Listă de portofele Сrypto pentru Bitcoin SV, Crypto BSV explicat

Bitcoin SV (BSV) este o criptomonedă care a apărut ca rezultat al forțelor hard Bitcoin Bitcoin în noiembrie 2018. Această monedă a izbucnit imediat în pozițiile de top ale pieței, care rămân până în prezent. Unde pot stoca moneda Bitcoin SV? Să explorăm cele mai bune portofele pentru stocarea BSV în 2020.

Bitcoin SV (BSV) Crypto explicat

Bitcoin SV este o criptomonedă care a apărut ca rezultat al forței hard din rețeaua Bitcoin Cash. Furca a avut loc pe 15 noiembrie 2018, la blocul nr.556767. Apoi s-au format 2 blockchain-uri separate:

 • Bitcoin ABC – ca aderent al Bitcoin Cash;
 • Bitcoin SV.

În mod surprinzător, ambele versiuni ale lanțului au obținut succes. Actualizat BCH a continuat să-și păstreze poziția în TOP 10, iar BSV s-a alăturat aproape imediat, deoarece a câștigat rapid sprijinul unui număr mare de utilizatori.

Un rol semnificativ l-a avut modul în care creatorul actual Craig Wright a poziționat această monedă. SV reprezintă Satoshi Vision. Moneda păstrează ideile originale ale Bitcoin, care ar fi planificat să implementeze Satoshi Nakamoto. Scopul principal al existenței monedei este de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a efectua tranzacții cu taxe mici, scalabilitate sporită și securitate adecvată rapid.

Adevăratul Craig Wright a mers prea departe cu PR. În special, el s-a numit Satoshi Nakamoto și moneda sa – singurul Bitcoin adevărat. Din cuvintele sale, putem concluziona că BSV seamănă mai mult cu Bitcoin decât Bitcoin în sine. Desigur, pentru majoritatea reprezentanților comunității cripto, astfel de declarații nu provoacă altceva decât râsete. Cu toate acestea, noua criptomonedă a reușit să formeze rapid o armată de utilizatori.

Indiferent cât de ridicole păreau afirmațiile lui Wright, BSV avea ceva care să atragă noi utilizatori. Această furcă are mai multe caracteristici:

 • Taxe de tranzacție mai mici.
 • O creștere sistematică a dimensiunii blocului. S-a planificat inițial mărirea dimensiunii la 128 MB. În viitor, greutatea unui element de rețea ar trebui să fie de 512 MB. În mod ideal, blocul ar trebui mărit la 1 TB, ceea ce va permite sistemului să efectueze până la 6,5 ​​milioane de tranzacții în fiecare secundă. De fapt, dimensiunea a fost deja mărită la 2 GB, iar în februarie 2020 restricția ar trebui ridicată cu totul.
 • O creștere treptată a profitului pentru mineri datorită comisioanelor. S-ar părea că acest punct îl contrazice pe primul, dar să nu uităm de scalabilitate. Dacă planurile dezvoltatorilor sunt implementate și blocul atinge dimensiunea dorită, milioane de tranzacții pot fi plasate într-un singur element de rețea. Adică, utilizatorii individuali vor plăti puțin, dar în total vor putea să le ofere „minerilor” un profit impresionant.

7 Cele mai bune portofele de monede Bitcoin SV (BSV)

# 1. Exod

portofele exdous

Exodus este un portofel HD anonim multi-criptomonedă pentru stocarea și efectuarea operațiunilor cu monede virtuale. O aplicație desktop concepută pentru a fi instalată pe dispozitive care rulează sisteme de operare: Windows, macOS, Linux. În 2019, a fost lansată o aplicație mobilă (Android, iOS).

Portofelul cripto acceptă stocarea celor mai populare și lichide monede. La începutul anului 2020, Exodus acceptă peste 100 de criptomonede și jetoane: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Tron, Dash, Binance Coin, Ethereum Classic, EOS, Zcash și altele.

Aplicația vă permite să exportați chei private care sunt create local și să le descărcați. Interfața portofelului este simplă și perfectă pentru începători. În plus față de operațiunile standard de intrare și ieșire, Exodus are și un schimb de criptomonede pentru conversia monedelor.

