Changelly nemrégiben felvette a listát a Tael-be (WABI), így a token elérhetővé vált az azonnali vásárlásokhoz és a gyors kriptográf-csere több mint 150 kriptovalutára. A blokklánc-technológia segítségével a Tael ökoszisztéma célja, hogy megvédje mind a márkákat, mind a fogyasztókat a hamisított termékektől, ezáltal létrehozva egy biztonságos piacot hiteles árukkal.

A Tael jelzője olyan hűségjelző, amelyet a fogyasztók áruk vásárlásáért, a termékek eredetiségének ellenőrzéséért és az eseményeken való részvételért kapnak. A tokent már több mint 60 000 ember használja fizetési módként.

Eric Benz, a Changelly vezérigazgatója beszélgetett a Tael vezérigazgatójával és társalapítójával, Alexander Busarovval, hogy többet megtudjon a token mögött álló névről, a kettős blokklánc-rendszerről és arról, hogy mi különbözteti meg a WABI-t a kriptopiac többi jelzőjétől.

Eric: Helló, örülök, hogy megismertem, és köszönöm, hogy beleegyeztek az interjúba. Most, mielőtt elmélyülnénk a kriptográfia témájában, elmondana egy kicsit magáról? Hogyan léptél be a blockchain ipar / kriptopiacra?

Alex: Örömöm. Oktatás szempontjából filozófiát és közgazdaságtant tanultam a London School of Economics-ban, ahol megismerkedtem társalapítómmal, Yaz Belinskiy-vel. Miután elvégeztem, 4 évig a McKinsey-nél dolgoztam vezetői tanácsadóként. Ezután értékesítési igazgatóként dolgoztam egy nagy csecsemőtápszer-gyártónál, és mélyen megértettem az FMCG (gyorsan mozgó fogyasztási cikkek) iparát.

Bevezetésünk a blokklánc-iparra azért jött, mert úgy gondoljuk, hogy ez a kulcsa egy összetett probléma megoldásának: hogyan lehet megvédeni a fogyasztókat a hamisított termékektől. A blokklánc létfontosságú része erre a problémára, de a blokklánc önmagában nem elegendő, ahol a csúcstechnológiai címkéink és ökoszisztémánk többi része bejön. A kriptográfiai hűségpontok (Wabi) használata is lehetővé teszi számunkra egy olyan ösztönzési rendszer működtetését, amely biztosítja, hogy az általunk védett fogyasztók is hozzájáruljanak ökoszisztémánkhoz, és jutalmat kapjanak érte.

Eric: Miért döntött úgy, hogy Taelnek hívja a feltörekvő jelzőt? Végül is a WaBi ekkorra már családi név volt.

Alex: Tael nevét a kínai történelemből kapta, ahol a Tael súlyegység és régi pénzforma volt. Ez a név nem csak a hűségpontjaink / tokenjeink felhasználásának módját képviseli, hanem a kínai fogyasztók számára is vonzó, akik képesek lesznek a név alapján azonnal azonosítani a funkciót. Dedikált kriptográfiai bázisunk számára megtartottuk a WABI nevet a Kínán kívüli kriptopénz jelöléseként.

Eric: Hogyan jutott el hozzád a Tael ötlete és mi a véleményed róla, azon túl, hogy hűségjelző?

Alex: A névnek sok értelme van mind a kínai kontextus, mind a token rendeltetésszerű használata szempontjából. Célunk egy olyan ökoszisztéma kiépítése, amelyben a fogyasztókat védjük a hamis termékek kockázataitól, a márkákat pedig a csalárd versenytől. A Tael tökéletes csereeszköz erre, mint az ökoszisztémán belüli fizetési forma, és kulcsfontosságú építőelem, amely alátámasztja az ökoszisztéma minden résztvevőjének biztonságát.

Eric: Mivel a Wabi hűségjelző, növekedését az egész Taeltech ökoszisztéma növekedése korlátozza. Nem akadályozná a token bővítését?

Alex: Egyáltalán nem. Nagyon ambiciózus növekedési terveink vannak, és nem olyan stratégiákat választunk, amelyek “korlátozzák” növekedésünket. Az ökoszisztéma óriási növekedési lehetőséget lát, mind a jelenlegi hamisításellenes üzleti modellünkben, mind az új üzleti modellekben, amelyeket vizsgálunk, így a token növekedésének sem van korlátja.

Perspektívába helyezve már több tízezer olyan „fogyasztói felhasználót” kaptunk, akik kézben tartják zsetonjainkat és minden nap tranzakciókat folytatnak velük. A pontos számot itt találja örökbefogadás.taelpay.com amelyet naponta frissítenek.

A Tael lojalitási jelző lehetővé teszi számunkra, hogy új, hatékonyabb típusú hűségpont-rendszert építsünk ki kínai fogyasztóink számára, ami azt jelenti, hogy nagyszerű felhasználói élményt tudunk nyújtani számukra, miközben megvédjük őket a hamis áruktól is. Ez az ösztönző rendszer viszont lehetővé teszi számunkra, hogy sokkal gazdagabb adatbetekintést generáljunk partnercégeink számára.

