A Litecoin 2011-es bevezetése óta mindig is az egyik legkeresettebb kriptovaluta volt. Ez a digitális pénznem stabilitásával és tisztességes sebességével vonzza a kriptográfusokat. Évek óta az első tíz kriptovaluta közé tartozik, nem beszélve arról a tényről, hogy a hálózat majdnem négyszer gyorsabb, mint a Bitcoin hálózat.

A Litecoin jó kriptográfiai befektetés. Ha ASIC-je vagy GPU-ja van, és hozzá szeretné adni az LTC-t a kriptográfiai portfóliójához, akkor még nem késő kipróbálni az LTC-bányászatot. Tekintettel az LTC jelenlegi bányászati ​​nehézségére, egyesítenie kell erőfeszítéseit más bányászokkal – itt jól jöhetnek a Litecoin medencék.

Tekintsük át a Litecoin legjobb bányakészleteit, hogy megalapozott döntést hozhasson és maximalizálhassa bevételeit.

Mielőtt nekilátnánk, beszéljünk meg néhány fontos szempontot a Litecoin bányászati ​​medence kiválasztásának kérdéséről.

A Litecoin Hashrate jelenlegi terjesztése

Ezen a kördiagramon láthatja a Litecoin bányászati ​​készlet eloszlását megosztás szerint & hash arány:

Az LTC bányakészleteinek hashrate distribution.jpgAz LTC bányakészleteinek hashrat-elosztása. Forrás: litecoinpool.org

A legnépszerűbb LTC bányászati ​​medencék a Poolin, a LitecoinPool.org, a BTC.com és az F2Pool.

Hogyan válasszuk ki a Litecoin bányászati ​​medencét

Számos dolgot kell figyelembe venni:

 1. Értékelje a készlet földrajzi közelségét, mert ez befolyásolja a bányászati ​​teljesítményt.
 2. Keresse meg az információkat a támogatott fizetési rendszerekről, a kifizetési szabályokról és díjakról, mert minél alacsonyabb a jutalék, annál nagyobb a bevétel. Egy másik fontos szempont a minimális kifizetési szint, valamint a kifizetési intervallumok.
 3. Mi a fizetési modell? A PPLNS és a PPS a legelterjedtebb megközelítés.
 4. Bányászok száma. Minél nagyobb a medence, annál jobb – ez azt jelenti, hogy az emberek megbíznak a platformban, és élvezik a használatát.
 5. Vevőszolgálat. 24/7 rendelkezésre kell állnia, és a lehető leghamarabb válaszolnia kell.

Poolin

Poolin mobilalkalmazásPoolin mobilalkalmazás

A Poolint a Blockin blockchain platform szakemberei fejlesztették ki, amely innovatív technológiák és alkalmazások létrehozására specializálódott. Bányászhat 9 kriptovalutát a Poolin medencében (BTC, LTC, BCH, XMR, ZEC, BSV és mások).

A Poolin nagyon népszerű a kriptovaluta bányászok körében, mivel magas jövedelmet biztosít, és számos kényelmes eszközt kínál a bányászat hatékonyságának növelésére. Például a Bányászat jövedelmezőség kalkulátor segítségével meghatározhatja a különböző eszközök digitális eszközökből történő kinyeréséből származó potenciális nyereség nagyságát.

A medence emellett kifejlesztette a Poolin Smart Agent szoftvert több bányász összekapcsolására a Poolin szerverrel. A Smart Agent használatával:

 • spóroljon a forgalomon;
 • szinkronizálja több bányász munkáját;
 • hozzon létre másodlagos fiókokat minden eszközhöz.

A „Kriptopénz-információk” részben alapvető információkat találhat a kilenc kriptopénzről, különös tekintettel a devizaárfolyamra, a blokk hozzáadásának idejére, a bányászati ​​nehézségekre, a jutalom méretének blokkolására, a hálózati hash-ráta, a pénztárcák stb..

 • Piaci részesedés: ~ 25%
 • Jelenlegi hasrátus: 57,5 ​​TH / s
 • Díjak: 2 USD az LTC-hez (PPS jutalmak)
 • Pool URL-címe:

1. URL: réteg + tcp: //ltc.ss.poolin.com: 1883

2. URL: réteg + tcp: //ltc.ss.poolin.com: 443

3. URL: réteg + tcp: //ltc.ss.poolin.com: 25

LitecoinPool.org

LitecoinPool.org felületLitecoinPool.org felület

Ez a Litecoin számára a legjobb bányászati ​​medence, amely megérdemli jó hírnevét. A Litecoinpool közös bányászatot kínál, és átlátható részvényenkénti jutalmazási rendszerrel rendelkezik. Ez a modell jutalmat garantál minden elküldött érvényes részvényért.

A medence skálázhatóságával és biztonságával sok bányászt vonz. Bányászok számára is védelmet nyújt titkosított TLS-kapcsolat megvalósításával.

A Litecoinpool egyik különlegessége, hogy kombinált bányászatot kínál több altcoin számára, amelyek a Scrypt algoritmuson alapulnak, de a jutalmat LTC-ben adják ki. Ezen felül nincsenek tranzakciós díjak.

A szolgáltatásnak egyszerű fizetési rendszere van, automatikus és kézi fizetéssel. A Litecoinpool kétfaktoros hitelesítést is tartalmaz, amely kiválóan védi fiókját.

 • Piaci részesedés: ~ 8,9%
 • Jelenlegi hasrátus: 20,4 TH / s
 • Díjak: NEM
 • Pool URL-címe:

réteg + tcp: //litecoinpool.org: 3333 (Európa)

réteg + tcp: //us.litecoinpool.org: 3333 (USA keleti partja)

réteg + tcp: //us2.litecoinpool.org: 3333 (amerikai nyugati part)

F2Pool

F2Pool interfészF2Pool interfész

Az F2Pool három különböző nyelv támogatását kínálja, közös bányászat, multivaluta bányászat, valós idejű sebességfigyelés, DDoS védelem és a Stratum teljes támogatása.

