A kriptopiac egy új, feltörekvő piac, amely napról napra gyorsan változik. A folyamatban lévő átalakulás és az általános elfogadás felé vezető út azt jelenti, hogy a vállalkozások új lehetőségeket keresnek, hogy vonzzák és vonzzák az egyre több befektetőt, akiknek különböző szintű vagyona és befektetési tapasztalata van.

Egy ilyen gyors tempójú iparágban a trendek ugyanolyan gyorsan változnak, mint az időjárás vagy az árapály. Nehéz lehet a lépést tartani, ezért összeállítottuk a 2019-es legfontosabb kriptográfiai trendek listáját, hogy vigyázzunk rá, hogy ne maradjanak lehetőségek az asztalon.

Az IEO és az ICO modell halála

A 2017. évi kriptobika futás nagyrészt részben az ICO-őrület, vagy az első érmeajánlat táplálta – az IPO kriptográfiai megfelelője. Az ICO-k lehetővé tették a startupok számára, hogy könnyen összegyűjtsék a projekteket, és a befektetők bejuthassanak az ígéretes beruházások földszintjére. Győzelemnek tűnt. Az ilyen tömeges finanszírozásból származó eszközöket azonban az értékpapír-tőzsdei bizottság általában értékpapírnak tekinti, és ez gátat szab az ICO teljes őrületének..

Mivel az ICO-k kiestek a szívességből, várható volt, hogy az STO vagy a biztonsági token felajánlás megfelelő csere. Az STO token befektetési szerződést jelent az alapul szolgáló befektetési eszközbe, míg az ICO-k nem jogosultak a befektetőket a token kívüli eszközök tulajdonjogára.

Azóta az ipar az IEO felé tolódott, vagy kezdeti tőzsdei felajánlások. Egy tőzsde támogatásával az új projektek képesek kitettséget szerezni a korai befektetők és a tőke iránt, amelyet egyébként lehetetlen lesz összeszedni. A vállalkozások ismét felbecsülhetetlen értékű befektetési tőkét nyerhetnek a műveletek finanszírozásához, és a befektetők ismét hozzáférhetnek a korai befektetési lehetőségekhez – csak most kapják meg a további védelmet, hogy a projektet az IEO-nak otthont adó tőzsde alaposan ellenőrizte..

Ezek az IEO-k az elmúlt hetekben szép teljesítményt nyújtottak a befektetők számára, a mint a BitTorrent Token, Matic Network, és debütálásuk óta robbanóbb az értéke.

Mivel egyre több befektető keresi az IEO-érmék korai befektetéseinek egyszerű nyereségét, és több tőzsde építi az infrastruktúrát a hasonló tömeges finanszírozás indítópultjaihoz, az IEO-trendnek csak tovább kell növekednie.

Short-sale és Margin Trading

2016-ban a befektetők a Bitcoin felé özönlöttek, hosszú távú növekedésre várva. 2017-ben az altcoinok csábították a befektetőket a csillagászati ​​nyereség ígéretével. Aztán 2018-ban, amikor a medvepiac kibontakozott, a kereskedők elkezdték megtanulni, mit jelent az eszközök rövid eladása egy csökkenő piacon. Most, 2019-ben a short ügyletek már nem új keletűek a kereskedők számára, és teljes trendet mutatnak, amely megmutatja nincsenek megállás jelei a kriptopiacon.

A short-sale és a margin kereskedés kombinálása akár 100-szoros tőkeáttétellel is nagy divat lett a kriptográfia területén, mivel lehetőséget ad a kereskedőknek arra, hogy profitáljanak az árakból, függetlenül attól, hogy növekednek, esnek vagy akár oldalra is kereskednek..

A kriptográfiai kereskedők már nem ragadnak az egyszerű azonnali adás-vétel mellett, ahol az egyetlen lehetséges stratégia a legjobbak megtartása és reménykedése. A kriptopiacokon eladott short ügyletek és fedezeti ügyletek egy teljesen új kereskedők világát hozták létre, akik technikai elemzés céljából diagramokat elemeznek, a lehető legjobb be- és kilépés után kutatnak pozícióikért..

