A legnagyobb kriptovaluta csere a világon a Binance számos új kriptográfiai projektet támogatott platformján, így nagyobb közönséghez tudtak eljutni. Ezek a projektek általában kezdeti tőzsdei felajánlásokként vagy IEO-ként indultak a Binance csereplatformján; amely a társaság zsetonjait kedvező áron értékesíti a befektetők számára. A vezető digitális eszközcsere most külső befektetéseket hajt végre a feltörekvő induló vállalkozásokban, amelyek elősegítik a titkosítás átvételét.

Az egyik ilyen cég a TravelbyBit. Ausztrál alapú start-up, A TravelbyBit beruházást kapott több mint 2,5 millió USD a Binance-től. A TravelbyBit már megkönnyítette a világ első kriptovaluta-barát repülőterét Brisbane-ben, és elkötelezett amellett, hogy ezt a funkciót más repülőterekre is eljuttassa.

Mielőtt elmélyülnénk a TravelbyBitben, nézzünk meg néhány nagyszerű munkát, amelyet a Binance a kriptovaluta- és blokklánc-iparban végez azzal, hogy stratégiai beruházásokat hajt végre a legígéretesebb startupokba..

Binance Labs – A Binance kockázati ága

Az új vállalatok és tehetségek inkubálása és befektetése céljából megalakult a Binance Labs. A Binance hagyományos tőzsdei termékeinek kockázati ága, a Binance Labs meghívja a blokklánc legjobb projektjeit inkubációs vagy közvetlen befektetési pályázatokra. Az Ella Zhang vezetésével a Binance Labs aktívan keresi a projekteket Afrika, Latin-Amerika, Ázsia, Észak-Amerika és Európa szerte – aktív befektetésekkel, beleértve az OasisLabs-ot, a MobileCoin-ot, a Contentos-t és természetesen a TravelbyBit-et is.

A Binance Lab küldetése olyan projektek támogatása, amelyek széles körű potenciállal rendelkeznek a nagyobb blokklánc-ökoszisztéma egészében, és megkönnyíthetik a tömeges alkalmazást. A Binance Lab inkubációs programja egy 10 hetes helyszíni program, amely a korai stádiumú startupokat támogatja a termékpiacra való illesztés érdekében.

A Binance Labs közvetlen beruházásai azoknak a projekteknek szólnak, amelyeknek már van működő projektje, és tőkére van szükségük ahhoz, hogy megoldásaikat szélesebb piacra tereljék. Ennek eredményeként a TravelbyBit természetesen kiválóan megfelelt a Binance Lab közvetlen befektetésének.

A TravelbyBit kibővül a világ legfontosabb repülőtereire

Az ausztrál vállalat az új alapokat arra használja fel, hogy új, blokklánc-technológiával működő értékesítési pontok (POS) fizetési rendszereket vezessenek be. Ezeket a rendszereket a világ legnagyobb repülőterein telepítik.

Lényegében ezek a gépek kicsit hasonlítanának a meglévő kártyagépekre, bár lehetővé tennék a kereskedők számára, hogy digitális pénznemben fogadjanak el és végezzenek tranzakciókat. Ezenkívül a TravelbyBit az első vállalat, amely fizikai kiskereskedelmi térben vezeti be a Bitcoin villámhálózati fizetéseket.

A Bitcoin villámhálózatot 2016-ban vezették be, mint egy 2. szintű technológiát, hogy megkönnyítsék a gyorsabb fizetéseket a BTC-ben, ami jelentősen növeli a Bitcoin funkcionális pénznemként és átváltási egységként való hasznosságát. Ez a Bitcoin rendeltetésszerű felhasználása, a titokzatos alkotója által az eredeti Bitcoin-dokumentum alapján Satoshi Nakamoto.

Miért érdekli a Binance a TravelbyBit-et??

Changpeng Zhao, a Binance vezérigazgatója megjegyezte, hogy a kriptográfia elfogadásának kulcsa az olyan földi megoldások megkönnyítése, amelyek lehetővé teszik az emberek számára a kriptográfia szükség szerinti használatát. Azt is elmondta, hogy ennél a modellnél jobban nem illik az utazáshoz, különösen, ha valaki olyan külföldi országba megy, ahol esetleg nincs helyi pénzneme.

Hozzátette:

„Keresse meg a TravelbyBit-et, és tegye használatba érméit (remélhetőleg a Binance-érmét vagy a BNB-t). Kezdjük a repülőterekkel, és menjünk onnan. Hosszú távon a TravelbyBit osztja elképzeléseinket és értékeinket, és örömmel dolgozunk velük együtt, hogy egy blokkláncot támogató gazdaságot hozzunk létre. “

2018-ban, Binance lett a leggyorsabban olyan vállalat, amely elérte az egymilliárd dolláros értékelést. A vállalat arra számít, hogy ez évig akár egymilliárd dollár bevételt is elérhet, és megnöveli az amúgy is nagy, 10 millió felhasználóból álló felhasználói bázisát.

Hogyan működik a TravelbyBit?

