Ma olyan blockchain vállalatokról fogunk beszélni, amelyek piaci kapitalizációja meghaladja az egymilliárd dollárt. Összesen legfeljebb ötszáz ilyen nagyvállalat van a világon, és közülük csak néhány működik a kriptográfia területén.

A Hurun Kutatóintézet piackutatást végzett annak kiderítésére, hogy mely kriptovaluta-vállalatok voltak a legsikeresebbek, és most Changelly mindent elmond nekik.

A legjobb blokklánc-vállalatok 2019-ben

Egy vállalat értékelése, ha ugyanolyan jó mértékű a siker a kriptográfia területén, mint bármely más. Egy vállalat profitszintje megmutatja erejét a kriptovaluta szférában. Most vessünk egy pillantást a legjobb blockchain-vállalatok listájára 2019 végéig.

# 10. Canaan Creative

Canaan Creative

Hozzávetőleges tőke: 2 milliárd dollár

A Canaan Creative a Bitmain után a második helyen áll a bányászati ​​berendezések eladásainak számát tekintve. Ennek ellenére és sokéves sikereik ellenére a vállalat nyeresége csökken. Ennek ellenére Kánaánnak sikerült megőriznie az egyszarvú státuszt: a társaság értékét 2-3 milliárd dollárra becsülték a legutóbbi tőzsdei bevezetés előtt, ahol 90 millió dollárt vonzott.

Szeptemberben a kínai Canaan Creative bányászati ​​berendezések gyártója bemutatta az Ethereum új ASIC bányászát. A dokumentáció szerint az új Kánaán készülék az Ethash algoritmus szerint működik, és 5-7-szer meghaladja az egyéb berendezéseket W / MH-k tekintetében..

További információ a Canaan Creative termékről itt.

# 9. Binance

binance logó

Hozzávetőleges tőke: 2 milliárd dollár

A Binance a kereskedelem volumenét tekintve a legnagyobb kriptovaluta-tőzsde. A vállalat saját Binance Chain blokklánccal és a helyi Binance Coin kriptovalutával rendelkezik. Changpeng Zhao vezérigazgató szerint a Binance piaci kapitalizációja körülbelül 2 milliárd dollár.

A minap a Binance Bitcoin Exchange lehetővé tette a kriptovaluták további nyolc fiat valuta közvetlen vásárlását / eladását.

Csak én vagyok, vagy ma hosszabb lett ez a lista?@binance éppen "csendben" új fiat csatornákat adott hozzá $ RUB, $ VND, $ IDR, $ NGN, $ COP, USD, MXN $, USD, $ EUR, $ ARS

Ne vitatkozz, #buidl. https://t.co/h8pjV6CuKZ pic.twitter.com/c4heROb2f4

– CZ Binance (@cz_binance) 2019. december 5

További információ a Binance-ről itt.

# 8. BitMEX

bitmex

Hozzávetőleges tőke: 3 milliárd dollár

A BitMEX egy kriptovaluta-csere platform, amely elsősorban határidős és örökös szerződéseket kínál. Lehetővé teszik a befektetők számára, hogy kölcsönvett alapokkal kereskedjenek. 2018 júliusában a Times üzleti újság 3,6 milliárd dollárra értékelte a BitMEX-et. Vannak azonban más becslések is, amelyek szerint a vállalat tényleges értéke közelebb kerülhet egymilliárd dollárhoz.

A közelmúltban a BitMEX, a legnagyobb bitcoin származékok cseréje, kiszivárogtatta a felhasználói adatokat. Egyes felhasználók e-maileket kaptak, amelyek más platform kliensek e-mail címét tartalmazzák. Feltételezhető, hogy a BitMEX munkatársai elfelejtették az e-mail hírlevél címzettjeit a levél rejtett másolatába tenni, ezért sérült a felhasználók magánszférája.

Tisztában vagyunk egy e-mail adatvédelmi problémával, amely hatással van ügyfeleinkre. Meghatároztuk a kiváltó okot, és kapcsolatba lépünk a problémával érintett felhasználókkal. Részletekért olvassa el blogunkat: https://t.co/FNp2Fdyxdn

– BitMEX (@BitMEX) 2019. november 1

További információ a BitMEX-ről itt.

