A globális egészségügyre fordított kiadások évről évre drámaian nőnek. Az előrejelzések szerint véget ér 10 billió dollár 2022-ig, az egészségügyi ipar óriási piac, amelyet a várható élettartam és a növekvő népesség táplál, de az orvosi szektor továbbra is szembesül többszörös hatékonyság, különösen a pénzügyi fenntarthatóság mellett.

A digitális újítások a jövő átformálása és az innovációk az ellátást költséghatékonyabbá és hozzáférhetőbbé teszik, mint valaha. A blockchain megvan a lehetősége annak, hogy elhozza nagyobb bizalom, auditálhatóság és több egészségügyi funkció nyomon követhetősége.

Solve.Care vezérigazgató & amp; Alapító Pradeep GoelSolve.Care vezérigazgatója & Alapító Pradeep Goel

Ha azonban az emberek a blokklánc-technológiára gondolnak, az egészségügy nem feltétlenül az első alkalmazás, amely eszembe jut.

De van egy blokklánc-technológiai vállalat, amely ezen gyorsan változtat.

Blokt interjút készített Oldja meg Pradeep Goel vezérigazgató, hogy megtudja, miért olyan érett iparág az egészségügy a blokklánc megszakadásában, és mi a Solve.Care szerepe ebben a folyamatban.

A Solve.Care megalapítása

A Solve.Care 2017-ben alakult, székhelye az ukrajnai Kijevben található egészségügyi platform elosztott főkönyvi technológiára építve, amely újradefiniálja az adminisztrációt, az ellátás koordinálását és az egészségügyi kifizetéseket – az egész világon az egészségügyi rendszerek három alappillére.

Alapító és Pradeep Goel vezérigazgató több mint 25 éves egészségügyi tapasztalattal rendelkezik, és megoldásokat épít olyan állami programokhoz, mint pl MedicaidMedicare, többek között a gyermekjóléti program, valamint az egészségbiztosítás és az egészségügyi információcsere.

Az Egyesült Államokban a nemzeti termelés öt dollárjából majdnem minden egyeset elfogyasztja az egészségügy, ezt a számot jelentősen súlyosbítja a csalás, a pazarlás és az orvosi ellátási lánccal való visszaélés.

Megkérdeztük Goelt, mi tette a Solve-t. Vigyázzon egy blokklánc-megoldásra ezekre az eredménytelenségekre:

– A saját fiamnál olyan rendellenességet diagnosztizáltak, amely miatt neurológushoz kellett fordulnia. Több mint hét hónapig tartott, amíg időpontot egyeztettek. Több száz neurológust hívtunk egyenként. Nem lehetett más módon ellenőrizni a menetrendjüket. Mi van azokkal, akiknek végzetes betegségben diagnosztizáltak, és több szakemberrel próbálnak megbeszélést intézni, segítség nélkül?

Miután saját kezűleg találkozott az egészségügyi hatástalanságokkal, Goel úgy döntött, hogy hatékonyabbá teszi az egészségügyet minden fél, a betegek és a gondozók számára egyaránt – és a blockchain technológia volt a tökéletes technológia, amelyre a Solve.Care megoldást építeni lehetett..

Hogyan működik a Solve.Care?

Bár számos olyan egészségügyi alkalmazás van fejlesztés alatt, amelyek blokklánc-technológiával valósíthatók meg, a Solve.Care a blokklánc-egészségügyi platform egyedülálló megközelítésével tűnik ki a piacon..

Ahelyett, hogy egycélú alkalmazást kínálna a felhasználók számára letöltésre, a Solve.Care egy teljes adminisztratív platformot kínál, amely egyedülálló lehetőséget kínál az egészségügyi szolgáltatóknak saját „gondozási adminisztrációs hálózatuk” kiépítésére. Ez lehetővé teszi a szolgáltatók számára, hogy kapcsolatba lépjenek és szinkronizálják résztvevőiket, azonnal készítsenek fizetések a hálózaton belül, és az információk azonnali megosztása a csalások csökkentése érdekében.

A Solve.Care platform felépítése azt jelenti, hogy a felhasználók és a betegek adatainak biztonságát és magánéletét védi, ugyanakkor javítja a hozzáférést és az elszámoltathatóságot..

A platform tetején az egészségügyi érdekelt felek használhatják a Care.Wallet alkalmazást és a Care.Cards kártyákat.

