A Coinbase megszerzi a Paradexet, és hatalmas lépéseket tesz előre az intézményi befektetők vonzása felé

Coinbase jel a honlapon. Forrás: shutterstock.comCoinbase jel a honlapon. Forrás: shutterstock.com

A Coinbase a közelmúltban számos kriptovaluta-csereplatform heves versenyével nézett szembe. Az elmúlt héten, Robin Hood, a vezető tőzsdei mobilalkalmazás bejelentette, hogy jutalék nélküli kriptográfiai szolgáltatásait kiterjeszti több amerikai államba, míg egy másik versenytárs, az eToro feltárta szolgáltatásainak megnyitását az összes amerikai ügyfél előtt. Továbbá, a Circle bejelentette, hogy egy újabb tőzsdét, a Poloniex-et vásárol egy hatalmas, 400 millió dolláros üzletben. Úgy tűnik azonban, hogy a Coinbase előre tervez egy sor lépést, amelyek célja a kriptográfia területén betöltött vezető szerepének érvényesítése..

GDAX le kell állítani

Beszéd itt: CNBC gyors pénz Május 23-án Assif Hirji, a Coinbase elnöke és vezérigazgatója azt állította, hogy két nagy bejelentést tett.

„Örömmel jelentettem be két dolgot ma. Azok a dolgok, amelyek jelentősen megnövelik az emberek által az érmealapon kereskedhető eszközök mennyiségét. Az első a Coinbase Pro piacra dobása, amely egy aktív kereskedési termék […] Ez a GDAX platformunk fejlődése. […] A GDAX most alapvetően szétválik: az intézményi termékcsomag, amelyet a múlt héten jelentettünk be [Coinbase Prime, Ed] és a Coinbase Pro az egyéni befektető számára ”.

A vállalat bejelentette, hogy június 29-ig leállítja a GDAX-et, és minden ügyfelet átadnak a Coinbase Pro-nak.

Ezután hozzátette:

„Másodszor, megvettük a Paradexet, amely a világ vezető váltója. Ez lehetővé teszi, hogy szó szerint száz és száz zsetont cseréljen a saját pénztárcájából. Valójában meg fogjuk tenni, hogy ez megfeleljen az Egyesült Államok törvényeinek. Nagyban növeljük azoknak a dolgoknak a számát, amelyekkel kereskedni lehet, ezt betartó módon csináljuk ”.

Arra a kérdésre, hogy a Paradex decentralizált tőzsde-e, és hogy lesz-e egy adott kosár token, amelyet fel lehet ajánlani a kereskedés számára, és amelyet megnevezhet, Hirji pontosította:

„Ez nem decentralizált csere; ez nem ilyen értelemben vett csere. Hirdetőtábla ”.

Valójában a Coinbase látszólag azt tervezi, hogy hirdetőtáblát indít az amerikai ügyfelek számára, amely szerintük ugyanúgy fog működni, mint a részvénypiacokon, hogy az ügyfelek közvetlenül kereskedhessenek eszközökkel.

“Kívül kissé más lesz, de elérjük, hogy ez megfeleljen, és lehetővé tesszük ügyfeleink számára, hogy a lehető leghamarabb hozzáférjenek hozzá” – fejtette ki..

Továbbá kijelentette, hogy az amerikai szabályozók a cseréket „egyfelé”, a hirdetőtáblákat pedig „máshogy” tartják. És hogy a hirdetőtáblákon keresztül sokkal szélesebb termékcsomag kínálható kereskedelemre.

Végül a következőket mondta:

“Reméljük, hogy a legtöbb, a Paradexben már forgalmazott zsetont képesek leszünk az Egyesült Államokban megfelelő módon felajánlani.”.

A Coinbase az intézményi befektetőket célozza meg

Ugyanezen a napon Adam White-t, a Coinbase alelnökét és vezérigazgatóját meghívták a Fortune „A főkönyv kiegyensúlyozására”. Kevesebb, mint két hete kérdezték a Zcash hozzáadásáról az Ikrekre, és az eseményt kísérő 47% -os áremelkedésről, White így válaszolt:

“Nagyobb ipari szempontból azt gondolom, hogy a Zcash hozzáadása fantasztikus nagy előrelépés az ipar számára […], mert véleményem szerint az az, hogy a szabályozók valóban kezdik megérteni ezt a technológiát”.

Azt is elárulta, hogy a Coinbase tisztában van azzal, hogy ügyfelei több eszközzel akarnak kereskedni, és hogy „ezen dolgoznak”.

White ezután a Coinbase új chicagói irodanyitásáról beszélt, amelyet mérnöki irodának nevezett, amely a vállalat által már kínált termékek intézményi szintű infrastruktúráján fog dolgozni, és a jövőben is fejlesztés alatt áll..

Hozzátette:

„Mi a kriptográfia Google-ja akarunk lenni. Időnk és erőforrásaink nagy részét most az infrastruktúra kiépítésére fordítjuk. A kriptovaluta biztonságos tárolásának, biztonságos kereskedelmének képessége ”.

A Coinbase nemrégiben olyan terméksorozatot dobott piacra, mint például a Toshi, egy felhasználó által vezérelt pénztárca és Dapp áruház, és Coinbase Commerce, egy másik alkalmazás, amely lehetővé teszi az ügyfelek és a vállalkozások számára, hogy kriptovalutával kereskedjenek áruk és szolgáltatások fejében.

Arra a kérdésre, hogy várhatóan mennyi intézményi pénz áramlik be a kriptopénzek piacára, White így válaszolt:

„Becsléseink szerint legalább 10 milliárd dollár intézményi tőke vár a pálya szélén, csak azért, hogy beköltözzen egy biztonságos letétkezelési termékre. Úgy gondoljuk, hogy a megfelelő termékkészlet és a megfelelő szolgáltatás együttes kínálata több tízmilliárd dolláros intézményi tőke felszabadítását szolgálja, és reméljük, hogy ez rajtunk keresztül valósul meg ”.

A Goldman Sachs néhány héttel ezelőtti bejelentését, miszerint lehetővé teszik ügyfeleik számára, hogy kriptovalutákkal kereskedjenek, sok elemző a fiatal eszközosztály vízválasztó pillanatának tekintette. White azzal zárta az interjút, hogy jósolta, hogy utóbbi remélhetőleg megnyitja az ajtót a szélesebb intézményi elfogadás érdekében.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map