A 2013-ban létrehozott kínai bányászati ​​készlet számos kriptovalutát támogat – BTC, ZEC, LTC, SC, ETC, ETH, DASH, DCR, XMR és XZC. Az F2Pool szerverekkel rendelkezik az Egyesült Államokban és Ázsiában, és a hozzáférésükhöz regisztráció szükséges. Az átlagos jutalék 0,04 és 4% között mozog, és a minimális kifizetés 0,01 LTC.

 • Piaci részesedés: ~ 8%
 • Jelenlegi hasrátus: 18,6 TH / s
 • Díjak: NEM
 • Pool URL-címe:

China Server URL

réteg + tcp: //ltc.f2pool.com: 8888 (Alternatív port: 5200, 3335)

USA Server URL

réteg + tcp: //ltc-us.f2pool.com: 8888 (Alternatív port: 5200, 3335)

EU szerver URL

réteg + tcp: //ltc-eu.f2pool.com: 8888 (Alternatív port: 5200, 3335)

ViaBTC

ViaBTC interfészViaBTC interfész

A ViaBTC az egyik legmagasabb minősítésű Litecoin bányászati ​​medence világszerte. A Litecoin mellett a medence támogatja a Bitcoin, az Ethereum, a Bitcoin Cash, a Dash és a Zcash bányászatát. Annak ellenére, hogy a viaBTC viszonylag új tag a bányászati ​​medencék között, továbbra is megbízható szolgáltatásokkal vonzza a felhasználókat.

A készletnek kétféle kifizetése van – PPS és PPLNS. Továbbá a viaBTC nem számít fel tranzakciós díjat, de a bányászok 4% -os karbantartási díjat fizetnek a PPS-fizetésekért és 2% -ot a PPLNS-fizetésekért. Ha rendelkezik bányászati ​​felszereléssel, csak hozzon létre egy fiókot, és kezdje el a bányászatot. A készletet az Android és az iOS eszközökkel egyaránt kompatibilis mobilalkalmazásokon keresztül figyelheti.

A viaBTC megkülönböztető jellemzője a részletes GYIK szakasz, amely tartalmazza az összes szükséges információt. A ViaBTC biztosítja az átláthatóságot is, így mindig ellenőrizheti a medencék kivonatát. Ezen felül könnyedén nyomon követheti, ellenőrizheti és kiszámíthatja a bevételeket. A ViaBTC napi befizetéseket kínál automatikus jutaléklevonásokkal együtt.

 • Piaci részesedés: ~ 7,9%
 • Jelenlegi hasrátus: 17,9 TH / s
 • Díjak: 4% -os karbantartási díj a PPS fizetéseknél és 2% a PPLNS fizetéseknél
 • Pool URL-je cím: réteg + tcp: //ltc.viabtc.com: 3333

Antpool

Antpool felületAntpool felület

Az Antpool egy kínai bányászati ​​medence, amelyet a BitMain cég, az egyik legnagyobb ASIC gyártó alapított. Ma az Antpool kivonja az összes kriptoblokk körülbelül 18% -át. Az Antpool hivatalos honlapja szerint 15 különböző kriptovaluta támogatást nyújt.

A Litecoin medencebányászat rugalmas megoldásaként az Antpool három alapvető jutalomtípussal dolgozik:

 • PPLNS – a visszavont alapok kiszámításakor az utoljára elküldött részvények csak bizonyos részét veszik figyelembe, a jutalék 0%
 • PPS – 2,5% jutalék, a kifizetés minden elküldött részvény után megy. Egy részvény ára megegyezik a blokkban lévő érmék számával elosztva a bányászat nehézségével.
 • Szóló – a jutalmat kifizetik, ha megtalálják a helyes hash-t. Ha a blokkot egy másik résztvevő bezárta, a bányász nem kap semmit. A jutalék 1%.

A BitMaintech tovább növekszik, és Antpool projektje továbbra is az egyik vezető a bányászati ​​helyszínek között. A platform kiváló minőségű és felhasználóbarát szolgáltatást nyújt, és alkalmas a különböző országok felhasználói számára.

 • Piaci részesedés: ~ 7,7%
 • Jelenlegi hasrátus: 17,5 TH / s
 • Díjak: PPS – 2,5%, szóló – 1%, PPLNS – 0%
 • Pool URL-címe:

1. készlet: réteg + tcp: //stratum-ltc.antpool.com: 8888

2. készlet: réteg + tcp: //stratum-ltc.antpool.com: 443

3. készlet: réteg + tcp: //stratum-ltc.antpool.com: 25

A lényeg

Mivel a bányászat nehézségei napról napra nőnek, hatékonyabb lenne a bányászati ​​létesítményeit másokkal együtt használni. Egyesítse erejét más bányászokkal a Litecoin legjobb bányamedencéiből, és élvezze a stabil jövedelmet. A legjobb LTC medencék listájának használatával megtalálja a legoptimálisabb megoldást a Litecoin bányászatához – áttekintettük a legnevezetesebb platformokat és azok követelményeit. Sok szerencsét!

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk nem tekinthető kereskedési ajánlásokat kínálónak. A kriptopénzpiac nagy volatilitástól és időnként önkényes mozgásoktól szenved. Bár az árelemzés hasznos eszköz, nem szabad prediktívnek tekinteni egyetlen befektetési eszköz jövőbeli teljesítményét sem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me