A kriptokereskedők ezen új fajtája a legfejlettebb kereskedési eszközökre vágyik, amelyek általában csak a hagyományos pénzügyi piacokon találhatók meg. Azonban egyre több kriptográfia alakul ki, köztük PrimeXBT, amelyek ilyen eszközöket biztosítanak a kriptoforgalmazók számára. A PrimeXBT rövid eladásokkal, fedezeti ügyletekkel, testreszabható felhasználói felülettel és akár 1000-szeres tőkeáttétellel rendelkezik a kripto-, forex-, áru- és részvényindexek között, egyetlen Bitcoin-alapú számláról, a legerőteljesebb élményt nyújtva a kriptovaluta-kereskedelemben.

ETF az intézményi érdek érdekében

Az ETF-ek vagy tőzsdén kereskedett alapok váltak az egyik legnépszerűbb befektetési módszerré manapság. Az ETF-ek általában alacsony díjakat és biztonságos, stabil hozamokat kínálnak a befektetők számára. Az intézményi befektetők szerint a kriptopiacon az ETF-ek különösen csábítóak, mivel enyhíti annak szükségességét, hogy az intézményi befektetők tényleges kitettséggel rendelkezzenek az alapul szolgáló eszköz iránt, és kötelesek legyenek azt tárolni..

Hype környező egy Bitcoin alapú ETF az elmúlt évben viharral vette az iparágat, az Értékpapír és Tőzsde Bizottsága azonban a CBOE, a VanEck és a Winklevoss ikrek javaslatai ellenére is többször késleltette az ilyen ETF jóváhagyásáról szóló döntés meghozatalát..

Ennek ellenére a kriptográfia előrelép az ETF elindítása felé, és néhány, a kriptográfiai eszközöknek kitett okostelefonos alkalmazás az ETF-ek révén áthidalja a szakadékot a hagyományos pénzügyekben. Az Abra, egy rejtjelvásárló alkalmazás, lehetővé teszi a felhasználóinak, hogy fektessenek be Bitcoin-hoz kötött szerződésekbe a népszerű részvények, például az Apple és az ETF számára..

Stablecoinok és a Tether bukása

A pénz jövője rajtunk áll, mivel Cameron Winklevoss szereti olyan kriptovaluták megjelenését nevezni, mint a Bitcoin és az Ethereum. E hagyományos decentralizált kriptográfiai eszközök mellett felmerült a digitális eszközök egy része, amelyek 1: 1 arányban fiat devizákhoz vannak kötve, és stabilizálják értéküket egy ingatag kriptográfiai eszközökkel teli piacon..

Ez az általános stabilitás, amelyet közvetlenül a fiat pénznemek támogatnak és kötnek, biztosítja az ilyen típusú kriptóérmék kifejezését a „stablecoin” kifejezés. A befektetők a Bitcoin-t és más kriptókat kereskednek stabil állományokért, amikor arra számítanak, hogy a piac leesik, megvédve őket a veszteségektől.

Az első a maga nemében és a piacon uralkodó legnépszerűbb stablecoin a Tether. Sok vita övezi a Bitfinexhez szorosan kapcsolódó stablecoin-t. A általános bizalmatlanság Tether iránt lehetőséget teremtett más stabil kereskedők számára, hogy felbecsülhetetlen piaci részesedést szerezzenek, és így született meg a Paxos Standard, a Gemini Dollar, az USD Coin és még sokan mások.

Ezek a stabil állományok ugyanúgy működnek, és a már említett stabil, biztonságos menedékként történő felhasználásukon kívül a csökkenő piacok idején gyorsan az USA dollár digitális változatává is válnak, amelynek a jövőben önmagában is előnyei lehetnek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me