“Mi lenne, ha a Földön bárki bármely pillanatban csak a kezével integethetne, és saját világot faraghatna a kibertérben?” állítja a Hedera Hashgraph projekt társalapítója és vezető tudósa, Dr. Leemon Baird. Ennek a lehetőségnek a közelítése érdekében a Hedera Hashgraph gyorsabb tranzakció-átvitelt, megbízható, hibatűrő hálózati kapcsolatot, átláthatóságot és alacsony jutalékokat tesz lehetővé.

A natív HBAR kriptovaluta fenntartja az egészséges környezetet a Hedera Hashgraph ökoszisztémában. Megvizsgáljuk a legjobb Hedera Hashgraph pénztárcákat a biztonságos HBAR tárolás érdekében.

Hedera Hashgraph (HBAR) Árjóslás 2020-2025-re

Hedera Hashgraph (HBAR) kriptopénz alapjai

A A Hedera Hashgraph projekt nem csak egy blokklánc. A Hedera Hashgraph az irányított aciklusos grafikonon (DAG) alapul (amelyet az IOTA is használ), és hashgraph elosztott konszenzus algoritmust használ. Egy új technológiai megoldás segítségével a Hedera Hashgraph másodpercenként több mint 10 000 tranzakciót képes feldolgozni (a Bitcoin 7 tps-re korlátozódik) és alacsonyabb jutalékokat (mivel nem igényel túl nagy fogyasztási teljesítményt). A hagyományos blokkláncokkal ellentétben a Hedera hálózat toleráns a DDoS támadásokkal szemben.

A HBAR a Hedera Hashgraph kriptovaluta, amelyet a hálózat biztonságára és a platform szolgáltatásaihoz való hozzáférésre használnak. Nem lehet futtatni a csomópontot HBAR megszerzése nélkül. A token számos kriptotőzsdén szerepel, köztük Binance, HitBTC, OKEx stb. Vásároljon Hedera Hashgraph-ot hitelkártyával (Visa, MasterCard), banki átutalással és ApplePay-vel. 

Szerint a HBAR a 43. Helyet foglalta el a piaci kapitalizáció szempontjából CMC. A legmagasabb árat – 0,416 dollárt – 2019 szeptemberében érték el. A token a legalacsonyabb árat – 0,01 dollárt – ez év elején, január 2-án érte el..

Az első 5 Hedera Hashgraph (HBAR) pénztárca

A HBAR hardveres és szoftveres pénztárcákon egyaránt tárolható. A HBAR tárolást lehetővé tevő mobil pénztárcák listája korlátozott. Amint azonban a technológia elterjedt a kriptográfiai közösség körében, a HBAR felkerül a legnépszerűbb digitális pénztárcákra, mint például a Trust Wallet, az Exodus, a Freewallet stb..

Hedera Hashgraph (HBAR) mobil pénztárcák

Hedera pénztárca

hedera mobil pénztárca

A Hedera Wallet egy hivatalos Hedera Hashgraph pénztárca, amely iOS és Android mobil eszközökhöz érhető el.

A pénztárca felajánlja a HBAR gyors és biztonságos fogadását és küldését a legalacsonyabb tranzakciós díjak mellett. A Hedera pénztárca hozzáférést biztosít a Hedera mainnethez, így csatlakozhat a tesztprogramhoz, és HBAR tokenekre tehet szert..

A tiszta és letisztult natív UX / UI zökkenőmentes együttműködést biztosít a Hedera pénztárcával, lehetővé téve az alkalmazás csuklás nélkül történő használatát.

BRD pénztárca

A BRD pénztárcát a Hedera Hashgraph csapata ajánlja. A pénztárca nyílt forráskódú, és ingyenesen letölthető az AppStore-ból és a GooglePlay-ből.

Az egyszerű, mégis átfogó kialakítást szem előtt tartva a BRD pénztárca tökéletesen megfelel a kriptográfus újoncoknak, és gyors hozzáférést és tökéletes felhasználói élményt nyújt a professzionális kriptográfusok számára. A pénztárca a közelmúltban felvette a Hedera Hashgraph tokent a támogatott eszközök listájába, ezért ügyeljen arra, hogy a HBAR-kat biztonságos és átlátható módon tárolja. A szolgáltatás egy megfelelő GYIK-et kínál, ahol minden választ megtalál a HBAR tranzakciókkal kapcsolatos kérdésekre.

