Ahogy elérjük 2019 közepét, egyre valószínűbbnek látszik, hogy a tágabb értelemben vett újabb bullish szakasz közepette vagyunk kriptovaluta piacon, a Bitcoin és számos más nagy kripto eszköz ára csillagászatilag emelkedett az elmúlt hónapokban.

Sok befektető örvendetesnek tekintette ezt a 2018 elején kezdődött elhúzódó medvepiacot, amely a legtöbb kriptovaluta több mint 90% -át veszítette el értékének minden idők legmagasabb szintje óta, ami a teljes kriptopiaci felső határt csökkenti. azt.

Bár a kriptovaluta piacokon könnyű elragadni, mint a blokklánc rajongó, sok kereskedő, befektető és hosszú távú tulajdonos ritkán áll meg gondolkodni azon, hogy a kriptovaluta nyereségük hogyan viszonyulna a hagyományos eszközosztályokból realizált hozamhoz.

Másrészt a kriptográfiai befektetéseket továbbra is óvatosan, vagy egyáltalán elrugaszkodják a hagyományos befektetési szakemberek a legendás amerikai befektetőtől Warren A büfé az év elején „téveszmének” nevezi a Bitcoint egy interjú a CNBC-vel.

Úgy tűnik azonban, hogy sok kereskedő, aki nem akarja kockáztatni a kriptovaluta-eszközök kitettségét, komoly potenciális nyereséget hagyhat ki, amint arra egy kiemelkedő befektető rámutatott a héten.

Crypto Vs. Klasszikus befektetések

Kiemelkedő kereskedő, író és Twitter személyiség, Charlie Bilello, aki több mint 110 000 Twitter-követővel büszkélkedhet, kedden tweet-sorozatot tett közzé, összehasonlítva mind a hozamot, amelyet a kereskedők olyan hagyományos eszközökből szereztek volna, mint például az áruk és az S&P 500, -vel Bitcoin (BTC), és számos más kriptovaluta 2019 eleje óta.

2019 visszatérés…

Bitcoin $ BTC: + 143%

REITs $ VNQ: + 22%

Nasdaq 100 $ QQQ: + 21%

S&P 500 $ SPY: + 18%

Olaj $ USO: + 16%

Kis sapkák $ IWM: + 16%

EAFE $ EFA: + 12%

Befektetési fokozat $ LQD: + 10%

Magas hozam $ HYG: + 9%

EM $ EEM: + 8%

Áruk $ DBC: + 6%

Kötvények $ AGG: + 5%

Arany $ GLD: + 5%

Készpénz $ BIL: + 1%

– Charlie Bilello (@charliebilello) 2019. június 19

Érdekes módon azok, akik aranyba vagy kötvényekbe fektettek be, 2019 eleje óta csak + 5% -os hozamot értek volna el, ami -3% -kal alacsonyabb, mint a legrosszabbul teljesítő főbb kriptovaluta, Csillag Lumen (XLM), amely az év eleje óta + 8% -ot hozott.

Befektetés olyan tőzsdei indexekbe, mint az S&A P 500 és a Nasdaq 100 meglehetősen tisztességes + 18% -os, illetve + 21% -os nyereséget, az ingatlanbefektetési alapok vagy a REIT-ek átlagosan erős + 22% -os nyereséget eredményeztek volna. Másrészt az olajba történő befektetés, amely némi volatilitást tapasztalt ebben az évben, + 16% -os nyereséget ért volna el.

Viszonylag, Fodrozódás (XRP), a harmadik legmagasabb kriptovaluta piac-cap az írás idején a befektetők + 16% -ot hoztak volna az év eleje óta, míg a piaci kapitalizáció szerint a második legmagasabb kripto, Ethereum (ETH), hatalmas + 87% -ot hozott, és Monero (XMR) hasonlóan lenyűgöző + 98% -ot tett volna.