# 2. Coinomi

portofel coinomi

Coinomi este un portofel multi-monedă și multi-platformă pentru lucrul cu criptomonede. În prezent, există versiuni pentru Android și IOS. Diferite sisteme de operare vor fi acceptate: Windows, macOS și Linux.

Coinomi este considerat unul dintre cele mai vechi portofele multi-valute de pe piață. A apărut în 2014 și astăzi are mai mult de un milion de utilizatori activi. Compania are birouri în Londra, Atena și Cipru.

Există câteva avantaje:

 • Stocarea anonimă și utilizarea banilor cripto. Nu există suport pentru mecanismul KYC. Datele clientului sunt criptate, iar adresele IP sunt ascunse. Toate informațiile sunt amestecate și sunt create zeci de adrese false.
 • Opțiuni tipice bine optimizate: conversie internă a monedelor digitale, tranzacții și așa mai departe.
 • Nu există instrumente inutile sau inadecvate, cum ar fi un pahar de prețuri, numeroase setări, diagrame de prețuri, fluxuri de știri, schimb valutar fiat, chat-uri etc. Nu există nici măcar o semnătură multiplă de transferuri sau autentificare cu doi factori. Totul este ușor și minimalist.

# 3. Margine

portofel de margine pentru monero xmr

Edge (fost Airbitz) este sinonim cu securitatea. Este descentralizat și protejat. Nici Edge, nici o altă terță parte nu vă pot accesa fondurile. Serviciul vă oferă o independență completă. Este foarte misto.

Edge este activ în comunitatea criptografică și publică o listă a organizațiilor care acceptă Bitcoin. Interfața cu utilizatorul este ușor de utilizat, făcând portofelul cea mai bună alegere pentru începătorii care sunt îngrijorați de securitate.

# 4. HandCash

mana

HandCash folosește doar jetoane Bitcoin SV (BSV). Aplicația nu acceptă alte soiuri Bitcoin, cum ar fi Bitcoin Core sau Bitcoin Cash (BCH). Utilizatorii pot trimite și primi bani prin nume de utilizator. Toate sumele sunt reprezentate în moneda dvs. locală. Puteți câștiga bani prin conectarea HandCash-ului la multe aplicații și jocuri

# 5. Centbee

centbee

Centbee este cel mai simplu mod de a stoca, cheltui și trimite Bitcoin (BSV) în siguranță pe telefonul dvs. mobil. Puteți trimite cu ușurință Bitcoin la contactele de pe telefon și puteți vedea cine acceptă Bitcoin în jurul dvs. O frază de semințe de 12 cuvinte și un pin fixează portofelul. Nu uitați să o notați, în caz contrar fondurile dvs. vor fi pierdute.

# 6. Electrum SV

electrum sv

ElectrumSV este un portofel desktop conceput special pentru Bitcoin SV. Portofelul ElectrumSV este echipat cu o funcție de partajare a monedelor care permite utilizatorilor să primească BSV-uri de la orice opțiune BCH pe care ar fi putut să o dețină înainte de una dintre furci. De asemenea, permite utilizatorilor să-și stocheze BSV pe portofele hardware specifice care nu acceptă nativ BSV.

# 7. Bitpie

bitpie

Bitpie este un portofel multi-valută dezvoltat de echipa celebrului portofel Bitcoin Bither. Dacă este folosit anterior, Bither va găsi o mulțime de asemănări, cu excepția numărului mare de monede acceptate.

Iată avantajele:

 • Suport pentru mai multe blockchains;
 • Sigur și prietenos;
 • Schimb instant;
 • Acces la portofelul BitHD Cold;
 • Acces ușor la DApp

Linia de fund

Portofelele de mai sus sunt cele mai bune pentru a stoca Bitcoin SV (BSV) în 2020. Puteți utiliza, de asemenea, un portofel hardware. Atât Ledger Nano S, cât și Ledger Nano X sunt compatibile cu portofelul Electrum SV.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map