# 7. Block.one

blokk.egy

Hozzávetőleges tőke: 3 milliárd dollár

A Block.one az EOS kibocsátásáért felelős vállalat, a hetedik legnagyobb kriptovaluta és az Ethereum fő versenytársa. Márciusban a Block.one becslése 3 milliárd dollár volt a Bloomberg által kiadott hírlevélben.

Nemrégiben a Block.one megállapodott az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletével (SEC), hogy 24 millió dolláros bírságot fizet az értékpapír-törvények megsértéséért egy ICO EOS projekt során.

A SEC 24 millió dolláros büntetés megfizetésére kötelezi a blockchain céget a be nem jegyzett ICO-ért https://t.co/em95RbxWEQ

– SEC_News (@SEC_News) 2019. szeptember 30

A SEC arra is következtetett, hogy a Block.one nem nyújtott elegendő információt az ICO befektetőinek (beleértve az amerikai állampolgárokat is).

# 6. Kör

kör

Hozzávetőleges tőke: 3 milliárd dollár

A Circle meglehetősen sokoldalú vállalat, amely különféle kriptovalutákkal kapcsolatos szolgáltatásokat kínál. Kezdetben a társaság fizetési szolgáltatásként helyezte el magát. Hamarosan azonban kereskedési és befektetési funkciókat is kínált. A vállalat felelős a népszerű stablecoin USD Coin kibocsátásáért is. 2018-ban a Circle becsült piaci felső határa elérte a 3 milliárd dollárt egy 100 millió dolláros finanszírozási forduló után.

A Poloniex kriptovaluta tőzsde a közelmúltban jelentette be a vállalat szerkezetének átszervezését és számos más jelentős változást. A Poloniex elválik a Circle-től, így az USA-beli felhasználók számára hozzáférhetetlenné válik.

5/5: További információkért olvassa el ezt a blogbejegyzést: https://t.co/jisUlJtq7L

– Poloniex Exchange (@Poloniex) 2019. október 18

A Poloniex a Twitteren jelentette be, hogy a Circle továbbra is széles körű pénzügyi termékeket fog nyújtani, beleértve az USDC stablecoin-t, a kripto-közvetítői és kereskedési szolgáltatásokat, az online adománygyűjtő szolgáltatásokat, valamint a SeedInvest platform támogatását..

4/5: A Circle-n dolgozó kollégáink továbbra is széles körű kriptofinanszírozási termékeket és szolgáltatásokat nyújtanak, beleértve a következőket is: USD USDC, kriptográfia & kereskedési szolgáltatások, & az online adománygyűjtés & befektetési szolgáltatás, SeedInvest. Pszichikusan folytatjuk az együttműködést velük.

– Poloniex Exchange (@Poloniex) 2019. október 18

További információ a Körről itt.

# 5. Kraken

kraken

Hozzávetőleges tőke: 4 milliárd dollár

Kraken jelentős kriptovaluta-tőzsde. Februárban a vállalat jelentős terjeszkedést tapasztalt, megszerezte a határidős kereskedési platformot, alapos márkajelzést hajtott végre és új alkalmazottakat vett fel. Körülbelül ugyanebben az időben Kraken lezárta a 13 millió dolláros adománygyűjtést, és ennek eredményeként jelenlegi piaci kapitalizációja 4 milliárd dollárra nőtt.

Az amerikai kriptovaluta tőzsde, a Kraken bejelentette a partnerséget a Silvergate Bankkal. Lehetővé teszi a webhely felhasználói számára, hogy jutalékmentes gyors átutalásokat hajtsanak végre a nap bármely szakában.

Örömmel jelentjük be, hogy Kraken csatlakozott a Silvergate Exchange Network-hez (SEN). Részletek itt: https://t.co/NbU3pIErB6

– Kraken Exchange (@krakenfx) 2019. november 27

További információ Krakenről itt.

# 4. Fodrozódás

Fodrozódás

Hozzávetőleges tőke: 5 milliárd dollár

A Ripple felelős az XRP kriptovaluta token kiadásáért, amely a piac harmadik legnagyobb kriptója. A vállalat számos fizetési és elszámolási szolgáltatást is kezel, amelyeket a RippleNet márkanév alatt kínálnak.

A RippleNet hálózat tranzakcióinak száma az elmúlt év során tízszeresére nőtt. Több mint 300 ügyfélcég használja. A Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse már kijelentette, hogy ez az év volt a legerősebb a kaliforniai fintech startup számára.

