LINK este un simbol ERC-20 bazat pe Ethereum, originar din blockchain-ul Chainlink. Odată cu creșterea constantă, capitalizarea de piață ridicată și popularitatea generală, este firesc ca oamenii să se intereseze de ea. Cu toate acestea, pentru a stoca în siguranță câștigurile dvs. de criptare Chainlink, veți avea nevoie de un portofel sigur. Aici intervine echipa Changelly, cu o privire de ansamblu asupra celor mai bune portofele Chainlink din 2020. Deci, haideți să intrăm și să ne pregătim pentru plimbare. 

Pe scurt pe criptomoneda Chainlink (LINK)

Dar, înainte de a începe portofelele, trebuie să știm ce este exact Chainlink (LINK). Chainlink a fost lansat pentru prima dată în septembrie 2017, cu scopul de a deveni un mediu de contract inteligent între diferite blockchain-uri și platforme. Pentru ca această punte să funcționeze, echipa din spatele Chainlink a introdus LINK – un simbol ERC-20 pe care utilizatorii l-ar putea folosi pentru a sigila tranzacția și a pune în aplicare contractele menționate. Deoarece contractele inteligente sunt o caracteristică incredibil de flexibilă, în curând a atras atenția atât a entuziaștilor cripto, cât și a investitorilor. Astfel, a început ascensiunea Chainlink la lista criptomonedelor populare.

Citește și – Despre ce este criptomoneda Chainlink?

Top 8 portofele Chainlink

Datorită cât de popular (și potențial profitabil) este Chainlink, mulți dezvoltatori îl includ pe lista de monede și jetoane acceptate sau chiar creează portofele specifice Chainlink. Să aruncăm o privire la lista noastră cu cele mai populare portofele LINK de pe piață.

# 1. Ledger Nano S / X

portofel cu lanț de cărți

Unul dintre cele mai populare (dacă nu chiar cele mai populare) mărci de portofele hardware, Ledger Nano, nu putea pierde adaptarea hardware-ului pentru a stoca Chainlink. Portofelele Ledger Nano Chainlink sunt sigure, fiabile și acceptă mai multe criptomonede, deci nu este nevoie să schimbați portofelele dacă trebuie să stocați mai multe active. Și, deoarece este un portofel hardware, securitatea acestuia este probabil cea mai proeminentă caracteristică a portofelului. Puteți să o scoateți din grilă în orice moment, ceea ce face aproape imposibil ca hackerii să vă fure activele.

Toate acestea fac ca portofelele Ledger Nano să fie foarte populare atât în ​​rândul comercianților, cât și al pasionaților de cripto.

# 2. MyEtherWallet

Portofelul MyEtherWallet

MyEtherWallet (sau MEW, pe scurt) este un portofel open-source specific Ethereum. În plus față de ETH, MEW acceptă toate jetoanele ERC-20, care, desigur, includ și Chainlink (LINK). Strict vorbind, MEW este o platformă care acceptă mai multe portofele: vă permite să generați propriul portofel Ethereum și are propriile portofele mobile iOS și Android. De asemenea, oferă software pentru portofele hardware precum Ledger Nano și Trezor. Deci, când vorbim despre portofelul MEW, vorbim în primul rând despre portofelul mobil.

Deoarece MEW este un portofel mobil Chainlink, este ușor să îl accesați în orice moment. În același timp, este o platformă fără custodie, ceea ce înseamnă că numai dvs. aveți acces la activele dvs. și niciuna dintre informațiile dvs. nu este înregistrată. Ca atare, este o alegere bună pentru persoanele care lucrează în mod regulat cu jetonul LINK.

# 3. Portofel Coinbase

portofel lanț monede

Un alt portofel mobil Chainlink, Coinbase oferă suport pentru mai multe valute (jetoane BTC, ETH, ERC-20, BCH, ETC și alte câteva dintre cele mai populare monede). Permite utilizatorilor să-și acceseze rapid activele și să genereze mai multe portofele pentru diferite cripte din mers. Alături, utilizatorii pot trimite plăți cripto prin intermediul aplicației oriunde în lume, precum și pot stoca cheile lor pe Google Drive. Rețineți că, deși acest lucru vă facilitează accesul la cont, îl face și mai vulnerabil la atacurile hackerilor, mai ales dacă aceștia au acces la Contul dvs. Google.

