Bár a legtöbb blokklánc-technológiai vállalat megszakításokat ígér több iparágban, Vitalik Buterin, a széles körben akkreditált kriptogréf és az Ethereum alkotója úgy véli, hogy a blokklánc tömeges elfogadásához elõször meg kell oldania a „skálázhatósági trilemma”- a három lényeges tényező, amelyet a tökéletes blokkláncnak biztosítania kell.

Talán az egyetlen legsürgetőbb probléma, amely a blokklánc és a széles körű használat között fennáll, az a blokklánc hiánya, amelyek skálázhatóságot, biztonságot és megfelelő decentralizációt kínálnak azonos mértékben.

Jelenleg a legtöbb blokklánc csak a három alapvető követelmény közül kettőre képes értelmes megoldásokat kínálni. De most úgy tűnik, hogy az egyik blokklánc-vállalat közel áll a trilemma-probléma megoldásához.

Blokt utolérte a Tomo csapatot, hogy megvilágítsa skálázható blokklánc-megoldásukat, amely azonnali tranzakciókat és vezető biztonsági funkciókat kínál.

A TomoChain Projekt

A TomoChain egy blokklánc protokoll projekt, amelynek székhelye Szingapúrban található, és amely nemrégiben ünnepelte mainnetjének elindítását 2018 decemberében..

További irodákkal Vietnamban és Japánban a TomoChain erős helyzetben van a délkelet-ázsiai blokklánc piacának kiaknázására..

A TomoChain-t alapította Hosszú Vuong, társalapítója a sikereseknek NEM blockchain, három másik, erős tudományos és pénzügyi háttérrel rendelkező társalapítóval együtt.

A mainnet elindítása óta a TomoChain magas szintű érdeklődést váltott ki a blockchain közösség részéről, részben a lenyűgöző masternode miatt passzív tét jutalmak, közel nulla díjat, és annak válasza méretezhetőségi problémák.

Hogyan oldja meg a Tomochain a skálázhatósági trilemma problémát??

Az egyik fő attrakció a A TomoChain blokklánc jelentett megoldása a méretezhetőségi problémákra más láncok, például az Ethereum szembesülnek. Ez biztonságos és gyors tranzakciókat tesz lehetővé alacsony díjak mellett, miközben továbbra is fenntartja a decentralizációt.

A TomoChain 150 masternode egyedülálló terjesztésével érhető el, amelyeket a TomoChain tétes szavazásnak (POSV) nevez..

A TomoChain átlagosan 2 másodperces blokkolási időt ér el, így a tranzakciók gyakorlatilag azonnaliak.

A Tomo csapata elmondta Bloktnak, hogy:

„Először is, a POW helyett a TomoChain egyedülálló POSV konszenzust alkalmaz, véletlenszerűsítéssel és kettős validálással, 150 teljesen decentralizált masternode kezébe adva a rendszert. Ez nem csak felgyorsítja a TomoChain hálózati teljesítményét, de decentralizáltabb és biztonságosabb hálózatot is garantál, összehasonlítva más POS-alapú blokkláncokkal, például az EOS-szal. ”

A Tomo csapata hozzátette, hogy a jövőben, amikor a TomoChain hálózat teljes kapacitással működik, a TomoChain fejlesztői egyedi szilánkos megoldásokat fognak bevezetni a TomoChain blokklánc tovább skálázására.

Remélhetőleg a szilánkosítás sikeres megvalósítását követően a TomoChain másodpercenkénti tranzakciói (TPS) 2000-től megdöbbentő szintre emelkednek 30.000 TPS.

A TomoChain termékcsalád

A TomoChain több különálló termékkel is kiegészíti blokkláncát.

Ide tartoznak a TomoWallet, amely elérhető az Android és az iOS rendszeren, az TomoScan blockchain explorer és on-chain governance dApp TomoMaster; valamint számos fejlesztés alatt álló dApps.

A TOMO érme hajtja végre a termékekkel kapcsolatos tranzakciókat.

De a legjobban várt termékbevezetés a TomoChain csapattól az TomoX, decentralizált csere (DEX) protokoll szállítás 2019-ben.