Az ökoszisztéma elkövetkező heteinek egyik legizgalmasabb fejleménye pontosan ezzel fog történni – gazdag, hatékony adat betekintést nyújtva a Kínában értékesítő FMCG-vállalatok számára.

Már több tízezer fogyasztó tartja a zsetonjainkat és használja őket napi tranzakciókhoz.

Eric: Már több ezer zseton kapható, amelyek szinte naponta jelennek meg. Mi különbözteti meg Taelt a jelenleg piacon lévő többi tokentől?

Alex: Leegyszerűsítve: valójában vannak felhasználóink. Szinte egyetlen más tokennel sem rendelkezik a valódi felhasználói bázissal – csak kereskedők vagy érdekelt felek helyett, akiknek nincs jelentősége abban, hogy ez a projekt miként hozhat létre valós üzleti értéket, valódi fogyasztók vannak, akik a piactérünket használják, és minden nap a tokenjeinkkel teljesítenek tranzakciókat (örökbefogadás.taelpay.com).

Van egy igazi, bevált felhasználási esetünk is. Más token projektek protokollokat készítenek, majd megpróbálnak megtalálni ötletük felhasználási esetét. Más megközelítést alkalmaztunk – egy hatékony meglévő protokollt használtunk technológiánk alapjául, hogy a lehető leggyorsabban piacra léphessünk.

Ez meghozta gyümölcsét – körülbelül egy éve építjük fogyasztói felhasználóinkat, és azóta a vírus által a kereskedelmet leállító vírus miatt bekövetkezett legutóbbi blippet leszámítva azóta minden hónapban tömegesen nőttünk.

Eric: Tehát, hogyan működik a Tael: hogyan kereshetik meg az emberek a Tael-jüket, van-e korlátozás az elnyerhető összegre és hogyan lehet felhasználni a Tael-t??

Alex: Az általunk futtatott kettős blokklánc-rendszernek köszönhetően két különböző típusú token-birtokosunk van.

Azok a kriptotulajdonosok, akik az ERC20 tokenünket ($ WABI) tartják vagy cserélik, tőzsdéken vásárolhatják meg a tokent. A WABI megszerzéséhez Masternode-t futtathatnak (jelenleg csatlakozniuk kellene a sorba), vagy elvégezhetik a WABI Akadémia tevékenységeit és más általunk szervezett közösségi eseményeket..

Másrészt a „nem kriptográfiai tulajdonosok” azok a fogyasztók, akik rendszeres vásárlási, böngészési vagy taeli ökoszisztéma-szokásaik révén keresik a tokenünket. Ez a token egy külön Hyperledger Fabric blokkláncon található, és shijifennek hívják.

Például ’Lucy’ vesz némi Nestle NAN A2 tejport babájának a taeltechi piactérünkről. 5% -os árengedményre tesz szert vásárlásakor, és ezt Wabi-pontokban (Shijifen) kapja meg. Több zsetont keres a csomagját védő Taeltech címke beolvasásáért, miután a tejport szállították a lakásába, majd végső jutalmat kap a Nestle termékével kapcsolatos vélemény benyújtásáért..

A Shijifen jelzőket partnercégeink is megvásárolják, hogy az ökoszisztéma marketing tevékenységére költsenek.

Nincs korlátozás a zsetonok mennyiségére, amelyet bármelyik csoport rendelkezhet.

Eric: Cégének székhelye Kínában van, csakúgy, mint a célközönsége. Mit lát a Tael közvetlen jövőben? Tervezi-e Kínán túl és hűségjelzőként való használatán túlmutató bővítését?

Alex: Míg a fogyasztói tevékenységünk egyelőre Kínára összpontosul, a Tael terjeszkedése már elterjedt az egész világon Japánban, Európában, Új-Zélandon és Ausztráliában olyan partnerekkel, mint a Rakuten, az NZ Cherry Corp. és még sok más.

Jelenleg egy új terjeszkedés közepén vagyunk Ázsia legnagyobb áruházaiban. Megtudhatja erről többet itt

De hadd adjak egy rövid leírást…

Az ázsiai és környékbeli áruházak óriási gyalogos forgalmat kapnak a kínai fogyasztóktól, célcsoportunktól, amikor utaznak. Amellett, hogy a Tael védelmet adjuk a boltban értékesített termékekhez, kifejlesztünk egy „biztonságos csatornát” ezeknek az áruházaknak a piacon. Ezen a csatornán keresztül az áruház termékeit elérhetőségükön kívül elérhetővé tesszük az általunk kiszolgált több mint 500 kínai városban. Mint ilyenek, ezek a turisták hazatérnek, és továbbra is vásárolhatják kedvenc termékeiket az áruházból, valamint böngészhetik azokat a termékeket, amelyeket nem láttak, és a Tael technológiának köszönhetően minden termék hitelesen ellenőrizhető..

Dolgozunk azon is, hogy a Tael tokenek elfogadható fizetési lehetőség legyen az áruházakban, amikor fogyasztóink az áruházban vásárolnak.