A BRD legmenőbb tulajdonsága: A BRD Wallet használata

A BRD egy vállalkozás által támogatott vállalat, amelynek több mint 150 országban vannak ügyfelei. A pénztárcának saját BRD tokenje van, amely extra juttatásokat biztosít a tokenek tulajdonosainak, például hűség- és jutalomprogramokat.

Hedera Hashgraph (HBAR) böngésző pénztárcák

MyHbarWallet (MHW)

myhbarwallet

A MyHbarWallet magát „az első számú HBAR pénztárcának” nevezi. Az MHW megfelel a népszerű Ethereum pénztárcának, a MyEtherWalletnek. A MyHbarWallet lehetővé teszi olyan HBAR pénztárcák létrehozását, amelyek biztonságosan működnek a Hedera Hashgrapgh hálózaton.

Ha ismeri a MyEtherWallet felületet, akkor nem lesz probléma az MHW használatával. Az MHW számos módszert vezet be a fiók létrehozására: memoikus kifejezéssel, kulcstárral és hardveres pénztárcával (Ledger Nano). Ingyenes hozzáféréssel és intuitív tervezéssel a MyHbarWallet lehetővé teszi fiókok létrehozását, privát kulcsok generálását és a HBAR kriptovaluta kezelését.

Zeneszerző: Hedera Hashgraph

zeneszerző hedera

A Composer egy Chrome kiterjesztés, amely ugyanazt a logikát követi, mint a MetaMask kiterjesztés, de a HBAR tokenhez. A zeneszerző közvetlenül összekapcsolja Önt a Hedera Hashgraph hálózattal, és számos további funkciót kínál, például kulcsok előállítását, domainnevek vásárlását stb..

A Composer for Hedera Hashgraph mögött álló fejlesztők csapata folyamatosan frissítéseket nyújt, ezért a kiterjesztés korlátozott számú hibával működik megfelelően.

Kövesse nyomon HBAR tranzakcióit a böngészőjében, és biztonságosan tárolja a Hedera Hashgraph tokent a Composer-en keresztül.

Hedera Hashgraph (HBAR) hardver pénztárcák

Felhívjuk figyelmét, hogy a Trezor kemény pénztárca még nem támogatja a HBAR kriptovalutát.

Ledger Nano X / S

2020 májusától a HBAR kriptovaluta biztonságos letétbe helyezhető a Ledger Nano hardver pénztárcán.

Kétségtelen, hogy a Ledger vezető hardvertárca a kriptopiacon. Több mint 1000 kriptográfiai eszközhöz való hozzáférést biztosítva, a Ledger Nano, mind az X, mind az S modell, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a HBAR magánkulcsait rendkívül biztonságos módon tárolják. Csak telepítse a Hedera Hashgraph alkalmazást, és csatlakoztassa a Ledger eszközhöz. A HBAR azonban még nem érhető el a Live Ledger szolgáltatáshoz.

A főkönyvi pénztárcák minimalizálják a feltörések kockázatát, és jobbra a legbiztonságosabb lehetőségek a digitális eszközök tárolására.

Összegzés

Hedera Hashgrapgh a következő szint a FinTech világában. A tömeges elfogadáskor a Hedera Hashgraph át fogja terjeszteni az elosztott főkönyvi technológiát (DLT), miközben a továbbfejlesztett decentralizált megoldások új koncepcióit hozza létre.

Az ebben a cikkben megfigyelt pénztárcák lehetővé teszik a HBAR kriptovaluta biztonságos tárolását. A Hedera Hashgrapgh egyedülálló és forradalmi technológia, és a Changelly hamarosan további információkkal és Hedera Hashgrapgh hírekkel fog szolgálni. Legyen naprakész a blogunkon, és ne felejtse el feliratkozni.

Changellyről

A Changelly egy nem őrizet alatt lévő azonnali kriptovaluta-csere szolgáltatás, amely közvetítőként működik a kriptográfiai tőzsdék és a felhasználók között, ez utóbbiaknak lehetőséget biztosítva több mint 150 kriptovaluta cseréjére a legjobb piaci árfolyamon. A Changelly API-t és testreszabható fizetési modult kínál minden olyan kriptográfiai szolgáltatáshoz, amely bővíteni kívánja közönségét és új csereprogramokat kíván megvalósítani.