A TomoChainra épülő DEX-ek esetében nincs szükség testreszabott intelligens szerződések létrehozására a decentralizált rendelési könyvekhez, mivel ehelyett a TomoChain masternodes kereskedéseket lebonyolítani és egyeztetni, és fenntartja a rendelési könyveket.

A TOMO érme

A TOMO érme a TomoChain natív kriptovalutája, fix 100 millió érmével és nem inflációs jelleggel.

A TOMO jelenleg a Kucoin, a Gate.io, a Hotbit és a KKcoin piacain kereskedik.

A TOMO token hasznosságát ismertetve a Tomo csapata a következőket mondja:

“A TOMO a TomoChain infrastruktúra protokolljelzője, és minden olyan félnek szüksége lesz rá, amely a TomoChain segítségével alkalmazásokat készít, vagy kriptográfiai tokent ad ki és integrál az alkalmazásaiba.”

További bővítéssel a Tomo csapata megvitatta a TOMO alapvető szerepét az on-chain kormányzás és szavazási mechanizmusok irányításában:

„A TOMO a POSV konszenzusunkkal együtt többek között a TomoChain hálózat kulcsfontosságú irányítási eszköze. Díjazási mechanizmusunk biztosítja, hogy az összes masternode ösztönzést kapjon a rendszer fenntartására. ”

Alulteljesítő masternodes és a hozzájuk tartozó szavazók elveszítik a jövedelmüket, vagy más büntetéssel sújthatják őket a blokklánc nem megfelelő fenntartása miatt..

A Tomo csapata elmagyarázza, hogy ez erősíti a hálózatot, ösztönözve a vásár résztvevőit.

TomoChain dApps

A TomoChain platformja a dApp fejlesztők széles körét vonzotta, különösen a játék szektorban, akik decentralizált megoldásokat építenek a hálózaton. A TomoChain bejelentette első ICO-jának elindítását is.

A TomoChainre épülő dApps tartományát megvitatva a Tomo csapata elmondta Bloktnak, hogy:

„Platformunkat olyan dApp játékokhoz használták, mint pl Axie Infinity és a MaxBet. Dolgoztunk partnereinkkel, a Tefooddal, a Kambria-val, a Terrával és a Stabilral, mielőtt elindultak a TomoChain mainnet-en. “

A Tomo csapata megvitatta az első TomoChain ICO izgalmas fejlesztését is, Triip Protokoll, decentralizált utazási rendszer. A Triip integrációját még ebben az évben bejelentik.

A Triip Protocol a blockchain technológiát alkalmazva gyors, költségtakarékos és fenntartható utazási megoldásokat kínál az ügyfeleknek. Több rangos startup-díj elnyerése után a Triip a TomoChain hivatalos partnere.

Hasonlóképpen, a TomoChain elkötelezte magát a blokkláncos játékipar növelése mellett, workshopok, hackatonok, versenyek és találkozók meghirdetésével, hogy segítse a TomoChain nyilvános láncra épülő fejlesztői közösség növekedését..

Ezenkívül a Tomo csapata kijelenti, hogy mivel a TomoChain kód nyílt forráskódú és a GitHubon keresztül elérhető, a fejlesztők könnyedén elkezdhetik a játékok építését a TomoChain-on.

Blokt megkérdezte, hogy a Tomo csapata miért gondolja, hogy a blockchain játék olyan fontos terület a hangsúly, erre válaszoltak:

A kutatások azt mutatják, hogy a dApp piac 2018-ban csak két év alatt csaknem tízszeresére nőtt, és a játékalkalmazások jelentékeny többséggel rendelkeznek. A blokklánc decentralizált jellege biztosítja a biztonságot és az átláthatóságot, ahol a játékon belüli eszközöket biztonságosan tárolják, és a csalárd tevékenységek minimalizálódnak. Kétségtelen, hogy a blockchain fényes jövőt rejt a játék terén ”

A Tomo csapata hozzátette azokat a játékfejlesztőket is, akik innovatív új játékokhoz kívánnak forrásokat gyűjteni, ezt könnyedén megtehetik a TomoChain hálózat ICO-ján keresztül.

A TomoChain jövője

A továbbiakban a TomoChain proaktív megközelítést alkalmaz a tartós partnerség kialakításában és abban, hogy egy lépéssel megelőzze versenytársait.

