Elon Musk és a Blockchains LLC együttműködik egy Blockchain intelligens város felépítésében?

Csavart spekulációk hónapok óta kavarognak a nevadai székhelyű Blockchains LLC nevű blokklánc-központú vállalat lépéseivel és motívumaival kapcsolatban. A legújabb az Elon Muskszel együttműködve, az Egyesült Államok legnagyobb ipari parkjában, a Tahoe-Reno Ipari Központban, a Smart City kísérleti projekt közvetlen bejelentése..

Valójában eddig csak kevesen hallottak a Blockchains LLC-ről. Úgy tűnik, hogy a társaság által nyilvánosságra hozott néhány információ nem ad részletes leírást vagy egyenesen magyarázatot a munkakörére vagy a jövőbeli terveire.

A társaság vezérigazgatója, Jeffrey Berns (kaliforniai bírósági ügyvéd, akiről ismert, hogy korábban nagy csoportos pereket nyert) legutóbbi nyilvános megjelenése ez év október 9-én volt..

Akkor Berns meghívást kapott, hogy vegyen részt a Tesla Gigafactory épületében, a Tahoe-Reno Ipari Központban (TRIC) megrendezett Tech Summiton, amelyet a nevadai kormányzó, Brian Sandoval szervezett. Mellette volt Elon Musk, a Tesla és a SpaceX alapítója, valamint a Panasonic és a TRIC egyéb technológiai cégeinek vezetői.

Az alábbiakban bemutatjuk az események ütemtervét, amelyek az előző kilenc hónap során fejlődtek, és pletykákhoz vezettek a Blockchains LLC potenciális részvételéről egy intelligens város projektben Elon Muskkal.

Földszerzés és irodák felújítása

Még 2018 januárjában a Blockchains LLC hatalmas, 67125 hektáros földterületet vásárolt a TRIC-en, és irodákat kezdett építeni rajta.

Hat hónappal később a vállalat bemutatta a helyi újságírók csoportjának új irodaházat. A 2. csatorna jelentette június 21-én a Blockchains LLC teljesen felújított egy meglévő létesítményt, csak az épület héja maradt meg.

A vállalat jövőbeni központjaként szolgáló új épület állítólag nagyon biztonságos, fejlesztői szobával, nyilvános és magán konferenciatermekkel, valamint az ETHNews számára kijelölt területtel rendelkezik. Érdemes megemlíteni, hogy az ETHNews a Blockchains LLC tulajdonában lévő kriptovaluta-központú online hírek és magazinok.

Valójában az első konkrét leleplezés a vállalat üzleti szándékáról Sarah Johns, a Blockchains LLC PR-igazgatója volt, aki a Channel 2-nek elárulta:

“Szeretnénk, ha nemcsak a Blockchain technológia, hanem az A.I., a 3D nyomtatás és a nanotechnológia inkubátoraként is megjelenítenénk”.

Arról szólva, hogy a társaság mit fog csinálni a fennmaradó 60 000 hektárral, azt mondta, hogy a Blockchains LLC képes és teret ad a világ megváltoztatására.

Száloptikai alkalmazás kitöltése

2018. augusztus végén a társaság benyújtotta a telekommunikációs szolgáltatási alkalmazás a nevadai közüzemi bizottsággal.

A dokumentum a Blockchains LLC-t olyan vállalatként definiálja, amely saját blokklánc-alkalmazásokat fejleszt, blokklánc-alapú ötleteket, vállalkozásokat és vállalkozásokat inkubál, és bemutatja a Blockchain „valós használatát a TRIC-ben és a Painted Rock-ban” (a Painted Rock egy szomszédos földterület a a TRIC, amelyet a vállalat szintén megvásárolt, a Reno-tól keletre található, NV).

A pályázati dokumentum szövege a következő:

„Blockchains Communication [2018 májusában alakult és a Blockchain’s LLC teljes tulajdonában lévő új szervezet] új száloptikai hálózat üzemeltetését és fenntartását igyekszik telekommunikációs szolgáltatásokat nyújtani a TRIC-ben található kereskedelmi vállalkozásoknak és a környező terület jövőbeli lakóinak.”.

Ezenkívül a 6. kiállítás, a Potenciális projektek alatt az alkalmazás azt állítja, hogy a Verizon Wireless (az óriási U.S. Telco) tárgyalásokat folytatott a céggel, hogy egy cellatornyot építsen, amelyet a Verizon a Blockchain LLC ingatlanán meg akar építeni..

“A torony telekommunikációs berendezéseket fog tartalmazni, amelyek vezeték nélküli megoldást nyújtanak, amely összhangban áll a Blockchains kommunikációs erőfeszítéseivel, elkötelezettségével és átalakításával a távközlési iparágban”.

Tech csúcstalálkozó Nevada kormányzójával és Elon Muskkal

Az október 9-i, Brian Sandoval nevadai kormányzó által szervezett Tech csúcstalálkozó, ahol Jeffrey Berns beszélt Elon Musk mellett, volt az a fő esemény, amely miatt pletykák kavarogtak a kettő potenciális együttműködéséről. Valójában egyelőre semmi nem magyarázza a Blockchains LLC új-zélandi méretű földterületének megszerzését, amely egy ötmillió ember országa.

A Tesla Gigafactory vitafórumán Sandoval kormányzó kiáltványt adott a Blockchains vezérigazgatójának, és Nevada jövőjének „egyik nagy fejezetének” nevezte a céget. A cégéről szólva Berns úgy ítélte meg, hogy a Blockchains LLC további részletek megadása nélkül egy olyan blokklánc-technológia „homokozójának” építését tervezi, amelyre még soha nem volt példa. Megismételte ugyanazokat a szlogeneket, hogy társasága megváltoztatja az egész bolygót. Azt is állította, hogy a Blockchains LLC „10 000 és 20 000” -et fog foglalkoztatni a következő évtizedben.

Elon Musk Tweet

A tweet Elon Musk írta október 22-én, a puzzle újabb része volt, hogy megértsük, mi készteti az embereket az intelligens város együttműködésére. A Tesla-fiók kétfaktoros hitelesítésével kapcsolatos kérdésre válaszul Musk nyilvánvaló, nyelvről-pofára adott választ adott. A kriptopénzekre való hivatkozás ebben a pillanatban azonban elegendő volt a pletykák érvényesítéséhez.

Szeretnék venni egy bitcoinot? ?? pic.twitter.com/9ZbBJ5fuVq

– Elon Musk (@elonmusk) 2018. október 22

A kedvcsináló

Október 23-án a Blockchains LLC előzetest jelentetett meg hivatalos YouTube-csatornáján, amely a „Nem akarok várni” címszóval zárul.

A videóban egy fiatal lány szerepel, akik titkosításokban írnak egyeket és nullait a sivatagi homokba, és arról beszél, hogy a blockchain megváltoztatja a világot, és mindenki számára tisztességes jövő.

Legyen szó intelligens város kísérleti projektről, vagy egy hatalmas blokklánc-inkubátorról, vagy bármi másról, Berns máris elárulta, hogy a vállalat november 1-jén jelentené be terveit egy prágai blokklánc-fejlesztési konferencia során..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map