A Crypto Terminal kiadta az A.I által vezérelt valós idejű intelligens híreket és digitális eszközök adatplatformját

A 21. század hiperkapcsolt világában a piacmozgató híreket gyakran egyre strukturálatlanabb csatornákon terjesztik, beleértve a blogokat, a közösségi médiát, a csevegőszobákat és más 24/7 híreket..

A strukturálatlanok növekvő gyakorisága adat minden eddiginél nagyobb kihívást jelentett a kereskedők számára a hírek nyomon követése és meghatározása, amelyek befolyásolhatják a részvényeiket, és az információkhoz való nagyobb hozzáférés ellenére a kereskedők számára még nehezebb tudni, hogy mikor és hogyan kell eljárniuk.

Most a kriptovaluta kereskedőknek és befektetőknek lehetőségük van páratlan hozzáférést szerezni a blockchain-hírek legátfogóbb forrásaihoz, valós idejű piaci intelligencia platformon keresztül Crypto Terminal.

A Crypto Terminal platform kihasználja mesterséges intelligencia (A.I.) és gépi tanulás technológia egy gondosan kurált hírcsatorna eljuttatásához, amely fejlett adatelemzéseket és piaci betekintést nyújt a kriptokereskedők és befektetők minden készségszintjéhez.

A Crypto Terminal Platform

Jeremy Adler és Diego Czul szakértő kereskedők alapították 2018-ban, Crypto Terminal abból a szükségből született, hogy valós idejű, zajmentes híreket juttasson el a kialakulóban lévő és érzelmektől vezérelt blokklánc-piacokra.

Az A.I. legújabb fejlesztéseinek, a gépi tanulásnak és a természetes nyelvnek a bevezetésével feldolgozás és ideghálózatok, A Crypto Terminal bánya adatai sokféle elsődleges forrásból, a hírek és események összesítéséhez és elemzéséhez, amelyek piacmozgásra képesek.

Nemrégiben kiadott sajtóközleményében Diego Czul, a CTO kinyilvánította a Crypto Terminal izgatottságát, hogy olyan platformot hoz piacra, amely végül a mindennapi kriptográfiai kereskedők számára biztosítja az alapvető kereskedési eszközöket, valós idejű híreket közölve, amelyek makroszintű hatással lehetnek a kriptopiacokra..

A Crypto Terminal A platform intelligens algoritmusokkal folyamatosan tanul az összesített adatokból, és csak a legrelevánsabb híreket juttatja el a kereskedőkhöz egy teljesen testreszabható felületen keresztül, amely az ipar egyik legzökkenőmentesebb piaci betekintési hírcsatornáját kínálja..

Monitor, Információ, Végrehajtás

Pontosabban, a Crypto Terminal interfész a saját fejlesztésű M.I.E technológiai verem köré épült, amely a monitor, az információ és a végrehajtás rövidítése, lehetővé téve a kereskedők számára, hogy jobb és gyorsabb kereskedési döntéseket hozzanak. Szóval, hogyan működik ez a technológia?

Monitor

A kereskedők csak annyira jók lehetnek, mint a kapott hírek, és tudniuk kell, amikor a legjobb lehetőségek adódnak. A Crypto Terminal valós idejű hírcsatornája milliszekundumokban tölt be, és csak a kereskedőknek mutatja a legrelevánsabb híreket.

A Crypto Terminal ezt gépi tanulás és szabadalmaztatott algoritmusok segítségével éri el fontos kulcsszavak statisztikai elemzésével és a piacmozgató hírek elkülönítésével. Hasonlóképpen, a Crypto Terminal természetes nyelvi feldolgozást használ, amely meghatározza a hírek és azok forrásainak kontextusát.

Végül az A.I. és neurális hálózatok esetén az adatokat fontosságuk szerint rendezik és osztályozzák. A Crypto Terminal „szemétérzékelője” A.I. eltávolítja a haszontalan információkat, miközben a fontos adatokat kontextus szerint rangsorolja.

Inform

A platform felhasználói könnyedén személyre szabott figyelőlistákat hozhatnak létre testreszabható eszközökkel és a hozzájuk tartozó hírekkel, SMS- és e-mailes frissítésekkel.

A Crypto Terminal intelligens riasztórendszere valós időben szolgáltat híreket, felhatalmazva a befektetőket arra, hogy a társaik rendelkezésére álló strukturálatlan és széttöredezett adatok helyett gyorsan reagáljanak a kurált adatokra..

A riasztórendszeren keresztül a Crypto Terminal felhasználói hatalmas betekintést kapnak az üzenetküldő platformok széles skálájába, így megalapozott kereskedési döntéseket hozhatnak még útközben is.

Az alábbi képernyőkép a legutóbbi valós idejű ábrázolását mutatja Póráz & Bitfinex perújdonságok a Crypto Terminal-on. Ez a riasztási funkció lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy kamatoztassák az ilyen jövedelmező híralapú kereskedési lehetőségeket.

A legutóbbi Tether valós idejű ábrázolása & Bitfinex perújdonságok a Crypto Terminalról

Végrehajt

Mivel a Crypto Terminal A platform növekszik a funkcionalitás terén, a kereskedők képesek lesznek használni az alacsony késleltetésű API kereskedési motort, amely lehetővé teszi a kereskedést több kriptotőzsdén, mind a Crypto Terminal felületén belül.