Nemrégiben több nagy márka partnerséget is elindítottunk, amelyek kibővítették az általunk védett kategóriákat, online és offline egyaránt. Például nemrégiben az Új-Zéland Cherry Corp.-vel, a világ egyik legnagyobb és legjobb cseresznyetermesztõjével álltunk együtt! Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy megvédhetjük világszínvonalú gyümölcsüket, amikor Kínába utaznak, és az itteni fogyasztók felfalják őket.

Eric: Szembesült-e jogi nehézségekkel Kínában? A kriptovaluták körüli jogi struktúra meglehetősen összetett.

Alex: Kettős token struktúránk lehetővé tette számunkra a kínai jogi környezet kezelését. Mint említettem, két blokkláncot futtatunk, két különböző tokennel, 1: 1 arányban összekapcsolva egymással.

– A Tael / Wabi egy Kínán kívül forgalmazható ERC-20 token.

– A Tael hűségpont / Shijifen a Hyperledger blokkláncon alapuló hűségpont, amelyet a Tael ökoszisztémában használnak Kínában.

A Shijifen-t a tőzsdéken nem lehet kereskedni, a többi hűségprogramhoz hasonló egyéb korlátozásokkal együtt: azokat nem lehet más felhasználóknak átruházni, és nem lehet fiatra cserélni. A Shijifen alapvetően nem kriptovaluta, hanem blokklánc hűségpont.

Ez a tokenomikánk egyik kulcseleme: a titkosítási token és a hűségpont közötti 1: 1 kapcsolat azt jelenti, hogy minden fogyasztónak odaítélt Shijifennel azonos mennyiségű Tael / Wabi kerül kivonásra az ERC-20 forgalomból és lezárásra kerül. Megnézheti örökbefogadó oldalunk az aktuális statisztikákhoz.

Több fogyasztó azt jelenti, hogy a Tael / Wabi keringő ellátása többre záródik – a token természetesen deflációs. Például 2020. április 9-én több mint 46.800, Kínában bejegyzett számlával rendelkező fogyasztó átlagosan 51 tokent tart. Ez azt jelenti, hogy 46 800 * 51 = 2 386 800 token már le van zárva az ellátásból.

Ez a teljes token-kínálat majdnem 2,4% -a, és ez a szám tovább növekszik.

Eric: Mivel a kriptopiac jelenlegi helyzete instabil, hogyan gondolja, hogy halad a jelenlegi árdömping? Milyen üzleti és bevételi modell van érvényben annak biztosítására, hogy a Tael-ökoszisztéma fenntartható és nyereséges legyen??

Alex: A jelenlegi dömping olyan projekteket eredményez, amelyek mesterségesen felfújt jelképes árakra támaszkodva maradnak életben, végül meghalnak. Ahogy azt már korábban mondtam, az árapály múlásával meglátjuk, ki úszott meztelenül. Ez minden kialakulóban lévő iparágban előfordul, és erőforrások és tőke jobb elosztását eredményezi azoknak a projekteknek, amelyek elég erősnek bizonyulnak a túléléshez, csapataiknak és üzleti modelljüknek köszönhetően.

Számunkra van egy remek, bevált használati eset. Piacunkat naponta több ezer vásárló használja védett termékeket. Fogyasztói felhasználóink ​​gyors növekedése kézzelfogható bizonyítéka annak, hogy milyen értéket képviselnek abban, hogy árukat vásárolhatnak, anélkül, hogy félnének a hamisítástól. Ezt a bizonyítékot megerősíti a nagyon magas interakciós arány, amelyet a címkénkkel látunk, miután a fogyasztók megkapják termékeiket.

Folyamatosan új fejlesztési lehetőségeket is kutatunk, és ebben a tekintetben nagyon izgalmas dolgok vannak a láthatáron – az ökoszisztéma új szolgáltatási ágát építjük, amelynek célja, hogy alapvetően megváltoztassa azt a módot, ahogyan az FMCG társaságok kapcsolatba léphetnek a fogyasztókkal és megalapozott stratégiai döntéseket hoz.

Eric: Rakuten egy ideje voltál partner. Hogyan alakult a velük való kapcsolat, és vannak-e várható bejelentések vagy partnerségek a Tael számára??

Alex: A partnerségünk Rakuten fantasztikus volt. A tavalyi év vége felé újabb hatalmas bővülésen mentünk keresztül – több mint 200 új termékcsaláddal bővítettük a piacot. Ez tanúskodik a megoldásunkba vetett hitükről és arról a sikerről, amelyet eddig láttunk abban, hogy segítettük elérni ökoszisztémánk fogyasztóinak tízezreit.

Sok minden következik, és szeretnénk naprakészen tartani közösségünket mindennel, ami a Tael-ökoszisztémában zajlik. Ez azt jelenti, hogy amint bejelenthetjük a fejleményeket, megtesszük; így a legjobb hely, hogy naprakész legyen a történéseken keresztül Twitter vagy a mi blog.

Köszönöm, hogy elolvastad, Changellions! Iratkozzon fel közösségi média csatornáinkra, hogy ne hagyja ki az új interjúkat a szokásos „Crypto Talk” rovatunkból!

Twitter

Facebook

Távirat

Reddit

Youtube

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me