Sietségben? Ellenőrizze a számokat és a gyors tényeket 30 másodperc alatt.

Weboldal: biotron.io

Távirat: t.me/biotronfoundation

ICO: Folyamatban van a privát token eladás A nyilvános esemény 2018. március 20-án kezdődik (kilenc napig tart). Nem lesz puha sapka, és ami a kemény sapkát illeti, az ITE során 350 000 000 BTN kerül kiosztásra. A legalacsonyabb érték 0,10 €, a legmagasabb pedig 0,18 €.

Jelképes: BTN, eredetileg egy ERC-20 token, később cserélhető saját tulajdonú tokenné vagy később egy másik blokklánchoz.

Dióhéjbanl: Teljesen átlátható személyes adatok elemzési platform.

“A jövőben mindenki 15 percig világhírű lesz.”

Andy Warhol nem feltétlenül a tévés valóságshow-król beszélt. Próféciája elhomályosította hírnevét, és most ezt a hétköznapi jelszót a nevetésben és a vigaszban is használják. Ez egy kulturális megfigyelés, amely túlmutat a show-üzleten és a digitális világ felé. Az internet és az ingyenes közösségi média platformok segítségével azonban alig vagyunk névtelenek 15 másodpercig.

Az a tény, amikor valamit ingyen kínálnak az online szóban – valószínű, hogy mi vagyunk a termék. Így keresnek hatalmas pénzt a Facebookhoz hasonló vállalatok. Valójában a Reuters jelentések hogy Németország kartellirodája úgy találta, hogy a Facebook visszaél erőfölényben lévő piaci helyzetével azáltal, hogy célzott reklámozással monetizálja személyes adatainkat. De ez a decentralizáció és a Blockchain korszaka, és a Biotron.io igazságosabb üzletet ígér mind a személyek, mind az üzleti vállalkozások számára, oly módon, hogy „digitális lábnyomukat” értékessé változtatják. Merüljünk mélyebbre.

A Biotron.io egy pillanat alatt

A Biotron.io mindenki számára elérhetővé teszi a Blockchain technológia átláthatóságát és inkluzivitását. A személyes adatokat elemzésekké (vagy KPI-kbe) vonja be, amelyek az embereket és a szervezeteket jobb döntésekhez késztethetik.

Egy meggyőző nyilatkozat megdöbbentő következetességgel magyarázta a Biotron.io működését, és idézem, amint az a Whitepaper-ben megjelent:

„A felhasználói adatokat elemzések formájában gyűjtik, elemzik és mentik, amelyeket egy érdekelt fél megvásárolhat. Intelligens szerződés jön létre, amely biztosítja a felhalmozott bevételek felosztását a résztvevő felhasználók között a megvásárolt elemzésben, így a Biotron megbízása marad. ”

Meglévő „adatközvetítők” bezárása

Bármikor a személyes adatok forognak kockán, az átláthatósággal és az etikával kapcsolatos kérdések merülnek fel. Mindannyian ott voltunk, és megpróbáltunk néhány olcsó járatot találni összehasonlító weboldal vagy egy romantikus belvárosi helyszín használatával az első randira, hogy aztán hirdetésekkel zaklatják őket – többnyire lényegtelenek és pusztán idegesítőek..

Akár az adatszolgáltató, akár az adatfogyasztó szempontjából, nagy a pontatlanság, nem is beszélve a beleegyezés és a megfelelő jutalom hiányáról. Ez egy összetett ökoszisztéma, amellyel a Biotron.io itt foglalkozik, és nagyszerű munkát végez a folyamat javításában.

Akár adatszolgáltató, akár fogyasztó vagy, a Biotron így kívánja áthidalni a spektrum mindkét végét.

A BIOTRON.IO személyes adatfeldolgozó ökoszisztémája. Forrás: a fehér könyv

Blockchain vagy nincs Blockchain?

A Biotron.io telepítésének lehetséges platformjaként sok elosztott főkönyv vagy blokklánc jut eszembe, de nem hiányoznak hibáik. Valójában a széles körben használt Ethereum Blockchain nem biztos, hogy alkalmas arra a látszólagos méretezési kérdésre, amellyel jelenleg foglalkoznak. Más lehetőségek, mint például a Multichain, a Waves és az Ark, nem kínálják az intelligens szerződéskötési képességet, amely a bevételek elosztásához szükséges a felhasználók között.

Ezért a Biotron.io-nak az alábbi lehetőségek egyikét kell választania:

  • Készítsen egy saját blokkláncot
  • Használjon meglévő platformot láncon kívüli tranzakciókhoz (mondjuk az Ethereum és a Raiden)
  • Használjon nem blokkláncos főkönyveket, mint például az IOTA kusza

Felhasználási esetek és messze elért lehetőségek – Személyes adatok esete

Egyszerűen fogalmazva, mondjuk egy új felhasználó úgy dönt, hogy csatlakozik a Biotron.io közösségéhez. Az első dolog az alkalmazás és a webbővítmény telepítése, majd az összes adatgeneráló eszköz (például okostelefonja, fitneszkövetője, autója és bármely IoT-eszköz) csatlakoztatása..