A növekedéssel #RippleNet és az On-Demand Likviditás elfogadása, erőteljes lendületünk az indulás után egy évvel folytatódik #ODL nál nél #SwellbyRipple. https://t.co/ToyualPEct

– Ripple (@Ripple) 2019. november 7

További információ a Ripple termékről itt.

# 3. Robin Hood

Robin Hood

Hozzávetőleges tőke: 7 milliárd dollár

A Robinhood tőzsdén indult, és a részvények jutalék nélküli kereskedelmére helyezte a hangsúlyt. A platform csak 2018-ban jelent meg kriptokereskedési területként. 2019 májusában a cég először jelentette be saját 7 milliárd dolláros piaci kapitalizációját.

A közelmúltban a Robinhood International részlege brókerengedélyt kapott az Egyesült Királyság Pénzügyi Szabályozási és Felügyeleti Hivatalától (FCA). Ez lehetővé teszi a vállalat számára, hogy elindítson egy brit mobilalkalmazást a részvények és a kriptovaluták kereskedésére.

Örömmel osztjuk meg, hogy a Robinhood International, Ltd.-t a Financial Conduct Authority engedélyezte arra, hogy brókerként működjön az Egyesült Királyságban. Ez azt jelenti, hogy egy lépéssel közelebb vagyunk a mindenki számára elérhető finanszírozás demokratizálásához.

Maradjon velünk az indításkor. &# 127468;&# 127463;https://t.co/xq35uEPxR2 pic.twitter.com/ZJkyJcsEnQ

– Robinhood (@RobinhoodApp) 2019. augusztus 8

# 2. Coinbase

érme alap

Hozzávetőleges tőke: 8 milliárd dollár

A Coinbase híres a professzionális és kiskereskedelmi kereskedési platformjairól. A társaságnak azonban egyéb bevételi forrásai is vannak. A vállalat az intézményi befektetők számára biztosítja a kriptovaluták tárolására szolgáló Coinbase Custody szolgáltatást, az eladók pedig a Coinbase Commerce speciális fizetési átjárót. 2018 októberében a Coinbase bejelentette, hogy meghaladta a 8 milliárd dolláros piaci értékelést.

A közelmúltban a Coinbase kriptovaluta-tőzsde szabadalmaztatta az öntanulási törvényi megfelelőségi platformot, amely automatikusan bezárja a nem kívánt felhasználói fiókokat. A rendszer folyamatosan tanul az összegyűjtött adatok alapján, frissítve a jó számla referencia modelljét.

A szabadalom egy automatizált rendszert és egy megfelelő értékelési mechanizmust ír le, amelyek együtt azonosítják a jogi normáknak nem megfelelő számlákat. Különösen az illegális tevékenységekkel gyanúsítottakat.

További információ a Coinbase-ről itt.

# 1. Bitmain

bitmain

Hozzávetőleges tőke: 12 milliárd dollár

A Bitmain messze a legnagyobb kriptovaluta-társaság. A társaság gazdagságot gyűjtött azáltal, hogy bányászati ​​berendezéseket adott el Bitcoin és más érmék számára. Ezenkívül a vállalat saját bányászati ​​medencékkel és bányafarmokkal rendelkezik, és kockázati tőkét is vonz. A Caixin kínai hírügynökség szerint a Bitmain piaci kapitalizációja körülbelül 12 milliárd dollár.

Hogy a vállalat pénzügyi ügyei hogyan mennek most, nem világos. 2019. október végén lemondott a társaság egyik társalapítója. Mikri Zhang, a Bitmain társalapítója megígérte, hogy jogi eszközöket használ a céghez való visszatéréshez. Csalódott partnere elárulásában, akit testvérének nevezett, sőt háborút is fenyegetett.

1 / Mircree zavarban van, és úgy érzi, hogy elárulták pic.twitter.com/eBv6vqtA45

– Dovey 以德服人 Wan &# 129680;&# 129430; (@DoveyWan) 2019. november 7

További információ a Bitmainről itt.

Összegzés

A kriptovaluták szkepticizmusa miatt nagyon nehéz milliárdos válni egy blockchain-vállalattól a többi pénzügyi óriás között.

Vannak azonban más vállalatok is, amelyek az óriások között vannak: a Dfinity, az Ebang, a Bitfury, a Liquid, a Revolut és a Polkadot. Ugyancsak a startupok közé tartoznak, amelyek kapitalizációja meghaladja az egymilliárd dollárt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me