Az Elrond Network óriási, 50-szeres nyereséget tapasztal a decentralizált tőzsdei jegyzés közepette

A Binance A decentralizált csere, amelyet általában Binance DEX-nek rövidítenek, több mint 30 új projektet sorolt ​​fel az év eleji elindítása óta, és a Binance Chain hihetetlenül népszerű hálózattá vált, amelyen tokenek listázhatók.

A Binance 2019 márciusában létrehozott DEX-je az eddigi egyik legsikeresebb decentralizált tőzsde, amely gyakran a napi kereskedési volumen csúcsait vezeti és rövid története során nagy mennyiségű felhasználót vonz. A Binance tőzsde, amelyet vezető kriptovaluta-szám alakított ki Changpeng Zhao – gyakran „CZ” néven emlegetik – egy globális kriptotőzsde, amelyet először Kínában hoztak létre.

Indítása óta a Binance az egyik legnagyobbra nőtt kriptovaluta tőzsdék a világban. A Binance és a CZ különösen régóta hűek akartak maradni a blokklánc, ami a Binance DEX bevezetésének egyik fő oka volt.

Azonban nem egy új decentralizált csereélményt kínálnak, hanem sokan most a Binance DEX-et várják annak következetes képessége miatt, hogy olyan projekteket pumpálhassanak, amelyek kezdeti tőzsdei kínálatukat (IEO) ott kezdik, gyakran hatalmas nyereséggel..

A befektetés történelmi megtérülése a Binance DEX segítségével

ICO cseppek, az új és a közelgő kezdeti érmeajánlatok (ICO) és a kezdeti tőzsdei ajánlatok népszerű naptárszolgáltatója tegnap tweetelt, hogy Elrond hálózat (ERD) meteorikusan emelkedett a Binance DEX tőzsdei bevezetése óta, mostanra az IEO tőzsdei árának körülbelül 13-szorosával kereskedhet. Az Elrond tegnap reggel 8: 00-kor, UTC-kor hivatalosan is szerepel a Binance-en, és jelenleg kereskedés 0,006 USD körüli áron.

.@ElrondNetwork listára került @binance és @Binance_DEX és most ~ 13x-kal kereskedik az IEO árfolyamától, és 50x-re tetőzik.https://t.co/yY6CN9TNwE

? https://t.co/OkdcuMtA5z pic.twitter.com/xDHh5Plz2o

– ICO cseppek (@ICODrops) 2019. július 4

Az ICO Drop tweetje azt is megosztotta, hogy az Elrond-projekt hogyan érte el a csúcspontját az 50-szerese IEO tőzsdei ár, így a nap egyik legjobb nyeresége. Az Elrond Network egy skálázható értékátviteli protokoll, amely minimális késleltetést és hihetetlenül alacsony díjakat tartalmaz. Az Elrond elkötelezte magát a Binance DEX-hez tartozó ERD-jelének 77 milliónyi repülőtere mellett is.

Válasz a Binance’s CZ tweetjére, Crypto Engineering, egy prominens kereskedő, több mint 16 000 Twitter-követővel, tweetelt egy olyan képen, amely összehasonlította öt projekt történeti nyereségét, amelyek szerepelnek a Binance DEX-en.

A múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeni eredményeket! pic.twitter.com/rJOhxOQWkE

– Crypto Engineering ?? (@cryptoengineers) 2019. július 4

A projektek között volt a Fetch (FET), a mesterséges intelligencia által működtetett intelligens blokklánc, amely 1,8-szorosa az IEO-árnak a tulajdonosok számára, 5,4-szeres mindenkori csúcsértékkel; a Matic (MATIC) mellett, amely a Binance DEX tőzsdei bevezetése óta 8,3-szoros növekedést eredményezett volna befektetőinek.

Hasonlóképpen, BitTorrent (BTT), a kínai blokklánc-platform által megszerzett, régi, peer-to-peer fájlmegosztó ökoszisztéma új érme Tron tavaly az IEO óta lenyűgöző 12,4-szeres megtérülést eredményezett a tulajdonosok számára, 15,5-szeres csúcsot teljesítve.

De ezek a nyereségek jelentéktelenné válnak, összehasonlítva az Elrond nyereségeivel néhány órával az első tőzsdei bevezetés után. Akik a tegnapi pumpa tetején értékesítettek, jelentős megtérülést tapasztaltak volna befektetéseiken, és valószínűnek tűnik, hogy más Binance DEX projektek is követhetik ezt a példát.

IEO-láz, vagy a szélesebb bullish hangulat jele?

Szóval, mi a hajtóereje ennek a hatalmas árnövekedésnek? Míg egyesek arra tippelnek, hogy a kriptovaluta a piac egésze visszatér a bikapiac szélesebb szakaszába, nehéz figyelmen kívül hagyni, hogy az IEO-k viszonylag jobban teljesítenek más eszközökkel, amelyek vagy egy ideje kereskednek, vagy még nem szerepelnek a főbb tőzsdéken.

Lehetséges, hogy az IEO lesz az új ICO, amely magaslatán 2016 és 2018 között az új kriptovaluta projektek elsődleges finanszírozási módszere volt, mielőtt a medve piacával összhangban elterjedt volna a népszerűségről. Most, hogy az ICO-kat óvatossággal szemlélik, miután sok befektető megégette a kezét 2018 folyamán, az IEO-k vonzó befektetésnek tűnnek, több biztonsági garanciával, az általuk kínált tőzsdéken keresztül..

A fő különbség az IEO-k és az ICO-k között az, hogy az IEO-n keresztül induló projektek azonnal megkezdhetik a kereskedést egy tőzsdén, és gyakran megvásárolhatók a tőzsde natív tokenjének használatával. A Binance-on működő IEO-k esetében ez azt jelenti, hogy az új tokenek azonnal magas likviditással rendelkeznek, ami kétségtelenül hozzájárul az értékük hirtelen megugrásához, amint elérik a tőzsdét..

Úgy tűnik azonban, hogy ez egy Binance-központú jelenség lehet, amely elősegíti ezeket a hatalmas befektetési megtérüléseket. A Binance rendelkezik a legmagasabb kereskedési volumennel, a legálisabb tőzsdei gyakorlatokkal és a legjobb biztonsági tapasztalatokkal – ami sok befektetőt arra késztethetett, hogy társítsanak olyan projekteket, amelyek ígéretes befektetésekként szerepelnek a Binance-en..

Mivel a Binance DEX érlelődik és naponta több felhasználó kereskedik a tőzsdén, még be kell bizonyítani, hogy az IEO projektek folytatják-e a pumpálást ilyen mértékben a tőzsdei bevezetéskor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map