Alameda Research: Bitpontos jelentés a hamis Bitcoin kereskedési volumenről pontatlan

Annak ellenére, hogy a Bitwise nemrégiben tanúskodott az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéről (SEC), amely kijelentette, hogy a Bitcoin kereskedési volumenének akár 95% -a is hamis, kvantumkereskedelmi cég Alameda Research tagadja ezen állítás érvényességét, ahelyett, hogy azzal érvelne, hogy az igazság sokkal kevésbé egyértelmű.

Bitenkénti eszközkezelés, a kriptográfia kereskedelmével foglalkozó amerikai hatóság, valamint az index és a béta kriptográfiai eszközök egyik legnagyobb szolgáltatója hosszadalmas jelentés, a SEC-nek 2019 márciusában tartott előadásához kiegészítő információként készült.

Több mint 80 tőzsdei adatok összesítése, a Bitwise kutatói azt állítják, hogy e tőzsdék közül csak 10 állíthatná, hogy 100% -ban valóban jelentett kereskedési volumenek vannak; ezzel az első tíz tőzsde együttesen csak a Bitcoin kereskedési volumenének 5% -át teszi ki.

Mint azt elképzelhetnénk, a 10 becsületes tőzsde között a kriptovaluta piacok főbb nevei voltak, többek között Binance, Bittrex, Kraken és az Ikrek. A Bitwise szakértői véleménye azonban szigorúan igaz, vagy tévesen értékelhette volna a valós és a jelentett Bitcoin kereskedési volumeneket?

Alameda Research

Az Alameda Research, amelyet 2017 októberében alapítottak az Egyesült Államokban, egy kvantumkereskedelmi cég, amely több mint 100 millió dollár digitális eszközt kezel, és naponta óriási 600–1,5 milliárd dollárt forgalmaz több ezer digitális eszközpáron. Hasonlóképpen, a vállalat jelenleg a 10 legnagyobb hely közül 2-t ér el a legmagasabb nyereségért a BitMEX ranglistán.

Tetszik Bitenként, a cég saját kutatásokat készít és jelentéseket készít a digitális eszközipar helyzetéről, ideértve a dedikált hangerő-figyelő kriptovaluta származékai részeként cserélik az FTX-et.

Az Alameda’s Trading Tops jelentése hamis mennyiség

Szóval, miért olyan biztos az Alameda Research, hogy a Bitwise állítása pontatlan? Beszélek a YouTube rejtjelcsatornájával Venture Coinist július 17-én, az Alameda Research vezérigazgatója és társalapítója, Sam Bankmanfried azt állította, hogy a Bitwise által szolgáltatott adatok nem voltak pontosak.

Az interjúban Bankmanfried kifejtette:

“Mi magunk többet kereskedünk ezeken a tőzsdéken minden nap, mint amennyit a [Bitwise] állít, hogy összesen kereskednek”

Erre válaszolva a kérdező rámutatott, hogy ha ez a helyzet, a Bitwise állítása a jelentésében drámai módon elmarad a valós kereskedési volumentől.

Bankmanfried továbbra is ezt mondta:

„Ha valóban mélyen elterjedt a kriptográfia és kereskedel mindezen platformokon, akkor már tudod a választ, ha a Huobiban kereskedel, az OKexben kereskedel, a Binance-ben kereskedel, akkor tudod, hogy sok valódi mennyiség van ott. Megpróbálod kereskedni a Bitcoint a Tether-szel az OKex-en, meg tudod csinálni – van likviditás, van méret. “

Azok, akik rendszeresen kereskednek digitális tőzsdéken, állítja Bankmanfried, tudni fogják, hogy létezik valódi mennyiség, mivel képesek kitölteni megrendeléseiket – bár a mosdáskereskedelem mennyire befolyásolja a piacokat.

Kiegyensúlyozott megközelítés

Bankmanfried azonban elismerte, hogy egyes tőzsdék valószínűleg hamis mennyiségűek. Kiegyensúlyozott megközelítést alkalmazva elmagyarázta, hogy két csoport számára könnyen lehet ellentétes elbeszéléseket elfogadni.

Az egyik oldalon vannak olyan pártok, mint a Bitwise, akik úgy vélik, hogy a jelentett kereskedési volumen nagy része hamis vagy mosott kereskedésű, a másik oldalon vannak olyanok, akik hevesen tagadják a hamis mennyiségi jelentések fogalmát..

Az igazság Bankmanfried szerint valahol a kettő között van:

„Megnézi a Bitwise címsorait, és alapvetően azt mondja, hogy Amerikán kívül nincs igazi kriptográfiai kötet … Sok hamis kötet van, és nagyon sok valódi kötet is van, és az emberek ezt nagyon rosszul fejezik ki. Tudat alatt csak nagyon könnyű megvásárolni egy elbeszélést. ”

Bankmanfried a földrajzi torzításra is rámutatott, amikor beszámolt a volumenről, kijelentve, hogy az USA-ban vagy Európában élők hajlamosabbak lennének az ázsiai mennyiséget hamisnak vádolni, és fordítva. Ezt kibővítve a Bankmanfried azt mondja, hogy valójában a legtöbb hamis kriptográfia valószínűleg Ázsiából származik, de fordítva a valós mennyiség nagy része.

Valódi vagy Minden hamis?

Nem biztos, hogy bölcs dolog elfogadni a Bitwise álláspontját, miszerint a jelentett kötet nagy része hamis, mivel úgy tűnik, hogy mind az anekdotikus bizonyítékok, mind a többi cég digitális vagyonáról szóló jelentések mást mutatnak. Ehelyett az Alameda Researchhez hasonlóan jobb lehet egy kiegyensúlyozott megközelítést alkalmazni a kriptográfia-kereskedelem volumenében.

Hasonlóképpen, a digitális eszközpiacok és különösen a Bitcoin teljes volumenének felmérésekor a legjobb a földrajzi elfogultságot hátrahagyni, mivel a valódi kriptográfia ázsiai országokból származik annak ellenére, hogy a népszerű elbeszélés szerint e kötet nagy része hamis.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map