A blockchain közösség egy olyan együttműködési tér, amelyben a decentralizált főkönyvi technológia előnyei és előnyei sokak készségeit követelik meg egyetlen fejlesztő herkulus erőfeszítései felett. Építve a homokozó, kódoló boot campek és nyílt forráskódú platformok, mint például Github, A blockchain technológia látja az egalitárius és együttműködési impulzusokat ezekben a kezdeményezésekben, és kiterjeszti azokat számos vonzó lehetséges felhasználási esetek.

Az alapul szolgáló technológia eltér a korábbi fejlesztői paradigmáktól, és még mindig nagyon korai növekedési szakaszában van. Noha a gyors és egyszerű DApp piacra jutásának vonzereje mindig ott van, a lényeg az, hogy a jövőbiztos DApps érdekében nem vághatja le a sarkokat az alapul szolgáló architektúrán – ami biztosan megtörténik, ha egy fejlesztőt alkalmaz készítse el a teljes blockchain alkalmazást. Ezért kerülni kell egyetlen fejlesztő alkalmazását egy blockchain alkalmazás elkészítéséhez, és inkább a professzionális blockchain fejlesztő cég rendelkezik a belső erőforrásokkal és folyamatokkal, hogy alkalmazásokat hozzon létre az Ön specifikációinak megfelelően.

Az alkalmazás funkcionalitása nem biztos, hogy megfelel az üzleti céloknak

A termékfejlesztési ciklusok egyik leggyakoribb problémája a termék látnokai (gyakran az alapítók) és a fejlesztői csapat közötti félreértés. Egyes alapítók úgy gondolják, hogy egyetlen fejlesztő alkalmazása elősegíti a kommunikációt a termék specifikációival, a funkciókkal és a felhasználói tapasztalatokkal kapcsolatban; Bár ez a megközelítés bevált nyelvekkel (például Java, C ++ vagy Python) felépített és a felhőben tárolt alkalmazásoknál működhet, a blockchain alkalmazáson így dolgozva hatékonysághiány és termékfejlesztési probléma merül fel. Számos különféle funkció és funkció létezik, amelyekre egy blockchain alkalmazást lehet tervezni. Szeretné a munka igazolását vagy a tét jegyzőkönyvét? Hogyan lehet elérni az információk normális feldolgozását a főkönyvben? Képesek lesznek-e befektetni és kereskedni kripto- és fiat-valutákkal? Mindezek késedelem nélküli végrehajtását nehéz egyetlen fejlesztőnek elérni; kétségtelenül késésekhez vezet, és talán olyan végtermékhez vezet, amely nem felel meg üzleti céljainak.

A biztonság olyan komoly aggodalomra ad okot, amelyet az SIngle fejlesztői nem tudnak megfelelően figyelembe venni

A blokklánc-protokollok nem elegendő védőbástyák a rossz színészek ellen. A biztonsági aggályokat abszolút nem lehet figyelmen kívül hagyni az alkalmazás legkorábbi tervezési szakaszában, különösen, ha a hálózaton keresztül elősegíti a pénz- vagy zsetonátutalásokat. Míg a felhasználók hideg pénztárca megőrzésével megvédhetik személyes vagyonukat, az alkalmazás kódja a hálózathoz van kötve, és minden fejlesztő számára látható (a tranzakciók változatlansága ellenére). A blockchain ökoszisztémán keresztüli biztonságos kapcsolatok létrehozása alapvető meghatározó tényező lesz abban, hogy az alkalmazás sikerrel jár-e vagy sem, a biztonság azonban általában nem az, amit egyetlen fejlesztő megfelelően tud elszámolni. Telepíthetnek vékony védelmi rétegeket a hibák és a csalók ellen, de általában a biztonság kiesik a blockchain alkalmazás-fejlesztők hatásköréből. A professzionális blokklánc-fejlesztő vállalatok kiberbiztonsági szakértőkkel rendelkeznek, akik biztosítják, hogy az alkalmazás erődként épüljön fel, ellenálló legyen a hibákkal és a fogyasztók adatait feltárni próbáló rossz szereplőkkel szemben.

A Blockchain alkalmazások folyamatos karbantartást igényelnek

A blockchain alkalmazás jövőbiztosítása érdekében napi karbantartást és optimalizálást kell végrehajtania. Minden létrehozott blokklánc kissé különbözik, és mint ilyen, mindegyikhez különféle funkciófrissítésekre van szükség idővel. Az alkalmazás fenntartása az optimális teljesítmény érdekében a hálózaton belül elengedhetetlen, és ez azt jelenti, hogy folyamatosan ellenőrizzük és mérlegeljük, mi szükséges a jobb működéshez és mi válik technológiai adóssággá. Lehetővé kell tenni a helyi és távoli lekérdezéseket; a bányászati ​​erőfeszítéseket (ha vannak ilyenek) lehetőség szerint meg kell gazdaságosítani, miközben a szoftver- és rendszerfrissítésekkel való naprakész figyelem elengedhetetlen a blokklánc protokollra épülő alkalmazás jövőbeni biztosításához, amely két év alatt nagyon másképp fog kinézni a mai napig.

Egyetlen fejlesztő soha nem lesz képes lépést tartani ezen a fronton. Itt jön ismét egy professzionális blokklánc-fejlesztő cég, amely biztosítja, hogy a blokklánc-alkalmazásprojektjeihez tartozó fejlesztési, tervezési és elemzési szolgáltatások skáláját zökkenőmentesen terjesszék és bővítsék az iparági bevált gyakorlatokkal az idő múlásával..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me