Az indítás célja a kriptovaluta méretezhetőségi problémájának megoldása

A pénzügyi újítások már az első napokban izomra kötöttek. A legkorábbi és legsikeresebb befektetési alapok gyorsan saját sikereik áldozatává váltak, túl nagyra nőttek a hatékony működéshez, és látták, hogy egykori csúcsminőségű visszatérésük visszaesett a földre. Ugyanez történt a legsikeresebb tőzsdén kereskedett alapokkal, korlátozva jövőbeni növekedési kilátásaikat, és azzal fenyegetve, hogy a pénzügyi ágazat ígéretes részét kisiklik..

Most ugyanez történik a kriptovaluta arénában. Mivel a Bitcoin, az Ethereum és más kriptovaluták népszerűsége folyamatosan növekszik, egyes befektetők azt tapasztalják, hogy a blokklánc nem annyira méretezhető, mint szeretnék. Itt jön be a TomoChain – ennek az innovatív új startupnak az a célja, hogy megoldja különösen az Ethereum blokklánc és általában a kriptovaluta világ méretezhetőségét.

Második réteg blokkláncok hozzáadásával és az Ethereum hálózatba integrálásával, TomoChain célja egyfajta folyamatos biztonsági mentés és láncok közötti transzfer létrehozása. A TomoChain csapata a céget láncok hálózataként képzeli el, amelyek mind a tranzakciók azonnali visszaigazolását támogatják. Ugyanilyen fontos, hogy a vállalat ezt közel nulla tranzakciós illetékkel kívánja megtenni.

A TomoChain intelligens szerződéseit ideális megoldásnak tartja a kriptovaluta-piac szerves részévé vált decentralizált alkalmazásokhoz, token-kibocsátásokhoz és token-integrációkhoz. Céljainak megvalósítása érdekében a TomoChain létrehozta saját TomoCoin nevű szimbólumát, $ TOMO.

A TomoCoin a teljes TomoChain infrastruktúra protokolljelzőjeként is szolgál. Mivel állandó kínálattal rendelkezik, a $ TOMO szabadon fog kereskedni, főként a nagyobb piac keresletén és kínálatán alapulva.

Amikor a TomoChain csapatához fordultunk, a következőképpen magyarázták el tokenjük célját:

„A $ TOMO több dimenzióban is fontos a Tomo hálózat számára, egyrészt a $ TOMO-t finanszírozási forrásként használják a TomoChain és a TomoWallet fejlesztésének befejezéséhez; másodszor: a $ TOMO-t a Reward Engine / Ecosystem Building programban ösztönző mechanizmusként használják a Tomo hálózati közösség kiépítésére; harmadszor, a $ TOMO-t a Tomo hálózat hosszú távú decentralizált irányítási eszközeként használják, ami azt jelenti, hogy olyan eszközöket építünk, amelyekkel összegyűjthetjük az érmetulajdonosok véleményét, hogy eldöntsük a Tomo hálózat jövőbeli irányát, beleértve a TomoChain infrastruktúrát, a TomoWallet és a Tomo alkalmazást.

A TomoChain koncepció még mindig viszonylag új, valamivel több mint egy évvel ezelőtt kezdődött. Akkor a projekt Tomoapp néven volt ismert, de később ReplyBlock néven váltották fel. Ez a közösségi hálózati alkalmazás egy Q-ra összpontosított&Formátum, de 2017 végén a cég már felkészült az ICO-ra.

A nyilvános értékesítés és az ICO hivatalosan február 3-án fejeződött be, és most, hogy az ICO elkészült, a TomoChain a termékfejlesztésre helyezi a hangsúlyt. A vállalat a stratégiai partnerségek fejlesztésére is összpontosít, és a TomoChain már korai sikert aratott. A startup mögött álló csapat így beszél a meglévő és lehetséges partnerségeiről:

„Első partnerünk a BitLearn egy forradalmian új, gamifikált tanulási ökoszisztéma, amely a BLB-t (BitLearn Tokens) és a blokkláncot használja a hallgatók sikerének elősegítésére a pozitív képességek megszerzése és a jövőbeli megtakarítások révén. A második partner a Bigbom Eco – a decentralizált hirdetési ökoszisztéma – mindenki számára előnyös az online hirdetésekben, beleértve a hirdetőket, szolgáltatókat, tartalomkiadókat, hirdetési csatornákat és hirdetési platformokat. A következő partnerség a Binkabival – a mai Feltörekvő Piacok decentralizált áruhálózatával – áll, a Binkabi olyan pénzügyi technológiai vállalat, amely blokklánc-technológiát használ a fejlődő országok mezőgazdasági értékláncának problémáinak megoldására. A Tomochain nemrégiben aláírta a stratégiai szövetségi megállapodást a 0chain-nal – nulla költségű szupergyors decentralizált felhő a blokklánc dApps-jéhez. Sok csodálatos partner van, akit később szeretnénk bemutatni. Maradjon velünk, és kövessen minket a közösségi médiában, hogy naprakész legyen tőlünk. “

A csapat emellett gyorsan rámutat a technológiai tudásukra, és technikailag innovatív startupnak minősíti a céget – amelyet az alapoktól fogva a biztonság, az átláthatóság és a megbízhatóság szem előtt tartásával terveztek. Egyedülálló blockchain infrastruktúra létrehozásával a TomoChain azt reméli, hogy felborítja a kriptovaluta piacot.

A sebesség a TomoChain élmény egyik értékes pontja. Két másodperces visszaigazolással és nulla tranzakciós illetékkel a TomoChain máris versenytársainak legjobbja. Az Ethereum például egy tranzakció teljes 17 másodpercet vesz igénybe, több mint nyolcszor annyi ideig, mint a TomoChain.

Amint a társaság folyamatosan növekszik, új partnerek érkeznek a fedélzetre. A nemrégiben elkészült ICO-t követő első hat hétben a TomoChain négy további partnerrel írt alá szerződést, és a cég két alkalmazást épít az új platformjára. Ez jó hír az új startup számára, és a vezetőség felismeri ezt a tényt. Így fogalmaztak:

“Az elfogadás kritikus tényező, amely hozzájárul a projekt sikeréhez, amely erősen bizonyítja, hogy a termék hasznos és a nagy közösség nagyon elismert.”

A kriptovaluta világa folyamatosan növekszik, és ezzel együtt kihívásokkal szembesülnek ezek az új fizetési módok. A méretezhetőség régóta kérdés a Bitcoin, az Ethereum és más kriptovaluták számára, de a TomoChain csapata reményei szerint mindez megváltozik.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map