetésre kiválasztott érmékkel kapcsolatos információkat. A megfelelő időben eldobott információk jelentősen befolyásolhatják a trendet.
  • Soha ne kereskedj többet, mint amennyit elveszíthetsz.

Sok szerencsét!

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk nem tekinthető kereskedési ajánlásokat kínálónak. A kriptopénzpiac nagy volatilitástól és időnként önkényes mozgásoktól szenved. Bár az árelemzés hasznos eszköz, nem szabad prediktívnek tekinteni egyetlen befektetési eszköz jövőbeli teljesítményét sem.

Minden befektetőnek több szempontot kell kutatnia és ismernie kell az összes helyi előírást, mielőtt elkötelezi magát egy befektetés mellett. Lehet, hogy a weboldal munkatársai és a cikk szerzői részesedéssel rendelkeznek a fent említett kriptovalutákban.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map