Megkérdeztük a Tomo csapatát, hogy mi a jövő a TomoChain előtt, hol látják a partnerségek kialakulását, és hogyan tudják legyőzni a jövőbeni versenyképes kihívásokat.

Partnerségek

Irodákkal Szingapúrban, Tokióban (Japán) és Hanoiban (Vietnam), az ázsiai technológiai tevékenység három hatalmas központjában, A TomoChain jó helyzetben van ahhoz, hogy kapcsolatba lépjen az ipar kulcsszereplőivel.

A japán piacokra összpontosítva a Tomo csapata elmondta:

A TomoChain jövedelmező japán technológiai piacokat célozza meg. Voltak találkozásaink a BCrypto, a SoftBank és a Mitsubishi néven, hogy csak néhányat említsünk. Mivel Japán a technológia vezető országa, szorosan együttműködünk japán cégekkel abban a reményben, hogy felgyorsíthatjuk a TomoChain elterjedését ezeken a piacokon. “

Arra a kérdésre, hogy a TomoChain mely iparágban valószínűsíthetően vezető hatóságként érvényesül, a Tomo csapata megjegyezte:

„A TomoChain a játék szegmensre összpontosít. Stratégiai, hosszú távú tervünk a gaming dApps számának növelése, ezért a nyilvánosságnak több összekötő eseményre kell számítania a TomoChain-től a játékfejlesztőink és partnereink bővítése érdekében. “

Azoknak a játékfejlesztőknek, akik naprakészek akarnak maradni a TomoChain hálózat fejlesztési lehetőségeiről, követhetik a TomoChain  Távirat és Közepes csatornák naprakészen maradhatnak.

TomoChain Versenyképe

Végül megkérdeztük a Tomo csapatát, hogy a TomoChain hogyan marad a verseny előtt, és üzleti stratégiáját megfordítva versenyeznek más láncokkal, mint például az Ethereum, a Cardano és a Tron.

A méretezhetőségi problémák megoldását célzó egyedülálló masternode technológián túl a TomoChain egy erős dApps ökoszisztémával is rendelkezik a TOMO közösség bővítéséhez.

A minőségi dApps-re összpontosítva a TomoChain reméli, hogy még ha az olyan láncoknak is sikerül méretezniük, mint az Ethereum, a TomoChain továbbra is egyedülálló értékajánlatot kínál, különálló és függetlenül értékes a többi lánctól..

A Tomo csapata hozzáteszi:

„Jelenleg az alapvető TomoChain platformon kívül néhány kiváló minőségű Dapp-re szeretnénk összpontosítani, olyan használati esetekkel, amelyek változást hozhatnak. Alapvető blokklánc-megoldásaink, például az aprítás, kiváló minőségűek és potenciálisan jobbak, mint az aktuális méretezés többszöri, nagy horderejű kísérlete. ”

Mivel a TomoChain masternode megoldása egyedi tervezésű, a Tomo csapata úgy véli, hogy megoldásuk hosszú ideig versenyképes termékelőnyt biztosít a TomoChain számára.

Közvetlenül a többi versenytárshoz fordulva a Tomo csapata úgy érzi, hogy a TomoChains elkötelezettsége egy ökoszisztéma kiépítése iránt megkülönbözteti azt a legközelebbi versenytársaktól, megjegyezve:

„Más blockchain protokollok, például a Cardano vagy a Tron tekintetében ők versenytársaink, mert a fejlesztők általában egy blockchainre építenek. Sokkal fontosabb azonban, hogy az egész blokklánc-ökoszisztémánkat kibővítsük, és ne versenyezzünk ebben a szakaszban.

TomoChain Outlook

A TomoChain jelenleg a blokklánc legalacsonyabb díjait kínálja, 1 TOMO képes 200 000 tranzakció fizetésére, nagyjából 200-szor olcsóbb, mint az Ethereum.

A megosztás hamarosan megjelenő újszerű megközelítésével a TomoChain úgy véli, hogy megoldhatja a skálázhatósági trilemmát, és felépítheti a játék dApps és a folyamatos minőségi tokenek értékesítésének ökoszisztémáját.

Összegzésként elmondhatom, hogy a TomoChain mindenképpen ígéretekkel teli projekt, és Blokt alig várja, hogy mit építenek a jövőben.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me