Ez tovább javítja a kereskedők azon képességét, hogy gyors döntéseket hozzanak a piacképes hírekről, mivel nem kell elhagyniuk a Crypto Terminal platformot kereskedések végrehajtásához..

Widgetek

A Crypto Terminal számos fejlett felhasználói felület-modullal rendelkezik, amelyek kombinálva az egyik leghatékonyabb eszközzé válnak a kriptokereskedők arzenáljában. A felhasználók kiválaszthatják, hogy melyik widgetet jelenítsék meg a felületükön a teljes mértékben testreszabható élmény érdekében.

Diagramozás

A hagyományos platformokkal ellentétben, amelyek megkövetelik a felhasználóktól, hogy az eszközdiagram nyomon követése érdekében a lapok és az ablakok között előre-hátra váltsanak, a Crypto Terminal platform hozzáférést biztosít az interfészen belüli térképészeti funkciókhoz. A diagramok a TradingView-ból származnak, biztosítva, hogy naprakészek és pontosak legyenek.

Ez a funkció lehetővé teszi a zökkenőmentes váltást a grafikonok és az interfész egyéb widgetjei között, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Crypto Terminalon belül maradjanak.

Rendelések letiltása

A kereskedők találnak egy modult is, amely megjeleníti a tőke be- és kiáramlását a kiválasztott eszközhöz. Ez lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy korrelálják a nagy vevőket az eladókkal, hogy jobban megértsék, hol adják le a legnagyobb kripto kereskedők a megrendeléseket.

Árajánlatok

A kereskedőknek már nem kell külső oldalakra látogatniuk az eszköz árának ellenőrzéséhez. A Crypto Terminal felületén található árajánlat-widget élő árajánlatokat ad bármely kriptográfiai eszközhöz, értékes időkeret-adatokkal, napi legmagasabb és alacsonyabb értékekkel, mennyiséggel és az utolsó kereskedett árral együtt..

Népszerű témák

A felkapott témák widget a 25 legfelkapottabb témakört jeleníti meg, időintervallumokban, 6 órától egészen 3 hónapig. Hasonlóképpen, a felhasználók rákattinthatnak egy meghatározott trend témára, és megnézhetik a vezető hírforrásokat, amelyekből ezek az adatok származnak.

A Crypto Terminal a kriptopiacok makro trendjeire összpontosít, hogy azonosítsa azokat a szélesebb hangulatokat és gördülő eseményeket, amelyek potenciálisan nagy elmozdulásokat hozhatnak létre a kedvezőtlen vagy rossz irányba..

Volatilitási riasztások

Egy másik alapvető eszköz, amelyet a Crypto Terminal kínál a felhasználóknak, egy volatilitási riasztáskövető, amely figyeli az adott eszköz volatilitását több tőzsdén, és segít a felhasználóknak megjósolni a lehetséges nagy áringadozásokat, még mielőtt azok bekövetkeznének..

Alkalmazások és stratégiai kapcsolatok

Míg Crypto Terminal kezdetben a kriptopiacok számára készült, ahol a 24/7 kereskedelem hangulat-vezérelt és naprakész híreket igényel, a Crypto Terminal csapata úgy gondolja, hogy megoldása minden olyan piacon alkalmazható, ahol strukturálatlan adatok vannak jelen.

Ide tartoznak a tőzsdék, a deviza, a határidős ügyletek és egyebek. Hasonlóképpen, a Crypto Terminal saját technológiája nagy valószínűséggel előnyös kereskedési élményt kínál a kiskereskedők és befektetők számára, egészen az akkreditált befektetőkig, a családi irodákig és a fedezeti alapok kezelőiig.

Ennek érdekében a Crypto Terminal már számos stratégiai kapcsolatot biztosított a piacvezető kutató- és oktatócégekkel, portfóliókezelő társaságokkal és a digitális eszközgazdasággal foglalkozó banki szolgáltatókkal, és stratégiailag új piacokká nő..

Az első lépések a kriptoterminálon

Kereskedők keresnek megkezdődött A Crypto Terminal professzionális számlát vezethet, ingyenes 14 napos próbaverzióval és nagylelkű havi árazással terv. Hasonlóképpen, azok a vállalati felhasználók is, akik be akarják építeni a Crypto Terminal fejlett API-megoldásait felveszi a kapcsolatot hogy megbeszélést szervezzen.

Jobb kereskedési tapasztalat

A kriptopiacok érlelődésével kereskedők, akik kihasználják az A.I. olyan vezérelt szolgáltatások, mint a Crypto Trader, képesek lesznek egy lépéssel a piac előtt maradni, és következetesen jobban informált kereskedéseket folytathatnak anélkül, hogy strukturálatlan hírforrásokat átszűrnének.

Hasonlóképpen, a Crypto Terminal all-in-one megoldása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ésszerűsítsék kereskedési tapasztalataikat, és figyelemelterelés nélkül működjenek a saját, erre a célra kialakított, testreszabható felhasználói felületükön – időt takarítva meg és szűrve a piaci zajokon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map