2019 Crypto Returns

Binance érme: + 479%

Litecoin: + 321%

Tezók: + 162%

BitcoinCash: + 152%

EOS: + 150%

Bitcoin: + 143%

Bitcoin SV: + 141%

Cardano: + 111%

Monero: + 98%

Kötőjel: + 92%

zCash: + 89%

Ethereum: + 87%

NEO: + 71%

TRON: + 65%

Eth Classic: + 59%

NEM: + 30%

IOTA: + 18%

XRP: + 16%

Csillag: + 8%

– Charlie Bilello (@charliebilello) 2019. június 19

Azonban nyolc fő cap kriptó, amelyekről Bilello is tweetelt, 2019 eleje óta háromszoros százalékos nyereséget eredményeztek volna befektetőik számára. A legnagyobb nyereség azonban meglepetés lehet, mivel nem a Bitcoin vezetett 2019 rally, de ehelyett vezető érme Binance érme (BNB).

Befektetés Binance érme az év elején hatalmas + 479% -ot hozott volna a befektetőknek, ami sokszorosára megsokszorozta kezdeti befektetéseiket. Hasonlóképpen, a Litecoin, amelyet gyakran digitális ezüstnek neveznek, messze felülmúlta a valódi nemesfémeket, és + 320% -ot hozott befektetőinek.

A 2019 elejétől vásárolt és tartott befektetők további magas nyereségei közé tartozik a Cardano harmadik generációs kriptovaluta, amely + 110% hozamot, a dApp-fókuszú blockchain EOS, amely + 150% -ot kapott, sőt a Bitcoin SV, Craig Wrighté az új blokklánc-ajánlat, amelyet 2018 novemberében a Bitcoin Cash protokoll kemény villája után indítottak el, az idei évben eddig meghaladta a + 140% -ot.

Összességében elmondható, hogy 2019 folyamán eddig komoly erőteljes árnövekedés tapasztalható, amely kissé kiegyenlítette a medve piaci veszteségeket, és fennáll a lehetősége, hogy ezt a felfelé tartó lendületet megtartsa 2019 hátralévő részében.

Összehasonlítható erősítők

Ilyen nyereség szinte nem hallható a hagyományos eszközök vagy befektetések napi kereskedelmében, az egyetlen hasonló nyereség a kezdeti nyilvános felajánlásokból (IPO), vagy újabban a kannabisz-részvényekből származik – amelyek száz százalékos nyereséget tapasztaltak. Például a TransCanna Holdings nevű Cannabis márkanevű vállalat hatalmasat nyert 586% 2019 eleje óta.

Hasonlóképpen, a Beyond Meat (BYND) IPO, az ez év elején indult növényi burgergyártó társaság több mint 600% amióta nyilvános kereskedésbe kezdett, az elmúlt évek egyik legjobb tőzsdei teljesítményévé vált, és még a legmagasabb piaci részesedéssel rendelkező kriptovaluták legmagasabb nyereségét is felülmúlta..

Ezzel ellentétben, míg a top 20 piaci kapitalizációs kriptovaluta közül sokan valamilyen mértékben emelkedtek eddig 2019 folyamán, az Uber és a Lyft útlehívó alkalmazások, amelyek ez év elején indították el IPO-jukat, tőzsdei áruk körül kereskednek, gyengén teljesítenek néhányhoz az általunk vizsgált kriptovaluták.

Következtetés

Számos kereskedő, különösen azok, akik nem hajlandóak kockázatot vállalni, 2019-ben még mindig lassan léphetnek be a kriptopiacokra. Hosszú távú tartás szempontjából azonban a kriptográfiai portfóliók által ebben az évben realizált százalékos nyereség messze meghaladta volna a sok hagyományos eszközosztályt, és jelentősen felülmúlta az állítólagosan „forró” új IPO-kat, mint az Uber és a Lyft.

Rengeteg olyan részvény van azonban, amelyek óriási potenciállal rendelkeznek, például a húson túl, és különösen a kannabisz állományok, és még mindig érdemes a kriptopénz-befektetőknek diverzifikálni kockázatukat, és portfólióik részeként felfedezni más hagyományos eszközosztályokat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me