Totuși, este un portofel bun pentru persoanele care au nevoie să aibă cripta la îndemână și ușor accesibilă.

# 4. Portofelul Trezor

Portofel Trezor

Un alt portofel hardware Chainlink de pe listă, Trezor, oferă o varietate de modele utilizatorilor cripto. Cu fiecare nou model, dezvoltatorii adaugă mai mult la hardware și interfață, făcându-l mai accesibil pentru fiecare utilizator, păstrând în același timp un nivel ridicat de securitate. Trezor oferă, de asemenea, suport pentru mai multe monede, cu mai mult de 1000 de monede și jetoane disponibile pentru stocare. Desigur, simbolul LINK este inclus.

O alegere bună pentru oricine apreciază securitatea activelor lor.

# 5. Portofel Coinomi

portofel coinlink chainlink

Un portofel multi-platformă Chainlink, Coinomi renunță la specializare, decidând să lucreze pe fiecare platformă disponibilă: mobilă și desktop (Windows, Mac și Linux). Numai asta ar atrage o mulțime de oameni care preferă să utilizeze mai multe dispozitive pentru a-și gestiona cripta. Cu toate acestea, acesta nu este singurul avantaj al acestei platforme. Coinomi are, de asemenea, securitate redutabilă, taxe de tranzacționare zero și asistență pentru mai multe valute, oferind utilizatorilor săi o mulțime de funcții de calitate a vieții. Toate acestea fac din acest portofel Chainlink o alegere bună pentru oricine lucrează cu cripto.

# 6. imToken

portofel imToken Chainlink

Un alt portofel multi-platformă, imToken, prezintă atât portofele mobile multichain, cât și portofele hardware. În acest fel, utilizatorii pot alege ce platformă li se potrivește cel mai bine: imKey hardware mai puțin accesibil, dar mai sigur, sau un imToken ușor de gestionat, dar mai vulnerabil, și pot planifica în consecință. Chiar și mai bine, are și un schimb de cripte încorporat, permițând utilizatorilor să-și schimbe cripto-ul după cum este necesar.

# 7. Trust Wallet

portofel de încredere

Unul dintre cele mai sigure portofele fierbinți de pe piață, Trust Wallet este cunoscut și, bine, de încredere, de comunitatea criptografică, de încredere. În afară de securitate, se concentrează pe confidențialitate, fiind un tip de portofel fără custodie. Recent, Trust Wallet s-a extins și pe piața browserelor DApp, creând propriile lor și integrându-l cu alte câteva DApp-uri. Acest lucru, precum și propriul schimb și piață, îl fac un portofel excelent pentru persoanele care doresc să se angajeze în tranzacționarea Ethereum.

# 8. MetaMask

Portofel Metamask

Un portofel web și mobil, MetaMask permite utilizatorilor să fie flexibili în ceea ce privește stocarea și accesul activelor lor. Aceștia își pot gestiona conturile fie din browserele lor, fie de pe dispozitivele lor mobile. Aceasta oferă o platformă care are aceeași funcționalitate ca portofelele desktop, rămânând la fel de accesibilă ca portofelele mobile. Comercianții și entuziaștii cripto amândoi vor aprecia cu siguranță acest lucru.

Dacă sunteți interesat să cumpărați sau să schimbați Chainlink (LINK), puteți face întotdeauna rapid acest lucru prin intermediul widgetului nostru, chiar aici.

rezumat

Și aceasta încheie prezentarea noastră generală asupra celor mai bune portofele Chainlink și a avantajelor și dezavantajelor acestora. Acum, veți putea alege un loc (sau locuri) în care puteți stoca în siguranță LINK-urile dvs. câștigate din greu în timp ce alegeți cum să le utilizați în continuare. Rămâneți la curent pentru mai multe articole legate de securitate criptografică și portofel!

Despre Changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me