A Care.Wallet funkcióval kapcsolatban Goel megjegyzi:

„A Care.Wallet egy olyan szervező, amely az egész életen át a felhasználókkal marad, függetlenül attól, hogy ki szponzorálja vagy segíti egészségügyi ellátásukat. Célunk, hogy minél alacsonyabb költségekkel jobb egészségügyi élményt nyújtsunk mind az egyének, mind a csoportok számára. ”  

Goel azt is kifejti, hogy a leghatékonyabb egészségügyi rendszerekben is a költségvetés legalább 10-15% -át adminisztratív költségekre fordítják, nem pedig egészségügyi ellátásra – ez egy hatalmas rés, amelyet jelentősen csökkenteni lehet.

Goel ezt a kérdést kibővítve azt mondja:

„Minden adminisztrációs költségen megtakarított dollár átirányítható az egészségügyi ellátásra fordított kiadásokra. Ezeket a költségeket csökkenteni és csökkenteni kell. Nulláig érhető el? Nem. De hozhatjuk-e a lehető legközelebb a nullához, anélkül, hogy veszélyeztetnénk az ellátás minőségét? Igen, és törekednünk kell erre. ”

A Solve.Care biztosítja a potenciálisan érzékeny felhasználói adatok védelmét a Care.Vault segítségével, amely lehetővé teszi mind az egyszeri tulajdonosi, mind a több tulajdonosi adatok láncolaton kívüli tárolását. A klinikai adatokat biztonságosan biztonságban tartják a Care.Vault alkalmazásban, így csak a fiókkal társított Care.Wallet tulajdonos férhet hozzá és járul hozzá a jogokhoz és a megosztáshoz.

A SOLVE token

A Solve.Care 2018 első felében zárta le token eladását, 350 millió SOLVE tokent adott eladási emeléssel.

A SOLVE egy ERC-20 token az ügyfelek, a biztosítók, a munkaadók és az ügynökségek használják a gondozási adminisztrációs hálózatok kiépítéséhez a gondozáson belül. Pénztárca, hogy a betegek igénybe vehessék szolgáltatásaikat.

Hasonlóképpen, a SOLVE-tulajdonosok szponzorálhatják a szeretteik gondozását, a SOLVE-tokenek használatával feliratkozhatnak olyan létfontosságú egészségügyi szolgáltatásokra, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy naponta kövessék nyomon a betegek egészségét.

Jelenleg a SOLVE tokenek kereskednek a Bittrex, a KuCoin, az Upbit és egyéb piacokon.

Földrajzi fókusz

A közelmúltban a Solve.Care elkezdett fordulni az ázsiai egészségügyi piac felé, és számos üzleti találkozóra került sor az egészségbiztosítókkal, a blockchain kereskedési platformokkal és a partnerekkel Hongkongban, Dél-Koreában és Japánban..

Arra a kérdésre, hogy miért Ázsia ilyen kulcsfontosságú piac a Solve.Care számára, Goel kifejtette:

„Amikor Ázsiában megvizsgáljuk az ügyfélkört, nagy érdeklődést tapasztalunk az adminisztráció és az egészségügyi koordináció iránt. Kevés olyan fejlett rendszer vagy jól definiált platform, például a Solve.Care áll ma az ázsiai biztosítók rendelkezésére. “

A Solve.Care ázsiai terjeszkedési stratégiájának részeként a csapat a Care.Cards kiadását tervezi helyi nyelveken, például koreai, japán és kínai nyelven. Ennek elérése érdekében Goel szerint a Solve.Care már tárgyal több potenciális partnerrel.

Hasonlóképpen, a Solve.Care viszonteladói és kézbesítési partnerségeket tervez indítani Hongkongban, Koreában és Kínában, amelyek lehetővé teszik számára, hogy platformját nagyobb hatékonysággal juttassa el ezekre a piacokra..

Solve.Care Live Applications

2018-ban a Solve.Care két blokklánc-alkalmazást indított el, hogy megkönnyítse a betegek és az orvosok folyamatadminisztrációját.

Az első alkalmazás, aGondozás. Orvosok pénztárca’, Már használják.

Goel azt mondja:

Arizona Care Network, Az Egyesült Államok egyik legnagyobb elszámoltatható gondozási szervezete a Care.Wallet megoldást használja hálózatához, amely 5500 orvosból áll, akik 250 000 tagot látnak el. “

A Care.Wallet alkalmazás lehetővé teszi az orvosok számára, hogy részesüljenek a „Szolgáltatói jutalom programból”, amely értékeli az egészségügyi szolgáltatók teljesítményét, és ennek megfelelően osztja ki a jutalmakat..