Lényegében a TravelbyBit alapvető üzleti javaslata az utazási közvetítés, amelynek során az ügyfelek kriptovalutában fizethetnek a repülésekért és a szállodákért, nem pedig a fiat pénznemekért. Hasonlóképpen, a TravelbyBit rengeteg kereskedőt köt össze, különösen turisztikai területeken, akik elfogadják a kriptográfiai fizetéseket. Eddig a TravelbyBit több mint 300 kriptobarát kereskedőből álló partnerhálózatot vezetett be Ausztráliában.

Mintha ez nem lenne elég, a TravelbyBit a Nagy-korallzátony közelében egy teljes „kriptovárosral” társult, az ún. Agnes Water, Queensland. Ausztrália első kripto-barát városa, Agnes Water nyüzsgő turisztikai város a gyönyörű ausztrál északkeleti parton.

Az Agnes Water vállalkozásai elkezdték elfogadni a kriptovalutát, különösen az utazásszervezők, akik a TravelbyBit révén kerékpárkölcsönzést, tengerparti túrákat, üdülési csomagokat, sőt kenguru szentélylátogatásokat is szerveznek, amelyek kizárólag kriptovalutában fizetnek..

A TravelbyBit kijelenti, hogy elképzelése az, hogy megkönnyítse a valódi kriptovaluta tömeges elfogadását, lehetővé téve az utazók számára, hogy a Bitcoin határtalan természetét kihasználva a világot bejárhassák anélkül, hogy több nemzeti valutát is magukkal vennének..

Ez nem csak a Bitcoin sem – a TravelbyBit megkezdte a Litecoin (LTC) elfogadását, és természetesen, ahogy azt a Binance Labs befektetőként elképzelheti, a Binance Coin (BNB).

Az indulás óta a TravelbyBit feldolgozta 4400 tranzakció, ezek 61% -a a Bitcoin Lightning hálózaton fordul elő. A legfrissebb tranzakciók között szerepel a Burrito Shack, a kínai gombóc elvihető és még egy konferencia foglalás Brisbane-ben!

Hogyan változtatja meg a TravelbyBit az utazást?

Az utazók hamarosan a TravelbyBit POS-on keresztül a világ összes résztvevő repülőterén használhatják kriptóikat. Mostantól meglátogathatják a különböző repülőterek kereskedőhelyeit, és gyors, biztonságos és egyszerű kriptofizetést hajthatnak végre a POS rendszeren keresztül. A TravelbyBit jelenleg olyan fizetett hitelesített kriptovalutákban támogatja, mint a Bitcoin (BTC), az Ethereum (ETH), a Litecoin (LTC) és a BNB.

A TravelbyBit vezérigazgatója, Caleb Yeoh a terjeszkedés új útjával kapcsolatban így nyilatkozott:

“A blokklánc-fizetések képesek rendkívül hatékonyá tenni a globális kereskedelmet azáltal, hogy megszüntetik a többféle árfolyamok súrlódásának nagy részét.”

Yeoh hozzátette, hogy az egész világon található repülőterek leginnovatívabb kiskereskedőivel dolgoznak annak érdekében, hogy a felhasználók egyetlen valutával fizethessenek, bárhová is mennek. Mint fentebb feltártuk, nem csak a repülőterek állnak a TravelbyBit középpontjában. De globális központként a repülőterek az egyik legjobb hely a kriptovaluták bevezetésének elterjesztésére. A partnerség elősegíti a kriptográfia elfogadásának növelését. Sőt, amint a TravelbyBit bővül, számos munkahelyet teremtene az ausztráliai Queensland-ben is.

Van egy másik aspektusa a TravelbyBit üzleti javaslatának – a növekvő számú kriptovaluta-kereskedők és azok között, akik nagyot ragadtak a blokklánc térben, masszívan növekvő piac van a termékek és szolgáltatások számára, amelyek lehetővé teszik, hogy ezek a nuevo-gazdag egyének fizessenek a kriptográfiai készleteikkel , anélkül, hogy átesett volna azon a nehézkes folyamaton, amikor először fiatra váltottak.

A Queensland-i innovációs és idegenforgalmi miniszter, Kate Jones is üdvözölte a vállalat sikerét, mondván:

“Nagyon jó látni, hogy egy helyi vállalat együttműködik a blokklánc ökoszisztéma egyik legmegalapozottabb multinacionális vállalatával.”

A Bitcoin által működtetett globális valuta?

Bitcoin és a kriptovaluta-maximalisták gyakran rámutatnak a The Economist híres címlapjára még 1988-ban, amely kimondta: „Készülj fel egy világpénzre.” A cikk, amely 30 éven belül globális valutát jósolt, kétségtelenül megelőzte korát, de az olyan új projektek, mint a TravelbyBit, végül a Bitcoin révén valósítják meg ezt.

Lényegében a kriptovalutákon keresztül láthattunk először olyan valutát, amely világszerte cserélhető, állandó értékű és nagyon változatos a nemzeti szintű fiat devizákhoz képest. Ennek első akadálya az elérhetőség és az örökbefogadás – a TravelbyBit két problémát old meg.

A legfontosabb, hogy a kockázati tőke és a befektetési társaságok – például a Binance Labs – szárnyai alá veszik ezeket az innovatív új vállalatokat, és segítenek nekik az új decentralizált gazdaság megvalósításában..