Ha Steem vásárlását tervezi, vagy a kriptográfiáját erre a digitális eszközre cseréli, akkor mindenképpen meg kell szereznie magának egy megbízható pénztárcát, ahol a Steem érmék biztonságban lesznek.

Mielőtt azonban egyenesen az álmaid Steem pénztárcájának kiválasztásához választanánk, először nézzük meg közelebbről, hogy miről is szól a Steem, próbáljunk meg elemezni egy kicsit az érme piaci felső határát, majd összeállítunk egy listát azokról a kriptotárcákról, amelyek megérdemlik a bizalmát . Olvasson el szépen, és iratkozzon fel blogunkra, hátha hasznosnak találja cikkeinket.

Miről szól a Steem Crypto és a Steemit Platform?

A Steemit platformot még 2016-ban alapította Ned Scott és Dan Larimer. A platform a Steem blokklánc tetejére épült.

A Steemit egy közösségi média hálózat, ahol a tartalomkészítők közzétehetik saját tartalmukat, és szavazhatnak azokra a darabokra, amelyeket a platform más felhasználói használnak, és így jutalmazzák egymást az érmével. Minél több szavazatot kap egy kiadó – annál nagyobb Steem jutalmat keres. Tehát gyakorlatilag a Steem jövedelemforrásként működik a Steemit felhasználók számára, valamint a hálózat „üzemanyagaként” is, amely motiválja a blokklánc-újságírókat vagy a rendszeres kriptográfusokat, hogy nyereségre tegyenek szert kriptovaluta hírek kézbesítésével, Q&A, sőt, álláshirdetések. Érdemes megemlíteni, hogy azok, akik több érmével rendelkeznek, nagyobb befolyással szavazhatnak.

Nem árt megemlíteni, hogy számos Steem érmetípus létezik:

 • Hagyományos Steem érme (STEEM);
 • Steem-power (SP) – a Steemit platform natív pénzneme, amelynek ára követi az eredeti érme árát. Az SP érmével azonban nem lehet kereskedni kriptotőzsdéken. De kereskedelem céljából Steemmé alakítható.
 • A Steem-dollar (SBD) egy másik pénznem, amelyet a blokklánc futtat. A Steemit jutalom megszerzésére szánt eszköz. Az SBD árát stabilnak tekintik (az USA dollár azonban nem támogatja).

A Steem-power és a Steem-dollár egyaránt a hagyományos érme származékának tekinthető. A Steemit felhasználók jutalmat kapnak SP vagy SBD-ben is. Vagy dönthetnek úgy, hogy kizárólag Steem-erőben nyernek profitot, vagy mindkét eszköznél 50-50-ig.

steem

Amikor a Steem 2016 áprilisában megjelent, ára 0,9 dollár körül mozgott. Az első árváltozás 2016 júliusában történt, amikor az érme ára először elérte a 4 dolláros korlátot, és a Steem piaci felső határa meghaladta a 380 millió dolláros határt. Egy ilyen jelentős áremelkedés nagy figyelmet szentelt a projektnek. Az emberek Steemet nemcsak a Steemit közreműködőinek jutalmazásának eszközeként kezdték tekinteni, hanem a személyes kriptográfiai befektetések forrásaként is. Mivel azonban a kriptovaluta piacon gyakran előfordul, a dicsőség pillanata nem tartott ilyen sokáig. 2016. november elejére az érme ára a 0,01 dolláros jel alá esett. A következő áremelkedés 2017 júniusában történt. Nem volt olyan nagy, mint 2016 júliusában. Egyébként a Steem ára majdnem elérte a 2,5 dolláros jelet. De a legnagyobb árszivattyú 2018 januárjában történt, a kriptovaluták „aranykorában”. Abban az időben a Steem értéke 8000% -kal nőtt, és az érme ára a mindenkori csúcsra, 8,5 dollárra esett.

Ma úgy tűnik, hogy a Steemmel való helyzet meglehetősen stabilnak tűnik, annak ellenére, hogy az eszközár egy dollár alatt tartja a jegyet. A Steem árkategória 0,05 és 0,2 dollár között mozog.

