Crypto Wallets for Waves és rövid útmutató a WAVES kriptovalutáról

A Waves platform nagyon gyorsan fejlődik, miközben számos alapvető funkcióval látja el a kriptográfiát. Ma a Waves célja a DeFi ipar fejlesztése is. Hogyan kell tárolni a hullámokat (WAVES)? Ne zavarja tovább magát ezzel a kérdéssel, mivel összegyűjtöttük a 6 legjobb Waves pénztárcát, hogy a WAVES biztonságos és egészséges legyen.

WAVES Cryptocurrency magyarázata

A WAVES kriptovalutát már részletesebben megfigyeltük. Mielőtt megneveznénk a legjobb Waves pénztárcákat, itt egy rövid emlékeztető arról, hogy mi a Waves, hogyan működik és hol használható.

A Waves platformot 2016-ban alapította Sasha Ivanov orosz technológiai vállalkozó és a fejlesztők csapata. A Waves hálózat célja megfelelő környezet biztosítása a decentralizált alkalmazás (dApp) telepítéséhez. A Waves platform egyik alapvető célja, hogy segítsen létrehozni saját kriptográfiai eszközét. A létrehozott tokenek felcserélhetők WAVES tokenekre.

A Waves egy módosított tétbiztosítási (PoS) konszenzus algoritmust, az LPoS-t (bérelt tétbiztosítás) használ, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a WAVES-t különböző vállalkozóknak bérelhessék jutalom megszerzése érdekében. A Waves nemrég jelentette be a decentralizált tét bevezetését, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a kriptovaluta tétet és passzív jövedelemszerzést a fedezetből.

2017-ben egy holland étterem „RUIG Drinks & Bites ”elkezdte elfogadni a WAVES tokent fizetésként.

A legjobb 6 legjobb Waves pénztárca 2020-ban

# 1. Hullámok. Csere

A Waves.Exchange nélkülözhetetlen módszert kínál a felhasználóknak a WAVES, ETH, BTC, USDT és számos más kriptovaluta és fiat kereskedelmére. A Waves.Exchange pénztárca lehetővé teszi digitális eszközök biztonságos tárolását is. A kriptográfiai portfóliót egy egységes alkalmazáson keresztül kezelheti, így kölcsönhatásba léphet a Waves blokklánccal.

Ez a token és érme Waves pénztárca magas szintű biztonságot nyújt az Ön pénzéhez. A magánkulcsok és a pénztárca magja soha nem hagyja senkit érintés alatt az eszközével. Az összes kulcsot titkosítják és helyben tárolják. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a WAVES vagy bármely más támogatott eszköz tőzsdén belüli tárolása kockázatos.

hullámcsere (1)

# 2. Waves FX

A Waves FX egy hivatalos asztali kliens, amely kompatibilis a Windows, a macOS és a Linux rendszerekkel. A Waves FX egy nyílt forráskódú Waves pénztárca, amely átfogó szolgáltatásokat nyújt a felhasználók számára a hibátlan munkához. Több szakasz, például irányítópult, portfólió, tranzakciók, lízing és így tovább, amelyek segítenek a WAVES tokenek és más digitális eszközök egy helyen történő kezelésében. Ez a pénztárca lehetővé teszi a WAVES token, BTC, ETH, XMR és hamarosan biztonságos tárolását.

hullámok (2)

# 3. Waves. Csere iOS és Android

Gyors, mégis biztonságos hozzáférést biztosít a WAVES-hez és más digitális eszközökhöz útközben. A Wave.Exchange mobil pénztárca lehetővé teszi a Waves blokklánccal való interakciót is. A Waves hálózattal a Waves.Exchange alkalmazáson keresztül többféle módon lehet kapcsolatba lépni:

  • Bérelje WAVE-jait teljes csomópontokra, és kapjon bányászati ​​jutalmat
  • Kereskedjen, vagy egyszerűen tartson zsetonokat a pénztárcájában
  • Interakció a dApps-szal
  • Adja ki és sorolja fel saját tokent

Számos cikk állítja, hogy a WavesLiteApp – a hivatalos Waves kliens a Chrome-hoz – jó lehetőség a WAVES tárolására. Felhívjuk figyelmét, hogy a Google nemrég leállította ezt a kiterjesztést, azonban továbbra is letölthető a Chrome Store-ból.

hullámok IOS (3)

# 4. Bízzon Walletben

A Trust Wallet egy multivaluta pénztárca, amely majdnem három éve a kriptográfia fontos része. Ez egy mobil pénztárca, amely számos digitális eszközt támogat, beleértve a WAVES, BTC, ETH és még sok mást. A WAVES fogadása és küldése, tárolása és cseréje útközben. Töltse le a Trust Wallet alkalmazást az App Store-ból iOS eszközök (csak iPhone és iPad készülékeken érhető el) és A Google Play androidosakhoz.

bizalmi pénztárca (4)

# 5. Kivonulás

Az Exodus egy másik multivaluta digitális pénztárca, amely lehetővé teszi több mint 80 digitális eszköz biztonságos tárolását. 2019 márciusában az Exodus bejelentette, hogy támogatja a WAVES kriptovalutát. A pénztárca fejlett, ugyanakkor felhasználóbarát UX / UI-t biztosít, és lehetővé teszi a kriptofájlok tárolását, küldését, fogadását és cseréjét. Panaszok vannak az Exodus-szal kapcsolatban, hogy elég magas tranzakciós díjat számol fel. Mindazonáltal ez egy elég biztonságos és kényelmes hely a WAVES tárolására.

kivonulás

# 6. Főkönyv

Abban az esetben, ha bizalmi problémák merülnek fel a kriptovaluta biztonságos tárolásával kapcsolatban, akkor valószínűleg a Ledger hardver pénztárca oldja meg mindet. A Ledger Nano S és a Ledger Nano X egyaránt tárolhatja a WAVES-okat és számos más kriptovalutát. A Ledger egy Ledger Live funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a WAVES és további 23 érme és ERC-20 zseton kezelését, küldését és tárolását egy hardvertárca biztonságával..

főkönyv

A lényeg

Mostantól a WAVES ára 1,16 USD, míg a WAVES piaci felső határa 117 776 909 USD (az írás idején). Reméljük, hogy a fent említett 6 legjobb WAVES pénztárca listája segít kiválasztani egy tökéletes helyet a kriptopénz tárolásához. Gyorsan és biztonságosan vásárolhatja meg a WAVES-t a Changelly segítségével.

tony hullámok

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map