A Biotron.io ezután varázslatos összegyűjtéssel dolgozza fel ezeket az adatokat:

  • Marketing intelligencia (pontos marketing ajánlatok és ajánlatok)
  • Egészségügyi elemzés (alvásminőség, fitnesz pontszámok, súlycélok stb.)
  • Testreszabott biztosítás (autó, otthon, utazás stb.)
  • Személyazonosság igazolása

A lista nem teljes, és csak egy ötletet ad arról, hogyan lehet ezeket az adatokat intelligensebb döntésekké alakítani, nem is beszélve a folyamatba beágyazott bevételekről.

A Whitepaper

A Whitepaper V0.1 2018 januárjában jelent meg. Fejekkel és vállakkal áll az ICO előtti legtöbb dokumentum fölött, 35 oldalnyi piacelemzésből, értékjavaslatból, üzleti modellből és piacra lépés stratégiából áll. Bár némi ismétlés fordul elő itt-ott azok számára, akiket teljesen, személyesen is el akar olvasni, ez segített nekem többet megtudni az adatközvetítő üzletről, és arra a következtetésre jutottam, hogy ez egy olyan terület, ahol a blokklánc jelentősen megzavarhatja.

A közlegény & Nyilvános kezdeti token esemény

A privát token értékesítési esemény már megkezdődött, és nyilvános eseményre kerül sor 2018. márciusában ((2018. március 20., 15:00 UTC és 2018. március 29., 15:00 UTC)..

Tokenek terjesztése. Forrás: a fehér könyv

350 millió BTN zsetont kínálnak 0,10 eurós kezdeti egységáron, az eladás során 0,18 euróra emelkednek. A tokeneket az Ethereum Blockchain engedélyezi az ERC-20 számára. BTC, ETH, LTC, EOS, OMG, BAT és SPHTX elfogadásra kerül a befektetőktől a token eladás során.

A tranzakciók érvényesítéséhez zárolt tokenek 10% -át vagy saját tulajdonú főkönyv készítésére használják fel, vagy fedezik a tranzakciós díjak költségeit az Ethereum blokkláncon..

Érdemes hozzátenni, hogy a tokenek 5% -át két évig tartalékban tartják a Biotron Alapítvány számára.

A Biotron.io mögött álló csapat

A projekt mögött álló csapat, forrás: biotron.io

Úgy tűnik, hogy a csapat hozzáértő, és egyesíti a bizonyított eredményeket az ígéretes junior képességekkel.

A legfontosabb tagok az ügyvezető és társalapító Pavol Magic, az adatelemzési területről származnak, elsősorban a Sygic-en belül 6 éven keresztül.

Ott van Peter Dendis társalapító és közös piacszervező, aki több mint tízéves vállalkozói és digitális marketing know-how-jával rendelkezik. Ő a Tarantula alapítója, és a DECENT (blokklánc indítás) marketingvezetőjeként dolgozott. Ismeri az ICO ökoszisztémáit is, így Sophia TX csapata 23 millió dollárt gyűjtött 2017 decemberében.

További C-szintű tagok Slavomir Kubacka, társalapító és CTO, szoftverfejlesztési háttérből származnak, a Hyperledger és az Accenture korábbi megállóival..

A vezérigazgató Martin Smolka, professzionális digitális szakember & SW termékfejlesztő korábbi megállásokkal az ATT Avast, az AVG, a General Motors és a DECENT.

Mérföldkövek és út előtt

A projekt ötlete 2017-re nyúlik vissza, a Biotron Alapítvány 2017 negyedik negyedévében jött létre. 2017 decemberében a vetőmagfinanszírozás jelentős összeget finanszírozott az induláshoz. Ez ritka esemény a Blockchain világában, és az ICO befektetői általában pozitív megvilágításban látják. Az ígéreteknél és a jó szándéknál hangosabban beszél.

Projekt ütemterv, forrás: a folyóirat

Személyesen lenyűgöz a projekt általános minősége. Tagadhatatlan, hogy a csapat sok mindent tartalmaz a tányérján, és ez nem egy mikrorész, amely a skálázhatóságot keresi. Ez egy potenciálisan megzavaró szereplő a személyes adatok színterén, az egyik, hogy a nagyvállalatoknak futtassa a pénzét.

Erről szól a crowdfunding. Ez az innováció demokratizálása és számos akadály feloldása a technológiai startupok előtt. Nem mintha minden ICO megszülné a következő Google-t, de úgy tűnik, hogy a Biotron.io készen áll a Baptême-de-Feu-ra. Remélhetőleg a legjobb még várat magára.

Hasznos Linkek

A privát token értékesítési esemény folyamatban van, és több 500 ETH-val rendelkező nagybefektetőknek szól, hogy a poolba hozzák őket. A nyilvános token értékesítés 2018. március 20-án indul.