5 legjobb pénztárca Steem érmékhez

Tehát úgy döntött, hogy Steem megtakarításait egy saját kriptotárcába utalja át a cserefiókjából. Ennek nagyjából van értelme. A számlákat feltörhetik. Valóban, amikor titkosítást személyes Steem pénztárcában tárol, egyedül Ön férhet hozzá a titkosítási megtakarításaihoz, és egyedüli személy tartja a pénztárca magánkulcsát. Ismételten, ha hajlandó visszavonni egy tőzsdei számláról, akkor kérelmet kell benyújtania, jóváhagyást kell kapnia, majd manipulálhatja az alapjaival. Semmi itt a névtelenségről vagy a kriptovaluta szabadságáról, igaz? Személyes pénztárca létrehozásakor kap egy pénztárca címet, amely személyes bankszámlájaként működik, így lehetővé teszi, hogy bármikor manipulálhasson pénzeszközeivel anélkül, hogy harmadik fél engedélyét kéri. Összegyűjtöttünk 5 legjobb pénztárcát a Steem tárolásához. Itt vannak.

Steemit Platform

Azok számára, akik tartalmat készítenek és megosztanak a Steemit platformon keresztül, talán a legkényelmesebb módszer az érmék közvetlen tárolása a Steemit számlán. Csakúgy, mint minden más szokásos kriptotárca, a Steemit is lehetővé teszi a Steem küldését és fogadását más pénztárcákból. Ennek a változatnak több oka is van. Van azonban több vitapont is.

Előnyök:

 • Mint már említettük a Steem ilyen típusú tárolásának fő pluszát, hogy nem kell máshová vinnie a kriptográfiai megtakarításokat, miután megszerezte azokat. A pénztárca automatikusan létrejön, amikor fiókot hoz létre a platformon.
 • A platform decentralizált, ami meglehetősen biztonságos, mivel nem lehet feltörni, mint a központosított kriptotőzsdéket. Továbbá, a platform decentralizált jellegének köszönhetően a magánkulcsai mentve vannak, mivel soha nem tárolták őket egy helyen.
 • A Steemit pénztárcával mindig tudja, mennyi érme van USD-ben.
 • További fontos plusz, hogy a visszavonáskor 3,5 napot kell várni. Ez kellemetlennek tűnhet. De ha valaki hozzáfér az Ön számlájához, és megpróbálja kiüríteni az összes Steem megtakarítását, akkor több mint elégedett lesz azzal, hogy leállíthatja a tranzakció végrehajtását.

Hátrányok

 • Noha decentralizált módon tartja magánkulcsait, megtekintheti őket, amikor belép a Steemit fiókba. Ez azt jelenti, hogy ha valaki megkapja a fiókjához tartozó jelszót, akkor hozzáférést kap a privát kulcsaihoz, így a pénztárcájához is.
 • További hiányzik, hogy a platform pénztárca nem támogatja a kétfaktoros hitelesítést. Azt jelenti, hogy nincs további biztonsági réteg egy olyan fiók megadásakor, mint például a Google hitelesítő alkalmazásban létrehozott kód.

CLI pénztárca

Bár a Steemit pénztárca megfelelő megoldásnak tűnik a STEEM tárolására, ez nem a legbiztonságosabb. Talán az érmék tárolásának legbiztonságosabb módja egy CLI pénztárca beszerzése, amely szintén egy hivatalos Steem pénztárca verzió, mint a fent említett, de megkülönböztető jegyekkel rendelkezik.

Előnyök

 • A CLI pénztárca köztudottan a legbiztonságosabb lehetőség a Steem érmék tárolására. Ezért mindenképpen megfelel azoknak, akiknek hatalmas mennyiségű kriptot kell tárolniuk.
 • A CLI pénztárca beállításakor a felhasználó közvetlenül a Steem blokklánc klienshez csatlakozik. Ennek köszönhetően a CLI sokkal több funkció elvégzését teszi lehetővé a blokklánccal, ellentétben a Steemit online pénztárcával.

