Top 7 portofele SegWit Prezentare generală – Nano Ledger, Trezor, Electrum și multe altele

Tehnologia SegWit a devenit un pas către tranzacții Bitcoin mai rapide și mai simple. Cu toate acestea, deoarece este o forță separată, nu toate portofelele de criptomonede acceptă această inovație. Dacă doriți să evitați să așteptați confirmarea lungă a tranzacției BTC și să beneficiați de comisioane mai mici, ar trebui să treceți la portofele SegWit mai eficiente. Ce sunt acestea și ce servicii merită atenția ta? Recenziile noastre despre Top-6 portofele bitcoin SegWit sunt aici pentru a vă ajuta.

Ce este portofelul SegWit?

Tehnologia SegWit (SegregatedWitness) a fost activată pe rețeaua Bitcoin pe 24 august 2017 ca o furcă software compatibilă cu tranzacțiile Bitcoin anterioare. Implementarea SegWit oferă o creștere mai rapidă a capacității și permite dimensiuni mai mari de blocuri. SegWit oferă utilizatorilor o reducere instantanee de comision de tranzacție de 80%. În plus, spre deosebire de toate celelalte furculițe Bitcoin, SegWit și Core Wallets pot schimba cu ușurință date între ele.

Totuși, nu toate portofelele acceptă SegWit, iar găsirea unei opțiuni potrivite ar putea fi o provocare. Changelly este aici pentru a vă ajuta: verificați recenziile noastre despre cele mai bune portofele SegWit.

Notă: Când încercați să restaurați criptocurrency pe un portofel SegWit activat, semințele standard ale unui portofel standard nu vor fi disponibile. Cu toate acestea, puteți transfera Bitcoin pe un portofel SegWit în același mod în care îl trimiteți către orice alt portofel standard. Trebuie doar să generați o nouă adresă SegWit din portofelul SegWit și să trimiteți jetonul dvs. dintr-un portofel standard.

Top-7 portofele SegWit de utilizat

# 1. Nano Ledger

Ledger Nano S

Portofelul Ledger este un portofel hardware care vă permite să stocați în siguranță cheia dvs. privată pe dispozitiv. Cheile stocate în zona protejată a microcontrolerului nu pot fi trimise de pe dispozitiv cu text simplu. Pe 24 august 2017, dispozitivul Ledger a activat adresa SegWit. Deși acest lucru nu înlocuiește complet vechea adresă, este recomandat să transferați fonduri în bitcoin la adresa SegWit nou generată.

# 2. Trezor

portofel hardware trezor

Portofelul Trezor este ca un portofel de carte de cont. Este, de asemenea, un portofel hardware. Acesta este al doilea portofel hardware care implementează rapid SegWit pe dispozitiv. Acesta adaugă suport nou pentru criptomonede și încă actualizează software-ul pentru a asigura o experiență mai bună a utilizatorului.

Dispozitivul este un portofel bitcoin sigur și inteligent (acceptă și alte criptomonede alternative) și cea mai convenabilă soluție datorită faptului că este mic și ușor.

# 3. Portofel Samourai

portofel samourai

Samourai este un alt portofel de criptomonede Bitcoin care acceptă SegWit pentru taxe mai mici și tranzacții mai rapide. De asemenea, echipa acordă o atenție specială securității și confidențialității: portofelul folosește criptare avansată AES-256 pentru stocarea pe dispozitive mobile. De asemenea, are înregistrare sigură a contactelor, care permite utilizatorului să configureze contacte de 5-8 biți pentru a accesa funcțiile aplicației portofel. Nu va refolosi niciodată adresele și nu va dezvălui metadate valoroase despre dvs. sau despre tranzacțiile dvs..

# 4. Electrum

portofel electrum

Electrum este un client Bitcoin ușor, existent din noiembrie 2011. Portofelul de activare SegWit este scris în Python și are un cod scurt, ușor de vizualizat.