A Solve.Care kiemelkedik arról, hogy az első olyan vállalat, amely valaha is digitális pénznemet és blokkláncot vezetett be az egészségügyben az értékalapú fizetések érdekében, ahogyan ez a Care.Wareet for Orvosok számára is történt, amely a Solve.Care Care.Coin nevű egészségügyi digitális pénznemét használja..

A Solve.Care második élő alkalmazása, aÁpolás. Családi pénztárca”, Már több mint 80 országban letöltötték az emberek.

Goel hozzáteszi:

„A Care.Wallet for Family mind a GDPR, mind a HIPAA kompatibilis, és elérhető az Android alkalmazásboltból. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csatlakozzanak a biztosítók, a munkaadók vagy a szolgáltatók által indított szponzorhálózatokhoz, és csak egy alkalmazással kövessék nyomon az egészségügyüket. “

A Solve.Care kiadja a szállítási kártya, integrálva új partnerével Lyft, egy nagy amerikai közlekedési vállalat, hogy a betegek könnyebben hozzáférhessenek az ellátáshoz.

Egészségügyi ipar elfogadása

Természetesen a Solve.Care ökoszisztéma sikere az egészségügyi szakemberek általi elfogadáson múlik.

Arra a kérdésre, hogy hogyan fog növekedni ez az örökbefogadás, Goel kifejtette:

„Az egészségügyi érdekelt felek nyitottak a valódi megoldásokra, amelyek enyhítik a csalás, pazarlás és az átláthatóság hiányának széles körű terheit. A megnövekedett gondozási igény elviselhetetlen terhet ró a már kifeszített egészségügyi forrásokra. A komplex támogatási infrastruktúra, az adatrendszer-silók és az adminisztratív bürokrácia hatékonyságot és párhuzamos erőfeszítéseket eredményezett, dollármilliárdokat pazarolva. ”

Ehelyett Goel szerint a Solve.Care platform könnyen megvalósítható biztosítótársaságok, kormányzati ügynökségek, munkaadók, nagy klinikai hálózatok, irányított gondozó szervezetek vagy gyógyszergyárak részéről..

Az a tény, hogy a Solve.Care platformja egyedi tervezésű, hogy minden ügyfél igényeit kielégítse, tökéletes megoldást jelent az egészségügyi fájdalomcsillapítók széles skálájára.

Mit jelent a jövő a Solve.Care számára?

2019-ben a Solve.Care a platform fejlesztésére és az új ügyfelek bevonására összpontosít a Solve.Care platformra. Hasonlóképpen, a Solve.Care egy évvel az ütemterv előtt kibővíti platformját Ázsiában. Idén Goel elmondja, hogy a Solve.Care jelentős partnerséget jelent be Ázsiában.

Tágabban szólva a Solve.Care 2019-es ütemtervéről, Goel megjegyzi:

„2019-re a Solve.Care jó úton halad 125 000 pénztárca bevezetése érdekében. További Care.Kártyák közzétételét is tervezzük a piacon, amelyek fedezik az ellátásokat, a klinikai ellátást és az egészségügyi befizetéseket. Ezenkívül további partnerségek bejelentését tervezzük az ellátás, a betegségek kezelése és az adatkezelés terén. “

Arra a kérdésre, hogy mik a Solve.Care tervei az elkövetkező években, Goel ezt mondta:

“Célul tűztük ki, hogy a következő három évben a Solve.Care olyan vállalat lesz, amelynek minden irányítása, elfogadása és a bevételek növekedése megvan ahhoz, hogy IPO-t indítson egy nagy tőzsdén.”

Végül Goel megismételte a Solve.Care platform küldetését:

„Alapvető célunk, hogy minden férfi, nő és gyermek, akinek életének egy pontján egészségügyi ellátásra van szüksége, képes lesz használni a Care.Wallet szolgáltatást igényeinek kielégítésére. Szeretnénk a lehető legkönnyebbé és hatékonyabbá tenni az egészségügyi tapasztalatokat Ön, Én, szüleink és gyermekeink számára. “

A Solve. A gondozás nemes és érdemes cél, és a blockchain technológia nagyszerű felhasználása a társadalmi javak érdekében.