Hátrányok

 • A pénztárca neve önmagáért beszél. A CLI a Command Line Interface rövidítése, amely a parancssori programozásra utal. Egyszerűen fogalmazva: a pénztárca felállításához és a blokklánccal való manipuláláshoz programozási háttérrel kell rendelkeznie. A CLI pénztárca felületének gyors áttekintése elegendő lehet egy másik típusú pénztárca keresésének folytatásához.

steem pénztárca

Egyébként, ha ismeri a CL programozását, itt van egy cikk, amely segít a Steem CLI pénztárca felállításában.

ESteem pénztárca

Az Esteem a legjobb megoldás azok számára, akik szívesebben küldenek, fogadnának és útközben elvégeznék az összes manipulációt a titkosítással. Ez a mobil pénztárca alkalmazás letölthető mind az App Store-ból, mind a Google Playről. A pénztárca fejlesztői azonban egy asztali pénztárca verzió kiadását is várják.

Előnyök

 • A pénztárca használata meglehetősen egyszerű. Még egy kriptográfus kezdőnek sem lesz nehéz beállítani a pénztárcát és elkezdeni manipulálni az alapokkal. Ezenkívül a pénztárca nemcsak Steem érmék tárolására alkalmas, hanem a Steemit platformon létrehozott tartalomhoz is hozzáférhet.

Hátrányok

 • Mivel az Esteem pénztárca egy Steemit felhasználói fiókhoz van kötve, megismétli a pénztárca címét és a fiók pénztárca magánkulcsait. Ez azt jelenti, hogy ha valaki feltöri a fiókját, akkor gyakorlatilag a pénztárcát is feltörni fogja.

Hajótárca

A Vessel asztali pénztárca, hivatalos weboldal nélkül. Ezért a Vessel pénztárca felállításához szükséges keresse fel a következő GitHub oldalt. Ne aggódjon, hogy az edény olyan bonyolult, mint a CLI pénztárca. Nem, ráadásul a Vessel beállításához nem kell teljes Steem blokkláncot letöltenie a számítógépére.

edény pénztárca

Előnyök

 • Az edény legnagyobb előnye, hogy ez az egyetlen hely, ahol a privát kulcsokat tárolják. Azt jelenti, hogy a magánkulcsai nem kerülnek át a blokkláncra, amikor pénzt küld a Vessel pénztárcájából.
 • További fontos plusz, hogy az összes Steemit-fiókját egy helyen importálhatja a Vessel pénztárcának köszönhetően. Nem kell szem előtt tartani az egyes fiókok bejelentkezési adatait.
 • A Vessel pénztárca lehetővé teszi a blokklánc-címek megőrzését a cserék mellett. Ez az opció sokkal könnyebbé teszi a pénzeszközök küldését és fogadását a Vessel asztali pénztárcán belül.

Hátrányok

 • Az anyag megírásakor nem észleltünk kritikus kérdéseket a Vessel pénztárcával kapcsolatban.

Steem papír pénztárca

Mi lehet alapvetőbb, mint ha papír pénztárcát szerez magának? Mégis ez az egyik legjobb módja annak, hogy pénzét biztonságban tartsuk. Papír pénztárca készítésekor egyszerűen hagyja magánkulcsait és jelszavát egy darab papíron, kizárva az online hozzáférés lehetőségét. Steem papír pénztárca létrehozásához nyissa meg ezt a linket a GitHubon, és töltse le a Steem offline Paperwallet Generator alkalmazást.

Előnyök

 • Ismét a papír pénztárca biztonságos, mert nincs mód feltörni egy darab papírt.

Hátrányok

 • Ha magánkulcsokat tart egy papíron, akkor Ön vállalja a felelősséget annak elvesztéséért. Tehát válasszon egy jó helyet a tárolásához, például egy íróasztalt, ahol fontos dokumentumokat tárol.

A lényeg

Ebben a cikkben 5 legjobb pénztárcát tekintettünk át a Steem tárolásához. Remélem, hasznosnak találta ezt a tartalmat. Mintha a Steemit platformon tették volna közzé, megadná a szavazatát.&# 128521; Hagyjon egy megjegyzést, ha van még egy jó példája a Steem érmék biztonságos tárolására. Most, hogy eleget tudott a különféle pénztárcákról, blogunkban elolvashat egy Steem árjóslási cikket is. Köszönöm, hogy elolvastad, és szép cserét! 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me