Pachetul de monedă digitală care conține bitcoinul dvs. este protejat de o criptomonedă care împiedică plecarea hoților. Clientul nu trebuie să descarce întregul blockchain înainte de a utiliza aplicația, deoarece solicită informații de la server. Tranzacția este semnată pe dispozitiv și nu vor fi trimise date fără notificarea dvs. Face din portofelul Electrum un portofel sigur și de încredere care și-a dovedit credibilitatea de-a lungul timpului.

Note importante privind portofelul Electrum:

  • Puteți utiliza aceeași adresă de portofel pentru a primi fonduri, cu toate acestea, Electrum va genera de fiecare dată o nouă adresă pentru dvs., deoarece aceasta este cea mai preferabilă pentru menținerea siguranței blockchain-ului.
  • Înainte de a trimite / primi BTC prin Electrum, ar fi mai bine să le citiți documentația sau să căutați videoclipuri / articole care să explice mai detaliat ce este un portofel SegWit și cum funcționează.

# 5. GreenWallet

greenwallet

GreenAddress Wallet este un proiect open source care permite utilizatorilor să trimită, să primească și să stocheze bitcoin-uri pe dispozitivul pe care sunt instalate. Portofelul de activare SegWit integrează dispozitive desktop și mobile pentru o interfață convenabilă.

Scopul echipei de dezvoltare este de a oferi confort și securitate portofelului GreenAddress. Dispozitivul implementează autentificare multiplă cu doi factori și protecție anti-malware pentru utilizatorii săi.

# 6. Exod

Fiind unul dintre cele mai populare portofele desktop, Exodus există de mulți ani și a câștigat încrederea și credibilitatea a mii de utilizatori. Suportă peste 100 de active criptografice și oferă o interfață ușor de utilizat, plină de funcții. Acest portofel SegWit este compatibil cu Mac, Linux, Windows și alte sisteme de operare. Exodus acceptă atât tranzacții vechi, cât și tranzacții SegWit și este dezvoltat de o comunitate extrem de activă.

# 7. Portofel Bitcoin din hârtie SegWit

portofel de hârtie segwit

În cele din urmă, am completat cea mai bună listă de portofele Bitcoin SegWit cu portofelul de hârtie SegWit Address. Acesta conține o imprimare pe hârtie care conține cheile bitcoin publice și private și un cod QR care poate scana și trimite bitcoins în portofel.

Deși acest portofel este destul de sigur, necesită câteva reguli specifice de stocare. Pentru a menține acest tip de portofel în siguranță și sănătos, puteți lamina această bucată de hârtie și plasați-o într-un seif sau într-o celulă specială de stocare. Desigur, odată cu apariția portofelelor hardware, portofelele de hârtie se estompează în fundal. Cu toate acestea, aceasta este încă una dintre modalitățile de stocare a criptomonedelor.

Linia de fund

Acum știți că există portofele SegWit disponibile atât pentru platforme PC și mobile, cât și câteva portofele fizice disponibile. Pentru a face alegerea corectă și a alege portofelul care se potrivește nevoilor dvs., gândiți-vă la ce anume îl veți folosi. Pentru stocarea pe termen lung a Bitcoin, ar trebui să selectați hardware sau un portofel de hârtie. Pentru operațiuni sau plăți regulate de tranzacționare și schimb, un portofel mobil / desktop ar trebui să fie pe măsură.

De asemenea, nu uitați să acordați atenție:

  • Securitate portofel. Activele utilizatorilor ar trebui să fie criptate și securizate corespunzător. Verificarea personalității înseamnă, de asemenea, că compania se ocupă de protecția datelor și de riscul de fraudă și hacking.
  • Reputatie. Asigurați-vă că platforma nu a fost piratată de mai multe ori. În cazul rechemărilor negative legate de securitate, săriți peste această opțiune.
  • Comisioane. De regulă, comisioanele de portofel sunt destul de reduse sau chiar inexistente. Oricum, trebuie să vă dați seama în prealabil pentru a evita cheltuielile nedorite.
  • Caracteristici suplimentare. În afară de tranzacțiile SegWit, este posibil să aveți nevoie de instrumente suplimentare pentru tranzacționare. Portofelele online oferă mai mult decât doar stocare: multe dintre ele au instrumente pentru tranzacționarea criptelor.
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map