Csepp arany. Go Digital. Menj szürkeárnyalatos.

Barry Silbert, a kiemelkedő digitális valuta befektetési csoport alapítója és vezérigazgatója Szürkeárnyalatos felkavarást okozott ma a Twitteren, a Amerikai televíziós reklám a Bitcoin befektetés előmozdítása érdekében.

A hír azután jelenik meg, hogy a digitális pénznemekben való meggyőződéséről ismert Grayscale elindította a ’Csepp arany. Go Digital. Menj szürkeárnyalatos.Kampány, amely arra ösztönzi a befektetőket, hogy mozduljanak el vagyonuk fizikai aranyban történő tárolásától, és inkább a vezető és eredeti digitális pénznembe fektessenek be- Bitcoin.

Pontosabban, a Grayscale elősegíti a Bitcoin befektetési bizalmát, amely a befektetőknek kitettséget kínál a BTC-nek anélkül, hogy ténylegesen megtartanák vagy keresztülvennék a folyamatot az eszköz vásárlásán.

A „Grayscale Bitcoin Trust” (ticker szimbólum: GBTC) névre keresztelt bizalom számos brókertől elérhető, köztük a Fidelity Investments, a TD Ameritrade és a Vanguard. A szürkeárnyalatos a legnagyobb digitális eszköz befektetési vállalkozások, több mint egymilliárd dollár vagyonnal kezelve.

„Hol található a GBTC” – Forrás: DropGold.com

Azoknak a befektetőknek, akik nem érzik jól magukat a Bitcoin megvásárlásában és őrzésében, a GBTC vonzó bizalmat kínál a digitális eszközök kitettségére.

Mindazonáltal a Bitcoin országos hirdetése okozza a furfangot a kriptoszférában ma, amikor a digitális eszközközösség tagjai gratulálni kezdenek Silbertnek az új kereskedelmi.

#DropGold Az egész Egyesült Államok tévéihez érkező tévéreklám Először itt nézze meg:https://t.co/gH0kHGovdd https://t.co/IokCIiiT8R

– Barry Silbert (@ barrysilbert) 2019. május 1

A #DropGold Commercial

Szürkeárnyalatosak új reklám, amelyben két felvilágosult digitális eszközbefektető rohan át a Wall Streeten, miközben az aranytulajdonosok hordái bukfenceznek körülöttük hulló nemesfémjeikkel, a digitális eszközöket a mobil és a modern befektető új vagyonának tárolóként ábrázolja.

Tuur Demeester, alapító partner itt: Adamant Capital, válaszolt Silbert tweetjére, megjegyezve:

Fantasztikus reklám. Nagyon jól sikerült, és garantáltan vitákat és vitákat vált ki.

– Tuur Demeester (@TuurDemeester) 2019. május 1

Hasonlóképpen, Thomas Lee, A társalapítója Fundstrat, gratulált a szürkeárnyalatosnak a hirdetéshez.

A Grayscale a Bitcoin vs Gold csata kezdeteként üdvözölte hirdetése megjelenését, és ehhez hasonlóan megjegyezte:Ma van a #Dropgold napja”. A tágabb kriptovaluta közösség számára azonban az egész ipar számára fontosabb hatást jelezhet.

Eltekintve attól, hogy a „dagály felemeli az összes hajó mentalitását a digitális eszköztérben”, ez is az első olyan alkalom, amikor egy ilyen jellegű reklámot vezető pénzügyi társaságok támogatnak az amerikai televízióban – ami kétségtelenül jótékony hatással lesz a a digitális eszközipar, amely éppen a történelme egyik leghosszabb medvepiacáról jelenik meg.

A hirdetést a következő héten mutatják be az amerikai üzleti hírhálózatokon, és olyan streaming szolgáltatásokban is megjelenik, mint a Hulu.

Miért pont a Bitcoin az arany ellen?

Egy kriptográfiai eszközhöz, amelyet régóta neveznek digitális arany, nem meglepő, hogy a szürkeárnyalatosok ezt a szöget választották a Bitcoin potenciális befektetőknek történő népszerűsítésére.

Ennek ellenére sok néző megkérdezheti, hogy miért nincs hirtelen divatban az arany, amely hagyományosan a vagyonuk megőrzésére törekszik??

Abban Közepes sajtóközlemény, A szürkeárnyalatos azt írja: „A Bitcoin előnyeit – mint például a biztonságot, a sebességet és a hatékonyságot – nem lehet figyelmen kívül hagyni…”, és hogy a #Dropgold mozgalom egy szélesebb körű erőfeszítés része, hogy a hagyományos befektetési gondolkodásmódot lenyűgöző kreatív mozdulattal mozgassák meg.

Az aranynak – állítja Silbert – korlátozott hasznossága van az ékszereken kívül, és a Bitcoinnal ellentétben, amelyet bárki, aki rendelkezik számítógéppel, megvásárolhat, tranzakciót folytathat és tárolhat, az aranynak problémái vannak a hozzáférhetőséggel és a biztonságos őrzéssel kapcsolatban..

Következtetés

Míg Bitcoin rövid távon változékony eszköz marad, és a belátható jövőben valószínűleg Silbert és a Grayscale csapata úgy gondolja, hogy idővel megbízható értéktárolónak bizonyul.

Hogy az aranybogarak tömegesen hagyják-e el nemesfémjeiket, hogy mindezt be tudják vinni a Bitcoinra, az még kiderül.

De egy biztos, hogy a Grayscale legújabb tévés reklámja komoly mainstream figyelmet fog visszahozni a kriptovaluta piacokon, és nagyobb mennyiségeket és megújult érdeklődést hozhat a Bitcoin iránt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me